איזו עיר באירופה הכי מומלצת לשופינג?

Rosie52

New member
מנסיוני האישי תיאלנד זולה מאוד

האמת היא שלמרות מחיר כרטיס הטיסה היקר (יחסית) שווה לטוס לשם אפילו רק בשביל קניות (הרבה קניות)

דברים מאוד איכותיים או מותגים לא מזוייפים יחסית יקרים אבל עדיין זולים מהארץ.
נראה לי שזה תלוי היכן קונים ומה מחפשים.

רוזי

אולי..

אחי היה בבנקוק יום וחצי לביזנס
היה בקניון סיאם ופרגון
צילם לי דברים מהחנויות
המחירים זהים לארץ
רציתי צ'ארם לפנדורה
אותו מחיר...
גם אולסטאר שרציתי אותו מחיר

Rosie52

New member
כנראה שמחירים השתנו מלפני שנתיים

פעם אחרונה שנסעתי מהעבודה מלאתי 2 מזוודות ענקיות בזיל הזול:
8 זוגות נייקי (לא מזוייפים) לילדים ב 750 ש"ח
10 ג'ינסים בקצת פחות מ 1,000 ש"ח
חולצות, גופיות, סווצ'רים ועוד המון בגדים בזיל הזול.

בכל מקרה אני תמיד ממליצה לחברות שנוסעות לבנקוק לצלם בקניונים (נגיד ב MBK) את השמלות/חולצות/חצאיות/ג'אקטים מחוייטים שמצאו חן בעינייך ולקפוץ לחייט/תופרת מקומי/ת שיתפרו בעבורך.
זה יוצא פחות מחצי מחיר, נתפר למידה שלך בדיוק ואין סיבה שלא תצאי מאושרת מהתהליך

צריך גם לדעת להתמקח בחוכמה בתיאלנד.
הם מצפים שיתמקחו איתם (הם מריחים ישראלים מקילומטר) אבל אסור לזלזל בהם/ן ולהיות חוצפנים.

יש גם כמה שווקים פתוחים שווים אבל קחו בחשבון שבהם כמעט הכל מזוייף אבל ברמה מעולה.

רוזי

בmbk בטוח אין במחירים כאלה

טרמינל הוא לא היה
רשמתי לי
אני לא יכולה להעלות תמונות מהטלפון
אבל אם תכנסי לאתר של מנגו לדוגמא
תראי שיותר יקר בתיאלנד מאשר בצרפת לדוגמא

Rosie52

New member
אינני מומחית לקניות הזולות ביותר (לצערי)

לפעמים אני קונה כי בא לי ולא מסתכלת בכלל על המחירים.
בתיאלנד לוותי ע"י מארחים מקומיים וספציפית ע"י מנהלת קשרי הלקוחות של החברה שלקחה אותי בכל ערב אחרי העבודה לסיבובי קניות.
איתה שוחחתי בחופשיות וידעתי עד כמה להתמקח.
היא זאת שהמליצה על החייטים/תופרות וגם ראיתי איך זה עובד בדיוק.

אני בטוחה שאם תחפשי את הדגם האחרון שיצא בנייקי תשלמי יקר יותר בבנגקוק (הכי זול יהיה בארה"ב) אבל אם ימצאו לך חן דגמים מהשנה שעברה תוכלי למצוא מציאות גם ב MBK.

בכל מקרה שמעתי שהיום זה יום הרווקים בסין ויש מכירות ממש זולות באתרי הקניות הסיניים.
יש משהו שכזה?
נדמה שלי ששמעתי את אחת הבנות במשרד מדברת על זה אבל לא היתה לי הזדמנות ממש לשאול אותה.

רוזי

אולי..

אחי היה בבנקוק יום וחצי לביזנס
היה בקניון סיאם ופרגון
צילם לי דברים מהחנויות
המחירים זהים לארץ
רציתי צ'ארם לפנדורה
אותו מחיר...
גם אולסטאר שרציתי אותו מחיר

Lady in red2

New member
תודה על התגובות

סגנון שאני אוהבת - משתנה. יכול להיות פשוט ויכול להיות אלגנטי. מכנסיים מחויטים, ג'ינסים, סקיני, שמלות/חצאיות, נעליים בסוגים שונים (מגפיים, נעלי סירה), תכשיטים וכו'.

שרוני1ש

New member
שמועות עקשניות...

חזרו ולחשו "בודפשט"... "בודפשט... פשט... פשט... שט... טטטט"....
הייתה לי את ההזדמנות לבדוק את זה פעמיים, פעם אחת בינואר האחרון ופעם שניה לפני חודשיים, בספטמבר, אז היינו בהרכב מלא, זוג ו - 4 ילדים. מה אומר... טסנו עם 2 מזוודות, חזרנו עם 3, השלישית מלאה עד 0 מקום בקניות...
המחירים זולים עד לא הכר לעומת הארץ. אז נכון שאין יותר מדי חידושים, הרשתות אותן רשתות כמו פה, מלבד אולי 1 או 2 שעדיין לא הגיעו לארץ. אבל ההבדל במחיר עושה את העניין. ממליצה במיוחד על הקניון הענק "ווסט אנד" במרכז בודפשט. תרכיז של חנויות בגדים, נעליים, תיקים, אקססוריז, בשמים, הכל בכל מכל, כל המינים, הצורות, הגדלים ו-כן, אפשר למצוא גם מחירים יקרים יותר. אבל בגדול, הכל זול עד מאד ובהפרש די ניכר מהמחירים פה.
קנינו הרבה למשל ב"פול אנד בר", גם לעצמי, גם לבעלי וגם לילדים. קניתי חצאית לעונה הנוכחית במחיר מצחיק של 25 ש"ח... 2 סריגים ב - 30 ש"ח האחד. מעיל יפהיפה,עבה, נוח ומחמם מ - H&M ב - 70 ש"ח...
קנינו נעליים לכל המשפחה (לעצמי 3 זוגות, לבעלי זוג אחד, לילדה זוג, ל - 3 הבנים לכל אחד זוג אחד, ועוד זוג נעלי ספורט למתבגר) ב - 600 ש"ח כל הקניה...

רק מבקרת בפורום הזה אבל חייבת להגיב

הייתי בכל היעדים שרשמו לפני, ואכן כולם יעדי שופינג בצורה זו או אחרת...
אבל, חזרתי לפני פחות משבוע מטיול שופינג בקרקוב (פולין), ואני עדיין נפעמת מהמחירים.
המחיה שם זולה בטירוף, מחיר הטיסה (וויז אייר) היה זול מאוד, וגם הבגדים- בכל הרשתות- זולים משמעותית מבארץ!
מילאנו את המזוודות בכל טוב.
סתם מחירים לסבר את האוזן- סריגים עבים (עם צמות) מפול אנד בר/ סטרדיבריוס- 70 ש"ח (בארץ נמכרים בפול אנד בר ב130 ש"ח). סריג דקיק מפול אנד בר- 40 ש"ח.
ג'ינסים ברוב הרשתות- 80-120 ש"ח.
מגפיים בסילים ב- 80-250 ש"ח (בחנויות בקניון ולא חנויות עלומות..).
מחיר מנה במסעדה לא עלה על 40 ש"ח (והאוכל טעים!).
ושלא נדבר על מחירים של איפור וקוסמטיקה (היו מבצעים ברשת הפארם המקומית. מסקרה/ אייליינר/ אודם של חברות כמו מייבלין, רבלון, לנקום, רימל ב- 15 ש"ח!!!!
מייקאפ של רבלון ב- 40 ש"ח.
ועוד ועוד ועוד...
שווה לבדוק את האופציה של קרקוב. לדעתי היא מהממת ועדיין לא התגלתה ע"י ישראלים (מלבד נוער במשלחות).
מעבר לשופינג זו עיר מהממת, ובעונה הזאת של השנה כולה מתמלאת בשלכת יפייפיה.

מומלץ.

haych

New member
גם הבירה זולה

בעלי בדיוק חזר ממשלחת עם העבודה - ליטר וחצי ב- 12 ש"ח :)

קרקוב אכן מהממת. הייתי גם במסגרת הבי"ס וגם עם המשפחה.

למעלה