איזכור לג'קו ב-ynet

טליטל זה אמיתי ?

או שאת שתלת את זה לכבוד פורים
? לא מצאתי את זהה, יש לך לינק לשם או שכבר הורידו את זה?

talytal

New member
חחח, זה היה אמיתי לגמרי

הם פשוט שינו את העימוד של הדף הראשי עכשיו והורידו את זה. חח, טוב שיש פרינט סקרין להנציח את הרגע, הא?

אפרתי 29

New member
מצאתי עוד קישור כזה, בעיצוב שונה

זה בעמוד הראשי, למטה עד הסוף...

שונית 7

New member
תודה כפולה כפיתוש:אני צופה הדוקה

של התכנית גם השנה וגם בשנים קודמות .לא מסכימה עם חלק מהקביעות של הכתבחוץ מגעגועים לג'קו שזו מחמאה אדירה בהתחשב בזה שיש שם כמה קולות אדירים גם מהבנים וגם מהבנות.קולות כאילו חוץ מג'קו לא היו בכל תולדות כוכב נולד!!!

rootteem1

New member
יש קולות מדהימים ברור

כמו כל שנה, אבל אף אחד לא מתקרב לג'קוש'...

שונית 7

New member
זה מה שאמרתי כל הזמן! אבל ש-YNET

יכתבו על אמריקו אידול געגועים לג'קו זו נחת בשבילי ברמות שחבל על הזמן דווקא מפני שאני מעורה בנושא

rootteem1

New member
חח לאט לאט כולם יכתבו

רק דברים חיוביים.. אבל באמת יפה מצדם לכתוב את מה שכתבו.

talytal

New member
יש עדיין, ותמיד יהיו

לפחות לדעתי, צריך להכיר בכך שג'קו אף פעם לא יהיה חביב הציבור, וכמעט בטוח שגם אחרי שיוציא אלבום וגם אם יהפוך לאמן מצליח ומקובל על רוב העם, תמיד תישאר קבוצה כלשהי שתראה בו גורם שלילי, לא רצוי וכו' (וזה בלשון המעטה). אסור לתת לתגובות האלה להעכיר את המצב רוח שלנו, כי אחרת פשוט חבל עלינו. אני לא צריכה שכולם יאהבו את ג'קו, אני רק צריכה שמספיק אנשים יאהבו אותו כדי שיהיה כדאי לחברת תקליטים לקדם אותו ולהוציא לו דיסקים. זה הכל. מצטערת אם ביאסתי כאן מישהו, אני רק מנסה להיות ריאלית.

שונית 7

New member
התגובות השליליות נתנות כמעט לכולם

ולא רק לג'קו ולא רק לזמרים.נתנו לעמך כח בידיים והם מנצלים אותו להנאתם.בארץ בעיקר שימחה לאיד היא תענוג לא קטן לסוג מסוים של אנשים

thr7

New member
אני מקווה שאת טועה

מקווה שישקחו לו, גם לדודו טופז שחכו את האמירה האינטפנטילית שלו, אז לג'קו לא מגיע?

talytal

New member
גם אני מקווה שאני טועה

אבל אני חייבת להגיד - בתקופה האחרונה, עם כל הסיפור של הסרט "הבופור" בברלין וכל הכתבות שיצאו על זה שהשחקנים בו לא עשו צבא והתגובה הזועמת מהטוקבקיסטים, דווקא הבנתי שאני צריכה לקחת את כל הרשעות הזו באופן פחות אישי. כי מסתבר שלא משנה כמה שחיתות וגועל נפש הולכת לנו בשלטון, מה שבאמת מעצבן אנשים במדינה הקטנונית והלאומנית הזו זה אם אושרי כהן ואיתי טיראן משחקים חיילים כשהם לא עשו צבא. כמות התגובות הגועליות וחסרות הפרופורציות שנכתבו בנושא הזה משתווה רק בקושי לכמות התגובות שנכתבו נגד ג'קו בתקופת העליהום. אז יש פה אנשים עם פיוזים קצרים ואצבע קלה על מקשי המקלדת. למה לתת לחמומי המוח האלה לעשות לנו רע על הלב?

kapit5

New member
יש הרבה תגובות מגעילות בלי קשר

לכלום.אפילו לנינט שליכאורה הפכה המאמי הלאומי,איזה תגובות גועליות היא מקבלת. במיקרה ניכנסתי לקרוא תגובות שפורסמו בעיקבות סידרת תמונות שלה עם יודה'לה בחתונה של עודד מנשה . חלק מהתגובות היו פשוט מזעזעות.הקינאה עלתה לחלק מהאנשים לראש ממש לרמות של טירוף. על הליפסטיק ועל השימלה ועל המחשוף ומה נהיה ממנה.גועל נפש. כולה הלכה לחתונה ,ומה לעשות היו שם מן הסתם צלמים.במה לא האשימו אותה.שהיא נידחפת לכל מקום שנימאס ממנה וכו' וכו'. וכל זה על מישהי שלא פלטה דברים כמו ג'קו ולא הרגיזה אף אחד באיזו אמירה מיותרת. אין לי ספק שתמיד יהיו "נשמות טהורות" שימשיכו להזכיר לנו מה היה.פשוט צריך להיתעלם. ברוב המיקרים הקינאה מדברת מגרונם.שונאים סיפורי הצלחה.

rootteem1

New member
שתיכן צודקות מאוד

תמיד יהיו אנשים שליליים שאולי לא יכולים לראות הצלחה גדולה באופן חיובי וקשה להם לפרגן, או שפשוט הם מחפשים את הצד הרע בכל דבר. והדבר הזה מתחזק אצל אנשים כאלו במיוחד כשהם נותנים חוות דעת בלי להיחשף.

למעלה