איזו הופעה שווה הייתה בב"ש!

אתם פשוט לא קולטים איזו הופעה...

מ-ד-ה-י-מ-ה-! זו היתה!!! אני עדין באקסטזה ממנה!!! אני בהלם...הוא עשה 3 אקורדים מתוך "תיאטרון רוסי" חחח... שזה הרבה יותר ממה שציפיתי לקבל בנוגע לשיר הזה ... "אבות ובנים"-כשכל הבראקה צועקיפ יחד איתו...היה מדהים ומצמרר... ותתחנני אלי... חוצמזה שאני הייתי בין היחידים שם שידעו גם את כל המילים מהדיסק החדש חחח.... כמה אנרגיות. אדיר, האיש פשוט גאון.

OniOn Of a dOwn

New member
אוף זה היה כ"כ מעצבן בקטע

שהוא התחיל לנגן תאטרון רוסי ואז הפסיק
שלא יתחיל בכלל

evib

New member
בעיניי זה גאוני...../images/Emo6.gif

אני מתה על ההומור שלו... הרי כולנו כבר יודעים שאין מצב שהוא ישיר את השיר הזה בהופעות (אלוהים יודע למה) והוא רק מחדד את זה...

Moor 87

New member
לא הייתי בהופעה לצערי

למרות שהיום בשדרות - B באר.. 22:00

evib

New member
גם אני לא הייתי בה

אבל אני אהיה בה מחר!! (בעזרת השם)

אני לפחות מחכה ליום שהוא ישיר את

עטור מצחך בהופעה חייה בהופעה האחרונה שלו בירושלים ביקשו ממנו(האממ שלומי שירה אהממ) והוא צחק ואמר שזה קשה מדיי או משהוא במילים אחרות..

evib

New member
מתי?

פעם אחרונה שהוא שר את השיר הזה בהופעה שהייתי בה הייתה ממש מזמן...

abarak88

New member
אגב הוא גם שר...

את ברוש של אהוד מנור ז"ל ואני ראיתי ברוש שניצב בתוך שדה מול פני השמש בחמסין, בקרה אל מול פני הסערה. על צידו נטה הברוש לא נשבר את צמרתו הרכין עד עשב. והנה, מול הים קם הברוש ירוק ורם. הנה ברוש, לבדו מול אש ומים. הנה ברוש, לבדו עד השמיים. ברוש, לבדו איתן. לו רק ניתן ואלמד את דרכו של עץ אחד. ואני כמו תינוק שנשבר ולא יכול מול פני השמש. בחמסין, בקרה ומול פני הסערה הנה ברוש, לבדו... זה היה ממש יפה מצידו..ובכלל

למעלה