ציטוט של צליל מהאייסיקיו ששמור אצלי בהיסטורי: "אני יודעת את זה ממוקי"
ש שבקניק מתלהם New member 29/5/03 #21 ציטוט של צליל מהאייסיקיו ששמור אצלי בהיסטורי: "אני יודעת את זה ממוקי"
ס סיונול New member 29/5/03 #23 חחח אם את יכולה תגידילאמא של מוק שתכין איזה אוכל טוב לשישי שבת שאת באה לבקר את המשפוחה שלו.. ובדרך תעברי במודיעין ותקחי אותי איתך
חחח אם את יכולה תגידילאמא של מוק שתכין איזה אוכל טוב לשישי שבת שאת באה לבקר את המשפוחה שלו.. ובדרך תעברי במודיעין ותקחי אותי איתך
T The Macker Girl New member 29/5/03 #24 לא נראה לי שזה בדרך בכל זאת, חדרה ---> מודיעין ---> יבנה... לא נראה לי קשור. (וכן, זה הדבר היחיד שיש לי להגיד על ההודעה ההזויה הזאת)
לא נראה לי שזה בדרך בכל זאת, חדרה ---> מודיעין ---> יבנה... לא נראה לי קשור. (וכן, זה הדבר היחיד שיש לי להגיד על ההודעה ההזויה הזאת)
ס סיונול New member 29/5/03 #25 הזוייה? אני??. לא...... חחחחחחחח ותמצאי את הקשר.... מקסימום נלך יש רלמוק ונדלג על הביקור אצל אמא שלו.. ואז זה כן בדרך חדרה---> מודיעין---> ירושליים
הזוייה? אני??. לא...... חחחחחחחח ותמצאי את הקשר.... מקסימום נלך יש רלמוק ונדלג על הביקור אצל אמא שלו.. ואז זה כן בדרך חדרה---> מודיעין---> ירושליים
T The Macker Girl New member 29/5/03 #26 לחברה שלי יש משפט שאני מאוד אוהבת: "תגידי, מחלקים פופקורן בסרט שלך?" ובקיצור... כן, את הזויה!