איזו שבת יפה
חזרנו עכשיו מקיבוץ

איזו שבת יפה../images/Emo42.gifחזרנו עכשיו מקיבוץ

גבעת השלושה, יש להם שדה ענק של כלניות , משלמים 50 ש"ח ומקבלים דלי ומספריים וקוטפים ככל שנכנס לדלי, אז לקחנו גם את ההורים שלי כמובן והתכופפנו לכלניות המרהיבות בשלל צבעים, זה כמובן שדה של כלניות שהקיבוץ שתל ולא כלניות של הטבע שאסור לקטוף....תאמינו לי שאף אחד לא יוצא מופסד אלא רק מורווח כי בדלי כזה גדול שעלה 50 ש"ח התחלקנו חצי וקיבלנו כמות שהספיקה לי לשלושה אגרטלים
מה שבדרך כלל אני משלמת 20 ש"ח ומקבלת זר קטנצ"יק שבקושי רואים אותו באגרטל. חוץ מזה הקיבוצניקים האלה יודעים לעשות כסף מכל דבר....תמורת 20 ש"ח מקבלים כלי מפלסטיק קטן ואפשר לקטוף ירקות מהאדמה כמו גזר , כרוב, חסה ועוד כל מה שנכנס לכלי

זה אפי עם האחוריים שלא מצליח להוציא גזר../images/Emo97.gif

גם אנחנו חזרנו מטיול ספונטני...צילומים אחר האוכל והמנוחה לעשות מלימון לימונדה

התמונה מוכיחה את מה שאמרתי...הדלי ריק../images/Emo199.gif

לעשות מלימון לימונדה

שלומית כמעט נסענו לפולג לגבעת האירוסים

אבל במחשבה שנייה העדפנו כמה שיותר קרוב לבית בשביל לא לעמוד בפקקים. אני מניחה שאת היית לא פעם אחת בגבעה הזאת אם זה קרוב אלייך...

רחל 38

New member
היי רונית..חבל שלא הגעתם לגבעת האירוסים

פשוט היא פורחת בכל הדרה... כמובן שאנחנו היינו גם בים עם שלומית והיה גם נהדר. השמש חיממה את העצמות ובתי הקפה היו מפוצצים.. אינני יודעת אם שלומית ספרה לך אבל זרקו אותי מהפורום ובעזרתה האדיבה של דורית חזרתי אליכם...הכל בגלל רווח קטן בשם

אם ככה אז נעשה לשם גיחה אולי השבוע

מי יכול לזרוק אותך מהפורום
נראה לך שהיינו נותנים למישהו לעשות דבר כזה אני יודעת גם לי זה קרה השבוע וכל פעם שרציתי להיכנס הדף שנפתח לי היה דף של הרשמה מחדש אז לא התעצלתי ולחצתי איפה שכתוב ששכחתי סיסמא וגם שם משתמש ותוך שתיים וחצי שניות היה לי בדוא"ל את שם המשתמש והסיסמא שלי ובא לציון גואל

רחל 38

New member
לא עלה בדעתי להכנס לשכחתי סיסמא

ניסיתי כל מיני דרכים וללא הצלחה..בסוף שלומית אמרה לי שתודיע לדורית והנה הכל הסתדר

אני 60

New member
רונית, אשמח לפגוש אתכם בשמורה

רק תידעי אותנו לפני כן. לא לפסוח על כוס קפה. מוזמנים. שלומית

../images/Emo51.gifעל ההזמנה , אם נהייה לבד נשמח לבוא לקפה

אבל כנראה שניקח את הורי ואז זה כבר בלאגן

אני 60

New member
רונית היי

למה לא? כלם יוצאים ברווח. האם זה כל שבת? -שלום-ית

מסתבר שזה גם בשישי וגם בשבת כל עוד יש פריחה

כמובן. וזה באמת משתלם וגם כייף כי את בוחרת וקוטפת לבד .

למעלה