איזו מין אישה את? זה בסדר להיות כזאת?

Doctor Goblin

New member
הבטחתי תשובה

ולכן אקיים
אני במפורש מתענין ונמשך למוזרים ולמורדים בחברה. זה נכון כפל כפליים כשמדובר בנשים. גם החוגים בהם אני מסתובב מכילים אקסצנטרים ו"מוזרי" חברה אחרים. אין דבר אהוב עלי יותר.

poseidon111

Active member
בזמנו הכרתי מישהי שבעטה בהרבה מוסכמות. היא

סיפרה לי שעזבה את בית הוריה בגיל 18 כדי שתוכל להתחתן עם חברה השרמנטי.
בגיל 19.5 היא הפכה להיות אמא.
בעלה היה זבל שהעדיף להישאר בבית ולא לעבוד.
לאחר שילדה, נאלצה לעבוד בעבודה מזדמנת, תוך כדי לימודים לתואר במקצוע מבוקש.
היא היתה אמא, רעיה וסטודנטית בעת ובעונה אחת. בעלה המשיך לשבת בבית והיא פירנסה אותו.
סיימה את התואר, עזבה את בעלה, ויתרה לו על הרכוש, רק שיניח לה.
שכרה דירה עם תינוקה ועבדה כמו חמור במשמרות לילה.
היא מאוד מוכשרת והתקדמה בצורה מטאורית בעבודה, תוך תמרון בין השניים. הילד והקריירה.
לאחר שהסכימה לוותר גם על הדירה המשותפת וגם על המזונות, קיבלה את הגט.
לאחר מכן נישאה בשנית לדרעק אחר.

איך אני מכיר אותה כל כך טוב?
אני הדרעק האחר...

seelinewoman

New member
דרעק אלק

אם אתה מדבר עליה בצורה כזאת
אתה לא דרעק ולא נעליים.
אתה גבר.

נ.ב.
ההבדל בינה לבין אמי הוא שאמי הצליחה
להוכיח שאת הדירה היא קנתה מפרי עמלה בלבד.
אבל כן, אני מבינה על מה אתה מדבר.
סחיטה היא סחיטה בכל מקרה, והחופש שווה כל מחיר.
בגלל זה אני מעריכה את השיעורים הטובים שקיבלתי מאמי למרות הכל.
אני בטוחה שגם בנה של האישה שלך יודע זאת בעצמו.

somewoman

New member
הלוואי

והיו הרבה דרעקים כמוך..

יצא לי להכיר רק דרעק אחד נוסף כזה, אחד שיודע לא לשפוט...

אני לא אוהבת רק דבר אחד בסיפור הזה

למה דרעק למה?

הראשון היה דרעק זה ברור, לפי מה שאתה מספר... אבל אתה לא דרעק אלא גבר שיודע להעריך משהו טוב כאשר הוא מופיע לפניו... לא הרבה גברים יודעים להבחין במשהו טוב שהם רואים בעיניים.
לגבי האישה, אני לא יודעת אם מדובר בבעיטה במוסכמות, כמו הכוח שלה לשרוד כנגד כל הסיכויים. האומץ לעזוב הכל, לבחור בטוב ולא להישאר עם פרזיט החי על חשבונה. לא נותר לי אלא להסיר בפניה את הכובע. מה שהיא עשתה, זה הרבה יותר נועז ואמיץ מאשר איזו בעיטה במוסכמות בגלל קפריזה כזאת או אחרת. מה שהיא עשתה זה נקרא להיות גיבורה.
ולך אני רוצה לומר, ואני מסתכנת כאן בהאשמה חמורה של חנופה מעבר למותר, אתה באמת גבר מיוחד עם נשמה ונשימה רחבה

poseidon111

Active member
אני...אני?? תודה בכל אופן, למרות שיהיו רבים

שיחלקו בצדק על קביעתך.

obelina

New member
האם אתם חושבים שרוב הנשים נוהגות

בהתאם לנטיית הלב שלהן כשהן מצייתות למוסכמות ? כן.

האם עדיין אנחנו מתחשבנות עם עצמנו ועם נשים אחרות שבוחרות לעשות אחרת ? לא.

האם הייתם מקבלים בקלות נשים שנוהגות אחרת לגמרי ועושות מה שהן רוצות ? כן.

יש לכם סיפור על אישה שהיכרתם והדרך המיוחדת שלה לעשות דברים, וברור היה לכם שהיא אחרת לגמרי מנשים "רגילות" שהיכרתם ?
ממש היה לי קשה לנבור ולהיזכר אם היכרתי אחת כזאת, ואז נזכרתי: מישהי שעבדה איתי בסופר.היא התחתנה עם בעלה כי היתה בהיריון. יש להם רק ילד אחד. חוץ מזה שהיא נראתה טוב תמיד (טוב. לדעת להתלבש בטוב טעם זה כבר כישרון) היא גם היתה מסתפרת לבד, והתספורות היו יוצאות מוצלחות. לא חששה לענות לבוס כשהיה צועק עליה. כל העובדים נסעו בהסעה או באוטובוס, רק לה היה אוטו פרטי צמוד. תמיד עם חיוך על הפנים. תמיד עם שמחת חיים שלא ראיתי אצל אף אחד. היא היתה עושה מה שטוב לה, לא לאחרים. בקיצור, היא היתה בזבוז.

somewoman

New member
זה בסדר

כל עוד את בסדר עם זה ..

אף פעם לא הייתי אישה של מוסכמות חברתיות, תמיד הלכתי נגדן ועם האמת שלי.. לא תמיד היא הייתה נכונה בדיעבד, ולא מעט פעמים היא לקחה אותי למקומות לא נעימים..
אבל אני חושבת שזה אופי שכזה, איך אמר לי פעם איש חכם "את! אין לך אלוהים"..
יש לי אלוהים - עניתי לו - אלוהים משלי וגם לי יש את הגבולות שלי רק שלא תמיד הם תואמים את הגבולות של כולם

אני מודה שפעם היו לי פחות גבולות, לא פחדתי מכלום והגעתי למחוזות שאני לא אפרט כאן..
אבל התובנות שרכשתי עם הנסיון בחיים הובילו אותי להמשיך באמת שלי, רק לייצר לעצמי קצת יותר גבולות [בכל זאת, אמא לילדים..]

מה שכן, תגובות הסביבה לחוסר המוסכמות שלי אף פעם לא הייתה אוהדת.. אנשים יכולים לומר דברים מאוד "יפים" אבל בפועל הם מתנהגים אחרת... נכוותי מזה לא מעט פעמים לצערי מאנשים שהיו לי מאוד קרובים...

היום, גם בקטע הזה אני חכמה יותר ושומרת לעצמי את מה שהם לא צריכים לדעת, כי אנשים אוהבים לשפוט, אנשים לא מקבלים שוברי מוסכמות, בעיקר לא נשים - מעטים הם אלה שיודעים באמת להכיל אותן מכל הלב ולא רק במילים ...

[חפרתי, אני יודעת, יש לי הרבה מה לומר על הנושא אבל אעצור כאן
]

poseidon111

Active member
חבל שהפסקת, כי רציתי לשאול אותך מדוע אנשים

לא מקבלים את אלו שמורדים במוסכמות לדעתך?
האם בגלל העדריות המוטבעת בנו, בגלל החשש מפריצת הגבולות הבטוחים או הקינאה ביכולת להיות שונה?

השאלה מופנית גם לאחרים.

somewoman

New member
האנשים בהם נתקלתי

לא היו מסוגלים להתמודד עם שבירת המוסכות שלי בעיקר בגלל חינוך שהם קיבלו שלא תאם את דרך החיים שלי ואת קו המחשבה והגישה לחיים שלי..
זה נראה להם שונה ואחר ולא מקובל..

העדריות היא חלק לא קטן בנושא, קשה לאנשים לקבל אדם שפועל לא כמו כולם, שדעתו שונה משל אחרים שהגישה שלו לחיים קצת אחרת.. ואולי לא קצת, אבל אחרת..

אני לא חושבת שזה מגיע מקנאה, אני חושבת שחוסר הקבלה והשיפוטיות של אנשים נובעת מכניעה לסטיגמות ונורמות חברתיות וחוסר הבנה וקבלה לאדם שחי את האמונות שלו.

poseidon111

Active member
קינאה על שום שבכל אחד מאיתנו קיים פורץ

הגבולות, אך רק מעט באמת מעיזים.
ולכן מופנית הקינאה אליהם, על שביצעו מה שלאחרים לא היה אומץ.

puma141

New member
אין להם גם אומץ להגיד שהם מקנאים.

הם לא מודים בזה אפילו בפני עצמם..

somewoman

New member
יכול להיות

אני לא ראיתי את זה באנשים בהם נתקלתי, אבל ייתכן ואני טועה..

אני ראיתי העדריות וחוסר קבלה בעיקר בגלל חינוך וגישה לחיים...

ביננו, הייתה תקופה שזה מאוד הטריד אותי, למה אנשים לא מסוגלים לקבל אותי כמו שאני.. היום, עברתי את השלב הזה, מי שלא מעוניין לקבל אותי כמו שאני שלא יקבל.. בעיה שלו

puma141

New member
קינאה=זה המוטיב החזק ביותר בקטע הזה..

העדריות מוטבעת בנו, אצל חלקינו פחות ואצל חלק יותר:)
הגבולות הבטוחים הם גבולות של נוחות, שבעיני זה להקריב את החיים למען זה:)
אנשים מסתפקים בעובדה שלא יהיה להם רע-אבל לא חושבים על הטוב בכלל, או על ההגשמה שלהם כבני אדם..
אז טוב להם אם אפשר לקרוא לזה כך-אבל זה טוב יחסי מאוד, וקצר מאוד בעיני...:)
כי בסופו של דבר האמת צועקת-גם מבפנים.....

אני מאוד מעריכה, אוהבת ומזהה את פורצי הגבולות האלה:) אני חושבת שאני אחת מהן....
ולפרוץ גבולות במקרה הזה-זו לא רק העשיה זה לפרוץ את גבולות החשיבה הסטנדרטית..ה"בטוחה" והנוחה.....

מדונה-אני לא אוהבת ת'שירים שלה כולם, אבל היא!! פורצת אמיתית בעיני:) ולא רק במוסיקה.

למעלה