איחולי הצלחה והעשרה לכנס מחר

tlingit

New member
איחולי הצלחה והעשרה לכנס מחר ../images/Emo57.gif

חצי שנה עברה מאז שני הכנסים שפתחו את השנה כל כנס במתכונת שונה, בזוית שונה עם מטרות שונות ומחר יתקיים כנס שלישי, המעיד על המשך התנופה בה נמצא מקצוע האימון האישי בארץ
אני מאחלת למארגנים ולמשתתפים כנס מעשיר ומעצים שיתרום לקידום תחום האימון האישי בישראל ולכולנו כקהילה של מקצוענים
נשמח לשמוע חוויות ורשמים מהמשתתפים

אני אנסה

הייתי שם. בכנס הראשון של לשכת המאמנים בישראל. הייתי - לא כי היכרתי מישהו מהמייסדים (לא היכרתי) או רציתי לקדם מי מהם אלא כי קיבלתי את הרושם שיש כאן שילוב בין כוונה אותנטית (לטובת הפרופסיה עצמה ) לבין אינטגריטי לבין עשיה. זו לדעתי הנוסחה המנצחת. זו גם הפעם הראשונה (שאני חוויתי לפחות) של שיתוף פעולה בין בתי ספר, שיתוף פעולה בין מאמנים ותיקים וצעירים והכל - לטובת עניין אחד - קידום האימון בישראל. לב הכנס היה העבודה בוועדות ויצירת תשתית להמשך פעילות הועדות כשכל ועדה עובדת עם החזון ועם האג'נדה שקבעה. אהבתי את הרעיון של חלוקה לוועדות של נושאי הועדות (כולם חשובים) של מספר הועדות ובעיקר - של עשרות האנשים שהיו בכל ועדה. ההחלטה להמשיך את פעילות הועדות כל אחד בנפרד ושל כמות האנשים שהתחייבה לכך מראה על הנכונות, על המחוייבות ועל המספר העצום (!!!) של עוסקים במלאכה. ולסיום - משהו על הצוות שארגן (אתמול פגשתי אותם לראשונה. אני לא מהם ולא מכירה אותם): די היה לראות אותם עומדים אתמול על הבמה, חלקם דומעים בהסתר, וחלקם לא בהסתר מחבקים אחד את השני ומחובקים על ידי כולם כדי להבין שיותר מהכל - יש כאן לב. כוונה, אכפתיות ולב. ראיתי אנשים אכפתיים צנועים ומאד מאד מוכשרים ואני מאחלת להם ולכולנו הצלחה והגשמה
ענת

ההר הוליד עכבר

באתי כמו רבים עם ציפיות למשב רוח מרענןבחום של אתמול. אכזבה רבתי. ארגון לקוי,וועדות על גבי וועדות,חזון תלוש מהמציאות... ואגב הפותעתי לגלות שרוב המאמנים הבכירים נעדרו. חבל ממש חבל ככה לא בונים חומה...

בסופו של דבר

הכל תלוי במשקפיים שאנחנו מרכיבים בבואינו להתבונן . אני ראיתי אותם - את הבכירים (רובם הגדול לפחות, ) את ראשי בתי הספר שישבו תחת אותו כיפת אולם (את רובם הגדול אני מכירה ורובם היה שם) את הצעירים את ההתלהבות את הכוונה את ראשית העשיה (שמלווה בתום ובתקווה) ואת התוכניות לעתיד. אבל זה בסדר כמובן לא לראות אותם. איש ובחירתו. אני בטוחה שאת שותפה כמוני לתקווה שהאימון יהפוך לפרופסיה ויוטמע בחברה הישראלית ולכן, אני גם בטוחה שאת מאחלת להם הצלחה בחזון שבחרו ובעשיה שלקחו על עצמם.
ענת

מצטרפת לאיחולי ההצלחה

אני אישית מעדיפה לא להצטרף לשום גוף ולהתרחק מפוליטיקה. לא נראה לי שהאימון יהפוך לפרופסיה בצורה כזו,אלא רק אם גוף ממלכתי מוביל ירים את הכפפה. כבר היום יש 3 ארגונים והפיצול רק גובר...

PbD

New member
התרגשות של התחלה

עבורי זה היה מפגש שהאנרגיות והסינרגיות של המשתתפים בו הרימו את הגג של האולם. אולם מלא באנשים שבאו כדי לעשות ולפעול לקידום האימון כמקצוע בישראל - כשמה שנדרש מהם על פי סדר היום הוא השקעה ונתינה. הבוקר התחיל בהרשמה ובמפגש עם חברים ותיקים וחדשים על כיבוד קל בלובי. האסיפה נפתחה בסגנון אימוני - עם שורות של אנשים העושים מסג' לכתפיים של שכניהם לשורה, פעם לימין ופעם לשמאל. לאחר מכן הוצגו חזון הלשכה, פעילות העשרה של מספרת סיפורים המבוססים על משפטים אימוניים, ואז - לעשיה! המשתתפים התחלקו לקבוצות עבודה המיועדות למקד את העשיה של לשכת המאמנים במגוון רחב של נושאים, וכל קבוצה ביצעה סבב היכרות, הגדירה את החזון שלה וסיימה בבחירת רכז לקבוצת העבודה ובתיאום המפגש הבא. לאחר המפגש בקבוצות העבודה, חזרנו לאולם המליאה והרכז של כל קבוצה הציג את הקבוצה ואת העבודה שגובשה על ידי חבריה. המועמדים לתפקידים הציגו אף הם את עצמם לפני החברים בלשכה ואת חזונם. ואז הגיע טקס הנעילה - חברים הוזמנו לבמה לשתף בחוויות שלהם מהיום המרגש, הובעה הכרת תודה לכל מי שפעלו כדי לאפשר ללשכת המאמנים להגיע לאסיפת היסוד ולכל מי שבאו ותרמו כדי לפעול לקידום האימון כמקצוע בישראל. בשבילי זה היה יום שיש בו הרבה מאד הבטחה לעשיה, יום שמבטא את הייחוד של האימון כמקצוע ואת הייחוד של המאמנים בישראל כקהילה מקצועית.

tlingit

New member
נקודות מבט ../images/Emo27.gif../images/Emo36.gif../images/Emo37.gif../images/Emo13.gif

מעניין לראות איך כל אחד רואה את הדברים אחרת (דבר שאנחנו מכירים כל כך טוב באימון האישי
) מה שאחת רואה כדבר מקסים רואה האחר כבלגן ומה שאחד רואה כחסר רואה האחרת כמלא וגדוש והיפה הוא שיש מקום לכולנו, כל אחד לפי דרכו והבנתו והבהרה, למקרה שהדבר אינו ברור ולאור נסיון העבר: יש כאן בכיף מקום לרשמים אישיים, אין בשום אופן מקום להתנצחויות.

מקום לכולם? מעניין ....

הפורום כאן נותן במה מגמתית, רק לצד אחד פוליטי,צד שני נמצא בוואלה,וצד שלישי לא כותב כאן.... מעניין לא???

גבירה מן האגם יקרה

המטרה שלנו המאמנים לקדם את מקצוע האימון.כדי להעלות את רמת המקצוע למשל כמו הפסיכולוגים הקליניים,לא צריך לשכה או התארגנות דומה. ברגע שלהקמת הלשכה שותפים כולם-זה אומר שכל אחד שהכריז על עצמו מאמן,ולא למד דקה אימון יכול להשתתף.זה אומר הכל. לעומת זאת כדי להיות פסיכולוג קליני,חייבים להתקבל לאוניברסיטה,ללמוד 3 שנים לתואר ראשון,ואז לעבור מיון מאד רציני כדי להתקבל לתואר שני. רמת המרצים גבוהה ביום ורובם המכריע בעלי תואר דוקטור או פרופסור. כל עוד המקצוע ככה פרוץ לא תעזור שום התארגנות,לא רק של הלשכה אלא גם איקא ודומיה.לכן כל ההתארגנויות הן מאבק פוליטי,על נושא שליטה בשוק. מאבק פוליטי/מסחרי ותו לא. ושלא יובן לא נכון,באו לכנס של הלשכה אנשים מקסימים ואכפתיים,וחלקם מאמנים מובילים.הטענה היא לא נגדם או נגד ההתארגנות,אלא שבדרך כזו של פוליטיקה לא יושג דבר פרט לפיצול ולמאבק מכוער. כל הנסיונות להסוות את ההתארגנויות כאילו הן לא פוליטיות לא יעזרו. הנה כבר לכנס הראשון לא הוזמנו ו-או לא באו 3גופים מרכזיים.

אם אני מבינה נכון

לטעמך - רק לימוד באוניברסיטה מוכיח יכולת ורמה. כלומר אימון הוא מקצוע שחייב להילמד באוניברסיטה. אני למשל לא חושבת שלימוד ברמה גבוהה נמצא רק באוניברסיטאות. אני גם ממש לא בטוחה שהלימוד באוניברסיטאות הוא באמת ברמה גבוהה. למדתי בשתי אוניברסיטאות. אני יכולה לומר שמה שנדרש ממני שם לא מתקרב למה שנדרש ממני ללמוד כדי להפוך למי שאני כיום כמספרת סיפורים ואת זה לא לומדים באוניברסיטה. בעצם יש שתיים בעולם שמלמדים בהן את אמנות סיפור הסיפורים. הרמה שם לא מתקרבת לנדרש כדי להיות מספר ברמה גבוהה. אני מנסה להסתכל על הICF שהתחיל את דרכו וממשיך אותה בדיוק מהסיבה שציינת - לקדם את מקצוע האימון. הם עושים זאת בדרכים מגוונות וגם אצלם יש לך אפשרות להיות חברה, פשוט תמורת תשלום. דמי חבר קוראים לזה וזה לגיטימי אם אדם רוצה לתמוך בגוף המקצועי שעל ידיו הוא מבקש להיות מיוצג. אבל חברות בICF אינה דומה לאקרדיטציה של אותה התארגנות. התעודה נקנית בהפגנת יכולת ע"פ הפרמטרים שקבע הארגון. בלי אוניברסיטה ובלי כלום - מתוך עולם האימון עצמו. חוץ מזה - גופים מרכזיים, מאמנים מובילים - מה בדיוק הפרמטרים שקובעים את התארים הללו? מה נותן להם את המנדט אם אין כרגע בארץ התארגנות? בברכה,

tlingit

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo123.gif../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif../images/Emo68.gif../images/Emo46.gif../images/Emo98.gif../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif

פורום הוא ישות מיוחדת במינה בכך שהיא בעצם ישות שקיימת רק כל זמן שמקיימים אותה. מי שנמצאים בפורום, מביעים דעות או מעלים שאלות הם מי שעושים את הפורום. כמו שכבר אמרתי לך גם במסר פרטי, אין לי דרך לדעת מי יבחר לכתוב כאן ומדוע. גם אין לי דרך לדעת אם יש מי שמחרימים את הפורום הזה או מאיזה סיבה הם עושים זאת כל עוד הם לא מדברים על כך. אני פועלת עם מי שנמצא ופועל איתי. ממש כמו באימון. הפורום הזה הוקם כדי לפתוח מקום נחוץ מאד שבו אנשי מקצוע האימון האישי יכולים לנהל דיונים להעצים ולהתעצם, כאשר חלק מרכזי מההעצמה וההעשרה ולמעשה מהעניין בדיונים עצמם הוא היותם שונים זה מזה בנסיון חייהם, וגם בהכשרתם המקצועית בתחום האימון האישי - כלומר היותם בוגרי בתי ספר שונים. את הפורום הקמתי מתוך צורך אישי, שחשבתי שיהיו עוד מאמנים החשים אותו, ונדמה לי שהדיונים עצמם מעידים על התועלת שמוצאים בהם המשתתפים. אין לי אג'נדה, פוליטית או אחרת, ומעולם לא היתה לי, מעבר לרצון להרחיב את יכולותי המקצועיות בתחום שהוא חדש יחסית בארץ ולכן חסרים בו בינתיים מרחבי העשרה והרחבה מקצועית לאחר שמסיימים את קורסי ההכשרה הבסיסיים (וכל המורים המלמדים מקצוע זה מסכימים שסיום הקורס הוא רק ההתחלה במקצוע הזה). פואנקרה1 (הכותבת פה בפורום כגברת ואלי במסרים הפרטיים כאדון) אני חשה שאת כועסת מאד על משהו, אבל איני רואה את הקשר לפורום הזה או אלי באופן אישי. מאד מוזרה בעיני ההתנהלות שלך עצמך. כמו בסיפור הידוע על הפרדס, שיש לו וריאציות גם בתרבויות אחרות, אדם יפגוש בדרכו את מה שהוא מביא עימו - אם מביא הוא אמון, שמחה ותחושת טוב, יפגוש אותם גם בדרכו בפרדס; אם סוחב הוא פנימה כעס מלחמה והתנגדות, יפגוש דווקא את אלה בדרכו. יש מי שקוראים לזה המשקפיים אותם אנחנו מרכיבים, או הבחירה שלנו מה לראות וממה להתעלם. אם בוחרים לחפש את המלחמות, אפשר להיאחז בכל בדל שמחזק תחושה זו, אם בוחרים לחפש את ההעצמה, רואים דברים אחרים. יש לי תחושה שכך קורה גם כאן, משום שבמקום הזה שבו יש אפשרות לכל אחד להתבטא ולהביע דעה מופיעים מדי פעם אנשים שכל מה שהם תורמים להוויית הפורום הוא כעסים ומלחמות על נושאים שאינם קיימים כלל בחלל הזה. איני מבינה על מה ומדוע אנחנו צריכים לספוג את כל הכעסים הללו כאן, בחלל המוקדש לתכנים ענייניים - אפילו במחיר הרגזת אלה שקיוו למצא בו במה לפירסום אישי ומקצועי. מתוך האמונה שלי בכוחם ועוצמתם המופלאים של איפשור והכלה, גם של רגשות פחות נעימים, אכן איפשרתי מקום גם להתבטאויות כאלה באותם נושאים, עד לגבול הסבירות. מרגע שנחצה הגבול, הודעתי שלא יתאפשר עוד להמשיך בהתנצחויות הילדותיות הללו. וכמו שמזכירים גם לילדים, הגבול נמצא שם באותו מקום כל הזמן, הגבול אינו משתנה ואינו מתעקם לא בגלל זמן ולא בגלל התשה. כן, גם כשבודקים אותו שוב הוא נמצא שם, באותו מקום, באותה צורה. בתרגום ישיר: איסור ההתנצחויות יישמר גם כאשר ההתנצחויות מתחדשות עכשיו. כלומר, וכמו שאמרתי, יש הרבה מקום פה להביע דעות, ולהביא רשמים אישיים - חיוביים, שליליים, מוזרים, חמודים, משונים או מצחיקים. רשמים אישיים. הודעות מתנצחות, ולא אכפת לי מי כתב אותן, (למען האמת גם קשה לי לדעת מי "שייך" לאיזה "צד" ומי לא) כולן יימחקו. אולי זה יותר נעים כשזה קורה להודעות של אחרים, אולי זה פחות נעים כשזה קורה להודעות שכותבים בעצמנו. אני לא טוענת שאני חסינה מטעויות, אין לי ספק שעשיתי טעויות, גם כאלה שאיני מודעת להן, אין לי ספק שעוד אעשה טעויות. בכל התחומים בהם אני פועלת. רק מי שלא עושה לא טועה. אבל אני בהחלט דוחה את הטענה המכעיסה של משוא פנים - בחייאת, לאן כבר יש לי לשאת? מאחר שבויכוח משתתף אותו מספר קטן של אנשים אני חושבת שיעיד דווקא הרוב השקט על המתרחש ועל המועדף כאן. אני יכולה להציע כאן רעיון שמצאתי מועיל לי מאד בזמנים של ויכוחי פורום טעוני אנרגיות גבוהות: לכתוב במעבד התמלילים הודעת תגובה, ואז לחכות 3 שעות ולפני שמפרסמים אותה לעבור עליה שוב, להחליף מילים מיותרות ולוודא שהשפה היא כזו שתאפשר לקוראים לשמוע את המסר ולא ללכת לאיבוד ברעש של הרגשות. לא יאמן עד כמה תרגיל קטן כזה משפר את הדינמיקה של דיונים בפורומים. פורום הוא מקום מופלא - אחד הדברים היפים בו הוא שהוא מאפשר תקשורת המתגברת על נושאים כמו זמן ומרחב ובכך הוא מאפשר סינרגיה נפלאה בין אנשים שללא האיפשור הזה לא היו יכולים לקיים דיונים ולהתעשר זה מזה באותה נוחות וזמינות. דבר מופלא אחר שמאפשר הפורום הוא לקרא רק מה שמעניין אותנו. לעסוק רק בנושאים החשובים בעינינו. ואכן, כמו שאפשר לראות, לא בכל דיון משתתפים כל אחד ואחת מחברי הפורום, אשר בוחרים מה מכל המתרחש מעניין אותם ובאיזו פעילות הם מעוניינים להשתתף ולתרום. כל הטענות לגבי מה שהפורום נותן או לא נותן, או מה שיש בפורום או אין, נופלות בעיני לתוך השאלה מה אני תורם/תורמת כדי שיהיה פה אחרת? אם חסרים דיונים בנושא כלשהו - האם אני מעלה דיון כזה? אם חסרות דעות שחשובות לי - האם אני מביע/ה אותן? אם הייתי רוצה לראות התרחשות מסויימת - האם אני יוזם/יוזמת התרחשות כזו? וכן הלאה וכן הלאה. כמו שאמרתי - זהו מרחב מאפשר. הוא מאפשר בדיוק את מה שעושים בו. אבל כמי שהקימה אותו ומטפחת אותו, לקחתי על עצמי לשמור אותו כמרחב המאפשר שיגשים את כל המטרות שהצבתי לו, הגדולות והקטנות. זה כולל את האחריות לשמור שלא יעשו בו שימוש לרעה. באהבה רבה לכולם, טלינגיט

תודה לך. טוב לדעת שיש מי ששומר

על הגבולות שלנו וזה כולל אותי. לא חושבת שעברתי אותם בינתיים ומקווה שלא אחצה אותם. אני מנסה לברר בירור ענייני בתור מי שלא למדה כאן ולא מבינה או רואה בכלל מהומה אמיתית. נכנסתי לפורומי מאמנים אחרים, קראתי בהם הרבה הודעות, הייתי בכנס, הייתי באסיפה ביום רביעי - פואנקרה 1 יקר/ה - אין לי מושג במה מדובר. אם יש לאנשים התלחששויות והם לא טורחים לומר אותן בקול רם - כנראה שיש להם סיבות טובות. יכול להיות, רק יכול להיות, שגם המלחששים רוצים שענייני האימון והקידום המקצועי בארץ יתפתחו לטובה ובטוב. ובבניין ציון נתנחם. בברכה,

מגמה פוליטית?

שלום לך, לטענתך בפורום זה ישנה מגמתיות כלשהיא,את מציינת 3 צדדים שכותבים כשהשלישי לא כותב בכלל? לטעמי רב הנסתר על הגלוי ולא ברורה לי התמונה אותה את מנסה לצייר כאן. אני מצויה לא מעט זמן בפורום ונתקלת ב2 סוגי מאפיניים. דיונים בסוגיות אימוניות שונות אותם מעלים מנהלת הפורום או אחד המאמנים,ולעיתים התיעצויות אד הוק של אנשים הפונים בשאלות לקהל המאמנים האישים שפעיל בפורום. לפי הידוע לי הפורום קיים לטובת הדיונים הללו ולא על מנת לקדם בית ספר לאימון כזה או אחר או ליחצן שיטה אימונית כזו או אחרת.על כן אני מאמינה שיש אבן בסיס שמאחדת את קהילת המאמנים שפועלים בפורום זה והיא מקצועיות ויושרה. אכן אנו עוסקים בענף בהתהוות כאן בישראל שאין ספק שנצטרך לתקף אותו ולקבוע קריטריונים אחידים למיהו מאמן "מורשה".רק על מנת לסבר את האוזן בארה"ב שבה עיסוק באימון רווח לא מעט שניםרק השנה ישנן 3 אוניברסיטאות המלמדות אימון לתואר ראשון. היות ומדינת ישראל היא מדינה צעירה וכך גם הפורום,נראה לי מתאים להשאיר תככנות ומאפיניים אחרים פוליטים מחוץ למגרש משחקים זה וכאן בפורום להמשיך להקפיד על מקצועיות כפי שנהגנו עד כה . בהצלחה לכולנו, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

בקשה כנה

לפעמים, זה שצועק שיורד גשם הוא היחיד שעומד בגשם. כל השאר כבר מזמן לא שם או בכלל לא היו שם.... הפורום הזה הוא במה רצינית ונפלאה לדיונים מקצועיים לשיתופים ולהיעזרות הדדית. כך היה מאז הקמתו (טוב... מאז שאני ראיתי אותו לראשונה, סמוך מאד להקמתו ) וכך הוא גם היום. הסיבה שהפורום היה ונותר כזה מחולקת ל- 2: 1) ההגיון הבריא והאינטגריטי של מנהלת הפורום שטורחת לא מעט כדי להותיר את הבמה נקיה להקשר המקצועי בלבד 2) החבורה הנפלאה של הכותבים הקבועים ואלו שמצטרפים לרכבת מידי פעם כדי לקרוא או לכתוב הפעמים היחידות שהניבו ניחוחות לא רלוונטיים (ע.ע. "פוליטיקה"... כפי שנכתב כאן) היו באותם מקרים בהם נכנסו אנשים וצעקו "פוליטיקה, תיזהרו" הם אלה שהובילו באמתחתם את הנושא ואז ורק אז הופיע ההקשר ה"פוליטי" כאן בפורום. לשמחתי - הוא טופל נכון על ידי המנהלת ולא זכה לשיתוף פעולה של הכותבים ובכל פעם כזו חלף ענן האבק כלא היה. אין פה "פוליטיקה" אז עזבו אותנו מהצעקות, האזהרות, התוכחות ותנו לנו להמשיך בדיונים כפי שהיו עד עכשו. כי עד עכשו, עד שלא צעקתם "פוליטיקה" היא לא היתה בין שוכני הבית הזה. וגם עכשו, אין לנו צורך בצעקות האלה. למי שהדיירים נאים לו והדירה טובה - שישאר באהבה ולמי שבוחר אחרת - אנא, חפשו "דירה להשכיר" חדשה הותירו אותנו שמחים בביתנו. רק טוב ענת

תשובה כנה

אני בטוחה שאקבל כאן שוב על הראש אבל כמה שאלות בבחינת חומר למחשבה. א.למה זה הפורום היחיד שנתן במה לכנס הזה? ב.האם זה היה כנס מקצועי כמו למשל הכנס הבינלאומי שארגנה מכללת קואוצ'מי? ג.מדוע זה הפורום היחיד שמנהלת הפורום כותבת בכינוי ולא בשמה? ד.מדוע זה הכנס היחיד שהמארגנים האמיתיים לא נחשפים. ה.מדוע הכנס קיבל תמיכה מ-2 מנהלי בית ספר שאצלם אפשר להרשם ללא דרישות קבלה (רק כרטיס אשראי)..שהם למעשה העומדים מאחורי היוזמה... ה.מדוע רבים מאלו שתוקפים את איק"א הם מאלו שניסו להתקבל ונדחו? ו.למה מנהל הפורום המקביל בוואלה מר איציק בן לא נתן שיפרסמו אצלו את הכנס? ז.למה יש סיכוי גדול שהודעתי תימחק?(רמז סתימת פיות)

אולי די ?!??!

אולי... אם המקום כל כך לא מוצא חן בעיניך תיפרדי ממנו ומאיתנו לשלום ומצאי לך את המקום הנכון לך במחוזות אחרים ? אני בטוחה שיש מקומות נפלאים אחרים ומאחלת לך הצלחה רק בכנות, אני באמת לא מבינה מה הטעם לעמוד בפתח ולצעוק "לא טוב כאן" ולהמשיך לעמוד ולצעוק.. ולעמוד ולצעוק.. לא יותר פשוט להסיק את המסקנות ולא להיות חלק ממקום "כל כך פוליטי ונורא? (זה לפחות מה שהייתי מנסה לבדוק עם המתאמן שלי....) כל טוב לך ובהצלחה במקומות אחרים הרבה יותר טובים, נכונים ומתאימים לנו, ברשותך - המקום הזה נפלא והרעש שאת מקיימת בו - הופך אותו לפחות נעים. ענת

לענת הדרך הקלה היא הבריחה

יותר קשה לתקן,יותר קשה להלחם לתקן-גם במחיר חוסר פופולריות... לא אמרתי שלא טוב לי כאן באופן גורף אגב.יש כאן דיונים יפים ונתרמתי לא מעט. צורמת לי העובדה שמנהלת הפורום פותחת שרשור של התארגנות פוליטית/מסחרית מה היה רע עד עכשו בפורום שהיינו צריכים את הנושא הזה? אזהדרך זה לתקוף ולהגיד שבמסר כתבתי לה בלשון זכר וכאן נקבה וכל מיני דברים שוליים,ולא להתמודד עם העיקר. הכי קל לנהל פורום תחת שם בדוי ולמחוק מה שלא נראה... ואח"כ לצעוק למה נגררים....

את סובלת?

סתם, סקרנות. זה נשמע כאילו את אחראית על עוולות העולם אז חשבתי שאולי את נורא סובלת. מגיע לך לנוח. כל כך הרבה רעים יש מסביבך, מה תעשי?

למעלה