מבחנה של שתן טרי של מארק ווארנר
R randomguy New member 25/10/06 #124 המכשיר MP3 אחרי שיצא מהחולה בקליניק ב 1X03 (אתם זוכרים איפה הוא היה תקוע?)
R randomguy New member 25/10/06 #125 קנקן תה של הנזירות + אפי' 0.1 מ"ג זה יגרום לו להתקף לב מיידי...אבל מה זה משנה..הטעם מצויין! (בערך ציטוט)
קנקן תה של הנזירות + אפי' 0.1 מ"ג זה יגרום לו להתקף לב מיידי...אבל מה זה משנה..הטעם מצויין! (בערך ציטוט)
R randomguy New member 25/10/06 #126 מקל הליכה שהוא גם גלאי מתכות כבדות ואולי גם גלאי רדיואקטיביות ורעלנים למינהם. זה היה עוזר לו לפתור הרבה קייסים
מקל הליכה שהוא גם גלאי מתכות כבדות ואולי גם גלאי רדיואקטיביות ורעלנים למינהם. זה היה עוזר לו לפתור הרבה קייסים
E Elizabell New member 26/10/06 #127 מתנה שלא יואהב במיוחד:דובי ענק עם.. לב שכתוב בו: איי לאב יו הוא לא ימות על זה XD
E Elizabell New member 26/10/06 #128 למה אף אחד פה לא דיבר על מתנה שקשורה לאופענוע שלו? כמו נמשל ריפוד חדש עם הדפס של משהו מיוחד שיואהב אממ לא עולה לי רעיון עכשיו אווףףףף....
למה אף אחד פה לא דיבר על מתנה שקשורה לאופענוע שלו? כמו נמשל ריפוד חדש עם הדפס של משהו מיוחד שיואהב אממ לא עולה לי רעיון עכשיו אווףףףף....
R randomguy New member 26/10/06 #129 ../images/Emo6.gif זה מזכיר לי שפעם ווילסון קנה מתנה למארק וסטייסי דובי (כשמארק היה חולה).
T TaLuSh the MaMuSh New member 26/10/06 #131 אולסטאר שחורות עם ציור של סמל השלום אל תראו את זה ככה, זו נעל ממש יפה {שעולה ממש הרבה כסף ואין לי איך לקנות }
אולסטאר שחורות עם ציור של סמל השלום אל תראו את זה ככה, זו נעל ממש יפה {שעולה ממש הרבה כסף ואין לי איך לקנות }
T TaLuSh the MaMuSh New member 26/10/06 #132 פסנתר למשרד. אולי ככה הוא יהיה קצת רגוע בזמן שהוא בעבודה.
R randomguy New member 26/10/06 #133 רעיון מעולה! ../images/Emo13.gif ככה האוס לא יצתרך ל"נגן" בכאילו על השולחן שלו (כמו שהוא עשה בסצינה שנעמה מאוד אוהבת), וכל דבר שעוזר להרגיע את האוס הוא טוב, בעיקר כשזה לא חומר ממכר
רעיון מעולה! ../images/Emo13.gif ככה האוס לא יצתרך ל"נגן" בכאילו על השולחן שלו (כמו שהוא עשה בסצינה שנעמה מאוד אוהבת), וכל דבר שעוזר להרגיע את האוס הוא טוב, בעיקר כשזה לא חומר ממכר