אתה שגיא אתה !!!
כ כרוני New member 10/6/07 #28 טרנד חדש לשתות חלב לשוכרה ולזיין חצי גן על המגלשה.... תוציא על זה פטנט......
כ כרוני New member 10/6/07 #23 בהתחלה התיזה גרסה שאין לך מספיק בחורות בספרד ולכן אתה משתעמם וקוטל כל בן אדם שכתב פה שלוש מילים בספרדית... אח"כ לאחר עבודת שטח מקיפה ותחקור מקורות עלומי שם הגעתי למסקנה שאת תסכול הבתולים אתה פורק על אנשים בפורום.
בהתחלה התיזה גרסה שאין לך מספיק בחורות בספרד ולכן אתה משתעמם וקוטל כל בן אדם שכתב פה שלוש מילים בספרדית... אח"כ לאחר עבודת שטח מקיפה ותחקור מקורות עלומי שם הגעתי למסקנה שאת תסכול הבתולים אתה פורק על אנשים בפורום.
M maozeitan New member 10/6/07 #25 ולמה הפכתני לבתול? מה גם שזה ממש לא נכון ! גרתי בארץ עם בחורה שנתיים בדירה של ההורים שלי בראשל"צ ופה גרתי עם בחורה גרמניה מפרנקפורט ככה שהתאוריה שלך לא נכונה.
ולמה הפכתני לבתול? מה גם שזה ממש לא נכון ! גרתי בארץ עם בחורה שנתיים בדירה של ההורים שלי בראשל"צ ופה גרתי עם בחורה גרמניה מפרנקפורט ככה שהתאוריה שלך לא נכונה.
כ כרוני New member 10/6/07 #27 אתה מכיר את המשפט "הפוסל במומו פוסל"...... אם הטרחת את עצמך (ואת כל הפורום) כל כך והבאת בפנינו את המקרה המצער הזה, אז אני בטוח שאתה באותה הסירה כמוהו. וגם אתה לא חזק בתאוריות.
אתה מכיר את המשפט "הפוסל במומו פוסל"...... אם הטרחת את עצמך (ואת כל הפורום) כל כך והבאת בפנינו את המקרה המצער הזה, אז אני בטוח שאתה באותה הסירה כמוהו. וגם אתה לא חזק בתאוריות.
S Shir17 New member 11/6/07 #32 אתה לא מבין ... מיום ליום אני מבין יותר ויותר איזה טעות הייתה לחזור לישראל... למה ?
M maozeitan New member 13/6/07 #36 איזה וידוי יצאת גדול !!! יש פה עוד כאלה? שאיבדו את בתוליהם בגיל כל כך מאוחר או שעדיין לא איבדו אותו ורוצים לשתף? ROSEDAL מה איתך?
איזה וידוי יצאת גדול !!! יש פה עוד כאלה? שאיבדו את בתוליהם בגיל כל כך מאוחר או שעדיין לא איבדו אותו ורוצים לשתף? ROSEDAL מה איתך?
כ כרוני New member 13/6/07 #37 עדיין מחפש חברים לקבוצת התמיכה שלך??? משהו שתוכל לחלוק איתו את הרגעים הקשים?