crazy diamond 84
New member
../images/Emo99.gif../images/Emo51.gif לכולכם!!! ../images/Emo7.gif
מה מצבכם היום "אוהדי פינק פלויד" היקרים? (קראתי כבר את השרשור!) אז ככה זה היה אכן משהו קטן לא רציני אבל שווה ועוד איך. אני יכול לנשום משני הנחירים כמו גדול
. רק לפני שלוש שעות הגעתי עם מונית ספיישל, כמובן חחח, הביתה. זה מאוד מרגש ומחמם את הלב לראות את התגובות שלכם עכשיו ומודה מקרב לב לכל אחד ואחת ממכם! אהבתי את האיקונים שלכם: ->
ו-
. הייתי במצב דומה! חחח מה אני אספר לכם? זה היה שבוע נפלא ומצחיק. אני ושאר החיילים שמה רובם ירושלמים (עם מצחיק!) עשינו צחוקים וכיף שמזכירים לי את ימי הטירונות העליזים בגולני, גם נהנינו מפינוקים מהאחיות (אל תשחפו יותר מדי) ומשאר האנשים שהגיעו לחזק את ידי החיילים הפצועים, אנשים גדולים
. היום בבוקר הוציאו לי את הטמפונים באף (כן כן), וזה הקל עליי המון, אני ממליץ לכולם לעשות את הניתוח כמובן למי שסובל מזה ואם כבר אז בצבא כי נהנים גם מימי גימלים נפלאים. (14 בינתיים, הראשונים שלי בשירות אחרי שנתיים וחודש!!! איזה מורעל
הא?) עוד פעם אני מודה לכולכם על התמיכה ומודה כמובן איך לא, לציף שלנו פשוט גדולה מהחיים, ומוכיחה לנו (שוב) שהיא בןאדם עם לב
גודל גדול.(אל תשאלו איך השגתי את מספר הפלאפון שלה,
). אני מצטרף לכמה אנשים פה בהערצה שלי לאשה(?) הזאת
. בבקשה תשמרו על עצמכם . שום דבר בעולם לא קונה את הבריאות שלך ושל האנשים החשובים עבורך. אז אנא. זהו תם הטקס.
מה מצבכם היום "אוהדי פינק פלויד" היקרים? (קראתי כבר את השרשור!) אז ככה זה היה אכן משהו קטן לא רציני אבל שווה ועוד איך. אני יכול לנשום משני הנחירים כמו גדול