איזכור לג'קו ב-ynet

rootteem1

New member
תודה כפיתוש!

ושוב שמו של ג'קו נזכר בכתבה שלא קשורה אליו.=] אבל באופן חיובי=]=]=] סנג'איה מאוד חמוד! אבל באמת שאין מה להשוות ואין שם מועמדים שג'קו לא יכול לקחת בהליכה.. טוב זה ג'קו... אבל הוא באמת טוב יותר מכולם ביחד שם. מישהי רואה אמריקן איידל?

rootteem1

New member
יופי חח

ראיתי אתמול רק את סוף התוכנית.. וראיתי את סנג'איה החמוד בקליפ הקצר שהראו כמה שניות מכל הופעה.. הוא באמת מסכן=[..אמ את מי הכי אהבת אתמול? היום התוכנית של הבנות.. יהיה מעניין.. יש שידור חוזר של הבנים? או שהיה כבר חחח

שונית 7

New member
ערוץ 3 קנו את הזכויות ויש בשישי

ושבת בערב את כל התכניות ששודרו השבוע+תוצאות עם תרגום . מהבנים אהבתי את סנדנס כריס סליי בלייק וכריס ריצ'רדסון ומהבנות את לקישה כמובן וואת מלינדה דוליטל ,את סטפני וקצת את הבת 17 ששכחתי כרגע איך קוראים לה

rootteem1

New member
כן אני יודעת...

אבל ביום שישי אני כנראה לא אוכל לראות=[ מהבנות באמת שזו בחירה קשה כי יש המון בנות מעולות.. אמ כן גם אני אהבתי את זו שבת 17, יש לה קול מדהים!, ובאמת יש ייצוג לא רע בכלל של המגזר האפרו אמריקאי. וטוב יש את לקישה המדהימה ודי כולן מעולות קשה בשלב הזה, אני גם לא זוכרת את כולן כרגע כי יש המון בשלב הזה. אמ מהבנים אהבתי מאוד את סנדנס וסנגא'יה, ויש עוד כמה נחמדים אבל כמו שסיימון אמר אתמול, הם יכולים לחזור הבייתה לאחר הביצוע של לקישה חח..

rootteem1

New member
חח סנג'איה.. טוב זה לא משנה

אוף תקפה אותי מחשבה, כי אני עכשיו רואה TRL עם הילארי, וחשבתי כמה מגיע לג'קוש' להיות שם, אבל אני יודעת שזה לא יקרה=[ אוף...

שונית 7

New member
תקליטי אם את יכולה.סיימון קאוול

רשע אמיתי וסקסי לטעמי והדינמיקה בין שלשת השופטים מוסיפה לתוכנית פלפל ומלח.סנג'יאה מאוד חמוד אבל עם הכי פחות נסיון והשופים די יורדים עליו במיוחד סיימון

rootteem1

New member
חח כן מסכן

לא נורא, מזל שמי שקובע זה הקהל בבית. סיימון אממ יש לו סקס אפיל אבל טוב עזבי חח.. ואם שלושת השופטים לא היו לא הייתה הצדקה לתוכנית. אבל בקשר לסנג'איה נראה לי שזו המטרה של התוכנית, לקחת אנשים עם כישרון ולפתח אותם ,להוציא אותם לעולם.

שונית 7

New member
נכון הסיםור איתו יותר מעניין .לא

יודעת אם ראית את האודישונים :הם הגיעו אח ואחות שחשבה שהיא שרה יותר טוב אבל נפלה בשלב המיון האחרון בהוליווד וסימון אמר שהוא אהב יותר את האח וגרם לה לקנא
מחר ב-12 יש תוצאות נראה אם הקהל השאיר אותו. לפעמים הצופים עושים דווקא לסיימון.ככה היה גם בעונות קודמות .ויש גם סיפור עסיסי ולא כל כך חינוכי עם אנטונלה אם קראת
.כל שנה הם מייצרים שם שערוריה תורנית{בשנה שעברה זה היה עם פאולה עבדול} תאמיני לי שסיפור ג'קו מחוויר לעומתם

rootteem1

New member
קראתי וראיתי הכל

כן אחותו באמת הייתה מצויינת, לא ראיתי את התוכנית שבה היא נפלה, אבל סנג'איה יותר טוב ממנה חח כמו שסיימון אמר אם לשפוט ע"פ האודישן הראשון, אולי בגלל זה היא לא עברה?, אולי היא חשבה כל האודישן שסיימון לא חושב שהיא ברמה של אחיה חח.. לא נראה לי שהצופים יעיפו אותו עדיין, טוב אני מקווה שלא. כל שנה יש שערוריה אחרת, הייתה גם שנה, נראה לי בשנה של קרי ובו, שמתמודד אחד נכנס לכלא באמצע התוכנית או משו כזה=/. טוב שם אמריקה ואנחנו עדיין ישראל, למרות שהקטע עם ג'קושון מאוד חמור הוא באמת לא עשה דבר באמת רע, דבר שאי אפשר לומר עליהם. ואני שוכחת את זה כל פעם מחדש, כי יש לי תדמית יותר מידי וורודה על ארה"ב.. עוד שלושה שבועות מהיום אני אחקור את הנושא לעומק=]

שונית 7

New member
מה זה ירוקה מקינאה. חברים טובים

שלי נמצאים בשליחות וגרים בניו ג'רסי וחברה שלי משגעת אותי להגיע כבר אבל לא מסתדר לי השנה.אז תהני גם בשבילי.וד"א העונה של בו הייתה מצוינת וגם הוא חמוד לאללה

rootteem1

New member
הוא מקסים!

אהבתי כ"כ את הסינגל שלו שהתנגן בלי הפסקה בסטאר וורלד "the real thing", הוא אומן מדהים ומוכשר באופן יוצא מהכלל. אבל אני הייתי בעד קרי מההתחלה כי באמת הגיע לה לזכות, והיא מנציחה את הזכיה שלה באיידל, בכל זכיה בפרס אחר היא מזכירה את אמריקן איידל, בניגוד לקלי קלרקסון. היא גם הייתה מיוחדת בקטע שלה של שירת הקאנטרי, ומעבר כמובן שיש לה קול גדול. אויוש=[ לא נורא בזמן אחר. חח תודה רבה! ואני עדיין לא יודעת איך אני אסתדר חודש שלם בלי ג'קו ומחשב!, כי אני לא בטוחה שאני אוכל להיכנס לפה משם=[ אבל אני מקווה שבאותו החודש יצא הדיסק ויהיה לכן גם מפגש פורום! אז (טפו טפו טפו)
תיהני במפגש בשבילי! חח.. טוב טוב אני יודעת שאני מוציאה פה לשטן, אבל זה רק בגלל שמחר אני אמורה להיות שטן=] חח לא משנה... הפסקתי ואני חייבת לזוז כי בשמונה וחצי באות אלי חברות לחגוג את היומולדת (באיחור של ארבעה מים אבל לא נורא) ואני חייבת להתכונן. ביושששששששש

שונית 7

New member
בילוי נעים! וקרי זוכה שם בים של

פרסים ןמאוד מוערכת.ילדה את באמת מתמצאת!!! שלחו לי את הדיסק שלה מזמן כי בארץ אי אפשר להשיג

talytal

New member
אכן. ובכלל מסתבר שYNET חזקים היום

בלהשתמש בג'קו כמושך קהל. תראו את הלינק מהדף הראשי להצבעה שללי הביאה לידיעתנו.

למעלה