גם משכירים (10 ש״ח) וגם אפשרות לקניה של משוכלל יותר (AC) אבל בינתיים בחרתי בהשכרה.
N noa_f New member 27/12/17 #21 גם משכירים (10 ש״ח) וגם אפשרות לקניה של משוכלל יותר (AC) אבל בינתיים בחרתי בהשכרה.
R rafid1 Active member מנהל 27/12/17 #22 אהה, אז זה לא חינם. בכמה מוכרים? אין לך מודם קודם מבזק? אם המחשבה היא לטווח ארוך, תשקלי רכישה. יש רשימת המלצות באתר הפורום.
אהה, אז זה לא חינם. בכמה מוכרים? אין לך מודם קודם מבזק? אם המחשבה היא לטווח ארוך, תשקלי רכישה. יש רשימת המלצות באתר הפורום.
N noa_f New member 27/12/17 #24 יש פוסט עם רשימה מסודרת? (אני אף פעם לא מוצאת כלום בחיפוש של תפוז. גם המתקדם)
R rafid1 Active member מנהל 27/12/17 #25 לכן מידע מסודר נמצא באתר ולא בפוסטים של חפוז... http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm הכי פשוט - שיוותרו לך על ה10 ש"ח. אני אופטימי, ביחוד כשתגידי שאת עוברת להוט או סלכלום כי שם המודם חינם...
לכן מידע מסודר נמצא באתר ולא בפוסטים של חפוז... http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm הכי פשוט - שיוותרו לך על ה10 ש"ח. אני אופטימי, ביחוד כשתגידי שאת עוברת להוט או סלכלום כי שם המודם חינם...
N noa_f New member 28/12/17 #28 שמע, בטריפל C גובים יותר וזה כולל את המודם. בתכ׳לס הכל בסוף מתכנס לאותו המחיר + - שנקל.
S SicTransit Active member 28/12/17 #29 המחיר אכן נמוך אבל בהתחשב בכך שנתב סביר עולה היום משהו כמו 100 ש"ח (חפשי totolink בפורום) תשלום חודשי של 10 ש"ח הוא שוד בצהרי היום.
המחיר אכן נמוך אבל בהתחשב בכך שנתב סביר עולה היום משהו כמו 100 ש"ח (חפשי totolink בפורום) תשלום חודשי של 10 ש"ח הוא שוד בצהרי היום.
N noa_f New member 4/1/18 #31 אני תוהה אם כדאי לי לקנות מכשיר אחד משולב: גם מודם גם נתב במקום שיהיו שניים. מה דעתך?
R rafid1 Active member מנהל 4/1/18 #32 יש לך או אין מודם כלשהו? אם יש - ברור שכדאי נתב, אם אין - ברור שכדאי משולב, כי מודם הוא חובה...
X xfwind New member 6/1/18 #34 בעסקת המעבר שלי - טריפל C סופגים גם את המודם של בזק... זה מודם ראוטר, עם שידור יותר טוב ממה שהיה לנו קודם ברחבי הבית והקומות. וגם זיכו עבור ההתקנה של בזק. גישה נבונה.
בעסקת המעבר שלי - טריפל C סופגים גם את המודם של בזק... זה מודם ראוטר, עם שידור יותר טוב ממה שהיה לנו קודם ברחבי הבית והקומות. וגם זיכו עבור ההתקנה של בזק. גישה נבונה.