איזו חיה אתם במיטה?

ELP

New member
ינשוף../images/Emo12.gif

You are an Owl: Reserved and thoughtful, you choose your partners carefully and with caution. You are respected by your partners and are not easily taken advantage of. You are charming and romantic but it takes courage for you to open up to someone sexually. Once you do open up you are an attentive lover and pleasing your partner is more important to you than personal gratification.

אביעד21

New member
היי לכולם

הרבה זמן שלא הייתי מחובר לאינטרנט, אני כרגע בשיאו של מחקר על היהדות והמקורות (אמינות התנ"ך), מי יודע אולי אהפוך לדוס ברבות הימים . . . בינתיים התגעגעתי ונכנסתי. מיד צדו עיני את השאלון ומיליתי אותו. החיה שיצאה לי היא טייגר. . . וזה הניתוח שיצא: Grrrr!!! You sexy beast! You´re a party-goer, the life and soul! Anything goes, and its usually instigated by you. Role play, bondage, it´s time to get kinky. You´re passionate, energetic, raunchy and sometimes noisy! Anyone caught in your claws is gonna be walking funny for the next few days. Easy tiger!. אף פעם לא חשבתי על עצמי את זה, אבל תמיד נחמד לדעת שזה קיים. שבוע טוב שיהיה לכולנו

Yaniv-DC

New member
נו... וכמה ניסיתי לשכנע אותך

לבוא לבקר אותי??? ההזמנה עדיין פתוחה

אביעד21

New member
תתכונן

במהלך הזמן הזה ביקרתי בהרבה מקומות ובאחד מהם נתקלתי באישה דתיה שהחלה לספר עלי כל מיני דברים. . . אחד מהם היה שהיא קבעה שאני אסע לתקופה מסויימת לארצות הברית. אם אומנם הדברים שהיא אמרה נכונים (בינתיים הם כן, אך הכל ידוע והרשות עדיין נתונה) תכין מקום, אני עוד מעט מגיע. . .

סוף סוף התפניתי ועשיתי את זה...

פעמיים, בפעם הראשונה עניתי על סמך מערכות היחסים שלי שהיו עם נשים ובפעם השניה ע"ס מערכת היחסים היחידה שהייתה לי עם גבר. and here are the results: 1.you are a slug 2.you are a tiger המממ...

HilOneT18

New member
איזה חמוד.!!

אני יצאתי ברבור.. וזה אפילו די נכון התיאור שכתבו לי שם.... אהבתי!

shirhayam

New member
ואני יצאתי ברבור:))

Very committed, you know how to treat your partner well. You look after their best interests and have complete respect for them. Easy going, you like to be sociable but enjoy your partner´s company. You´re at your happiest when tucked up in bed with your loved one. You prefer sensual, sexy love making rather than a quick romp, that´s the only way to find true pleasure and reach sexual nirvana!

hatul

New member
חוצפה! אין להם ../images/Emo108.gif! ../images/Emo98.gif

ניסיתי לרשום בצורה רומנטית עדינה, רשמו שאני חילזון... רשמתי בצורה מופקרת, יצא קרנף, שמכוון את העניינים... ניסיתי לרשום בצורה רומנטית מתחנחנת, קיבלתי קוף, או משהו כזה... מוזר...

hatul

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

עברתי תקופה של בדיקות כיוונים, ולאחרונה אני גם מחלים מפגיעה בצלעות מצד ימין ומרכז, ברכיים ומרפקים, לאחר שהחלקתי לפני כשבוע וחצי בחדר המדרגות...

.m

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Yaron40

New member
ממש לא מתאים ... ../images/Emo163.gif

אבל יצאתי נמר. מה זה אומר על המבחן הזה ? שהוא משעשע. ירון

למעלה