איזו קבוצת לוחמים טובה יותר?

talhorm

New member
וואו שזה יקרה... ואם יקרה

לא יכול להיות יותר טוב מזה, אני רוצה לראות כבר ב2008 את 2 הקרבות פידור - בארנט פידור - קוטור אם פידור מנצח את 2 הקרבות האלה, השאלה הגדולה תהיה האם באמת נשארו לו מועמדים... נוייגרה חוסל, קרו קאפ חוסל, האנט, רדלמן, קולמן, הרינג, פוגיטה, סמי שילט, אוגוואה חוסלו אני לא מאמין שמישהו כמו וורדום, ברנדון וורה או גונזגה יהיו מי שיעצרו את פידור. אם פידור מנצח את 2 הקרבות האלה... בהנחה שלא צומח לנו איזה HW מפלצתי שהוא יהיה הדבר הבא, הוא יוכל לפרוש בשקט מבלי שיפקפקו בו האם הוא הHW הטוב ביותר בעולם. הוא גם מחזיק בניצחונות על ארונה, בבאבלו ולינלנד אבל כמובן שהם לא לוחמים במשקל שלו...

favor

New member
הייתי רוצה לראות אותו נגד טים סילביה

או אפילו באמת נגד צ'אק לידל. גם לקרב נגד ארלובסקי לא הייתי מסרב.

FrecCo

Active member
עזוב,

אם פידור מנצח את שני הקרבות הנ"ל, צריכים להרחיק אותו מהזירה עם צו בימ"ש. אחרי קוטור ובארנט, פידור ניצח את *כולם*, פשוט לא יהיה אף אחד ראוי להעמיד מולו. מה שכן, אני אגיד משהו שאסור להגיד, אבל כמה שאני אצפה שוב בפידור-ארונה קשה יותר להגיד פידור שכנראה היה חולה או משהו, באמת היה ראוי לנצח...

וכמובן אתה צריך לזכור..

שבufc יש 5 קטגוריות משקל ומתוכם שלושה אלופים יוצאי פרייד! זאת מבלי שפידור, בארנט, אלכסנדר, ארונה, אובריים, נוגרה הקטן, פילהו, מיסאקי, קאנג וכל המשקל הקל לא הגיעו בכלל לufc!

doom23

New member
אממ

שוגון היה פצוע זה בדיחה ... הוא זלזל וכנראה לא לקח סטוראידים הוא גם לא ניסה לתרץ את זה בפציעה איפה שמעת את זה אני לא יודע ... בקשר לוונדרלי כל אחד לא רק וונדרליי אחרי שני הפסדים רצופים חייב לנצח נקודה ... הוא כבר לא נספר אחרי 3 הפסדים ... אבל שוב בגלל שזה סילבה והוא אהוב כל כך .. ובגלל שהיה קרב טוב .. אז יחסית זה נסלח אם צא'ק היה מפסיד היו אומרים לו לפרוש ... בקשר לנוגיירה מה אני יגיד לך אתה נהנה לראות אלוף כזה ? שאוכל מכות ואז מנצח ? נוגיירה זה דמות מוזרה ... אם זה נחשב שחקן מעולה ... אין לי מה להגיד זה מזכיר כמו שאומרים לשחק "מת" שיעזבו אותך ואז שמוצא פירצה לנעול איזה איבר .. זה כזה עלוב ... לדעתי זה די מפגר לראות קרב כזה .. אם ככה הולכים להיות קרבות התואר של ההבי וויט ... זה יהיה ממש בדיחה ... בקשר לפדור ... הבן אדם לא חסר לו כסף .. ואני בטוח שאם היה חותם בUFC .. היה מקבל כמה שהוא רוצה ... אז לא עניין של כסף כי עובדה שהוא יצא מהחוזה M1... הוא לא רצה לבוא לUFC... אחרי שהוא סיכם חוזה של 8 קרבות (רשמו את זה בשרדוג ).. הוא פשוט שנה דעה... לדעתי זה נובע מפחד ... כי ההפסד היחיד שלו בקרירה זה ממרפק שקיבל לפנים וחתך עמוק שגרם להפסקת קרב שזה מה שהוא יקבל בUFC ... אם אני טועה סבבה ... בא לי לראות אותו נגד קוטור אבל לא נראה לי ... חח

neman

New member
טוב בקשר לשוגן

נכון הוא לא תירץ את הפציעה כגורם להפסד אבל העובדה היא שלאחר הקרב מול גריפין הוא נותח בברך, אני ינסה להשיג לך את המקור, אני פשוט זוכר שקראתי את זה לא זוכר באיזה אתר היה ראיון איתו. מה גם שאני מציע שנרד מהנושא של הסטרואידים כי אם שוגן וונדרלי לקחו, תהיה בטוח שגם רמפייג' לקח ועובדה שהוא לא הפסיד בקרבות הבכורה שלו בufc. לא נהנה לראות את נוגרה? בונה אחי באמת לא מבין אותך לבן אדם יש סנטר טיטניום הוא שוקל פחות מרוב המתחרים שלו, נלחם נגד כל אחד שאומרים לו, לא עושה חישובי כדאיות מצ'אפים פשוט בא לעבוד כל קרב. דרך אגב על כל ההפסדים שלו למעט פידור הוא כבר נקם. לא טוב לך לראות אלוף כזה? אתה מעדיף שכל קרב יהיה כמו של אנדרסון סילבה? אז תתפלל שפידור יחתום!!!

doom23

New member
חח

זה לא כזה גרוע שכל הקרבות יהיו כמו של אנדרסון ... פדור אני מודה שלא ראיתי הרבה קרבות שלו .. אבל ממה שראיתי ...הקרבות ממש לא כמו של אנדרסון הם דיי ארוכים והרבה מהקרבות שלו מגיעים לשופטים ... בקשר לנוג חח אני מודה שאחד הקרבות הכי יפים שראיתי בכללי זה הוא נגד בוב סאפ .. אבל רק בגלל שבוב סאפ שחט אותו ... זה נראה כמו WWE בהתחלה הוא עשה לנוג פאואר בומב חח... איך אפשר להתלהב מבובת סמרטוטים כזאת ? בקשר לסטרואידים ככה זה השמועות פשוט אם תראה קרב של שוגון ב פרייד ואז תראה את הקרב עם פורסט זה ממש ממש הבדל היי לייט של שוגון נראה כמו סרט של ואן דאם חח קפיצות בעיטות מסובבות כל מיני כאלה ובUFC אתה רואה אחרי סיבוב אחד כל צלילה הוא מחבק לגריפין את הרגל ולא עושה כלום .ואז נכנס לגארד ... זה נראה ממש שלא היה לו אוויר בקרב הזה בגלל זה אומרים סטרואידים גם בUFC יש סטרואידים רק תופסים אותם כמו סילביה שרק ועוד כמה ...

neman

New member
מה אני יגיד לך

אולי אתה צריך לשנות תתפיסה. אני לא מתכוון להתנשא אבל אתה הזכרת תwwe אולי אתה מחפש איזה תיפלצת כמו בוב סאפ שישלוט בקרב ויימעך תייריבים שלו, אבל כאן מדובר בהרבה יותר מזה, אני לא יגיד לך שאני נהנה לראות את נוגירה חוטף , לפחות לא בתור אוהד שלו. אבל זה שהוא חוטף ולמרות זאת לא נופל וברוב המיקרים מסיים את הקרבות לפני הכרעת שופטים!!! וואלה זה המשמעות של ספורט לא? ובייחוד הספורט הזה שבשביל להיות טוב בו צריך הרבה יותר מלהיראות חזק ומפחיד. צריך טכניקה שליטה בהרבה תחומי לחימה ולב ענק ולנוגירה יש את הלב הכי ענק .אם זה עוזר תנסה לחשוב על נוגירה בתור רוקי בלבואה. חוטף חוטף חוטף ובסוף מנצח.חחח תראה אני לא איזה סניגור של פרייד, להיפך אני חושב שכארגון של ספורט תחרותי הוא נופל בעשר רמות מUFC, ובאמת היו קרבות של שוגן שהוא נלחם נגד לוחמים שאני מכנה אותם"ליצני פרייד" כך גם וונדרלי וקרוקופ. פשוט אני לא חושב שצריך לזלזל בכל אלה שבאו מפרייד , נכון חלקם הפסידו וקרוקופ אפילו הושפל. זה קורה וסביר להניח שזה היה קורה גם הפוך. פידור, מבט קצר בשרדוג מראה שרוב הקרבות שלו הסתיימו בסיבוב הראשון!!!!

doom23

New member
אממ

אישית אני כבר לא צופה בWWE .. שהייתי קטן הייתי צופה בזה המון (WWF) פשוט מה שהלך בן נוג לסאפ ממש הזכיר לי את זה אם אתה זוכר את הקרב הוא הרים אותו שם פעמיים וזרק אותו לריצפה וכל מאונט שנוג עשה לו הוא פשוט העיף אותו בכאפה .. ממש ככה.. זה היה ממש נראה פרו כזה .. בקשר "לתיפלצת" חח אני מודה שאני יעדיף לראות קרב של בוב סאפ או טנק על פידור ... זה פשוט כיף לראות רצח בזירה ... מאשר MMA זהיר ומחושב ... חח תראה אני לא שונא פרייד .. להפך ... אני ציפיתי ששוגון יאכל את פורסט... בגלל זה האכזבה .. ובקשר לוונדרלי סילבה .. אני צופה בMMA בגלל הקרב הראשון שלו נגד סאקורבה אני ממש לא שונא פרייד מבחינת חוקים גם פרייד יותר כיף לצפייה מאשר UFC בקשר לפידור ..בפרייד סך הכל 2 סיבובים אז לא פייר ... :) באמת שלא יצא לי לראות קרבות שהוא ניצח מהר.. לפחות לא קרבות גדולים אני לא אוהד של פידור אז אני לא מכיר את כל הקרבות חח

למעלה