איזו קטעים על ההפקה להראות להם/tapuzforum/images/Emo35.gif

easternstar

New member
זוכרת שלא האמנו שיראו את זה במשדר המרכזי

והם הפתיעו והראו? היה פרק נשכני עם עריכה טובה והם התחילו להראות במשדר המרכזי כמה דברים. הבעיה הגדולה היא שזה יוריד לאיתן מקרן ובהפקה עושים הכל כדי לתת לקרן סוויטה רומנטית עם איתן..הם מנסים לתת תחרות לדניאל..

שאפולי

New member
כן ההפקה ממש נלמחת בחיבור הזה

הטיבעי יחסית בין דניאל לאיתן. לא חושבת שזה יעזור האמת...

easternstar

New member
זה בדיוק העניין. הרי כעת ההפקה סידרה לקרן

הצבעה שהיא מנצחת בסופ"ש רומנטי כדי להרחיק את הצנון מדניאל וזה לא מסתדר עם התכנון לדעתי אפשר לערוך את הקלפים אחרת ולהראות לצנון את הקטע..אני הייתי בונה את הקלפים אחרת אבל.. את הצנון לא מעניין אם פוגעו בלירון או איזה טרור החבורה עשתה. הוא היה שם וראה.. אבל אם יבין שמנסים ממש להביא לשגעון אחת מ"אינטימיות" שלו..

easternstar

New member
הראו! היה להם 8% רייטינג והם הבינו

שבלי עריכה נשכנית כולם יעזבו אותם והם חייבים להראות מה קורה..זו היתה הפעם הראשונה שפרק שלהם עלה ברייטינג והיה שווה משהו..

דניאל מאבדת את זה לאט לאט,היא כל כך שקועה..

בהתאהבות שלה באיתן שהיא מתחילה לאבד את עצמה מול הוילה. לא אהבתי את השיחת "למה אני צריכה לזכות ביום כיף עם איתן" שעשתה עם איילת. רכושנות,בעלות,וקנאה הן לא בדיוק תכונות שמקרבות גבר.אני חושש שבאמת איתן יבחר בדניאל כבחירת ליבו אבל לא בדיוק מהסיבות הנכונות. אולי 50% אהבה אליה ו50% רגשי שהיא עושה לו,ורצון לא להצטייר בחוץ כאחד שדופק וזורק.

easternstar

New member
איזה סיבות נכונות?הצנון יתחתן עם מישהי משם?

מישהו מתוכניות"הרווק" האמריקאי או "קחי אותי שרון" או whatever התחתן עם מישהי מתוכנית הריאליטי? הצנון יבחר במי שיבחר והוא חופשי לעשות מה שירצה חודש אחרי תום התוכנית. הוא יזרוק כל מי שתהיה בגמר או שהיא תזרוק אותו. אתה באמת מאמין שאיתן אורבך הגיע לתוכנית כדי שימצאו לו שם כלה בשידור חי? ובאותה נשימה האם הבנות הגיעו בגלל איתן אורבך חוץ מדני, הילדה התמימה והטפשונת, שהגיעה לעשות כייף ובתמימותה התאהבה בצנון?

גיא גיאור "הרווק" האורגינל נמצא עם הבחירה שלו

כבר מעל לשנה. היה גם זוג שהכיר בריאלטי "יורדים בגדול" הישראלית והתחתן. גם "בהשרדות" בארץ באחת העונות נהיו זוגות,ובחו"ל בכלל הזוכה התחתנה עם משתתף רוב ואמבר אם אינני טועה. היו מקרים,אז לא לשלול,זה לא בהכרח מעיד על הריאלטי הזה. לא אני לא מאמין שאורבך בא למצוא כלה,אבל גם לא בא לפסול,הוא נכנס קודם כל בשביל ה$$$ ודני "התמימה" היא לא בדיוק תמימה,היא בחורה עם נסיון בחיים וגם עם גברים.דניאל כמו רבות שם הגיעה כדי להתפרסם מספיק בשביל לקבל עבודות דוגמנות בצאתה,כל אחת מהן-אורטל,קרן,ליהי,דניאל רשומות בסוכנות שחקניות,ניצבות,דוגמניות. אני גם ממלית לך להביט בת.ז של דניאל ולהבין שמבחינתה בחיים אין מקום 2.היא התאהבה באורבך אבל גם התאהבה "בפרס" ולא הכספי,ואיתן הוא בהחלט פרס לזכות בו.

easternstar

New member
אני מביט על הרומן של גיא גיאור ודפנה דה גרוט

כ"תאונת עבודה" כי גיא גיאור כמעט אמר שהתאהב בה מיד וכל התוכנית שיחק את המשחק..מבין תוכניות ה"רווק" האמריקאי היו הרבה תוכניות ומעט זוגות (היו גם החלפות..)
אני מסכים לפסקה האחרונה שלך שהן ברובן הגיע כדי לקבל עבודות דוגמנות או להיות טלנטים. אתי אמרה שהיא רוצה להנחות תוכנית טלוויזיה..
אני כמעט בטוח שקרן ואורטל לא מתעניינות באורבך אלא בפרסום או בפרס. את זה גם אתה אומר.
לגבי דני אני מסכים שלפי הביוגרפיה שלה היא לא תמימה אבל לדעתי הפעם היא נפלה. אתה בעצמך אומר שהיא לא משחקת טוב ופועלת ברכושנות וב"רגשי". גם אתה אומר שגבר נרתע מזה..חבל לי עליה שהיא התאהבה בצנון. לא מגיע לאף אחת היסורים שהצנון מעביר אותה.

גן עדן 11

New member
התחמנות של דניאל =קורבנות

לא רק היא מאוהבת באיתן אבל היא מתנהלת כמו חיה בבית. כנראה שכך היא מתנהלת גם בחיים. לא בעייה להתאהב באיתן הצ'ארמר אבל דחילאק את עוד לא אשתו. השתלטנות שלה מפחידה מחרידה ודוחה. הפנים שלה מטעות מדובר בבחורה מניפולטיבית וערמומית שתשיג את מטרותיה בכל מחיר הדרך שלה מכוערת ובוטה . ברור שהשימוש המיני שלה עשה את שלו ורק נקווה שאיתן יתפכח באיזשהוא שלב ויהיה זהיר ומחושב. והגיונוי ומפוכח.

easternstar

New member
קרן תצטרך לעבוד קשה כדי להסביר

אבל היא ערמומית..היא תדע לצאת גם מזה..יהיה מעניין לראות..

לא סתם קרן הרגה את עצמה, היא יודעת בדיוק מה

עלול להיות עם איתן בעקבות הצפייה. הלוואי שאחרי הצפיה איתן יגיד לענבר שהוא מעדיף אחרי מה שראה בתקווה שיראה, שיצביעו לדני. הלוואי.

lantora

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה