איטס אלייב! איטס אלייב!!

DoDaDa

New member
איטס אלייב! איטס אלייב!!

המחשב שלי חי... בגללו לא הגשתי 3 עבודות....אני מגישה טומארו! בכל מקרה....אני שמחה ויש לי משו קטן לשאול- אני רוצה לקנות את הדיסקים הראשונים שלהם...אז מה אני שואלת את המוכר? סוויט צ'ילדרן או גרין די? ועוד משו- מישהו חקר קצת על הקעקועים של ביבלי?...זה נראה לי מעניין כזה...כאילו מה כתוב בהם וכאלה... אני יודעת על פאנק שיש לו ליד האגודל לב קטן על האצבע ה....אמצעית.... ואול אייג'ן שיש לו על הזרוע..מה יש לו על הבטן? רואים את זה כל פעם שהוא מרים את הידיים.. זהו לעכשיו...הכל ניצל..כל השירים כל התמונות... המחשבבבב שלי! רק נשאר להוריד איי סי והכל חזר לקדמותו.. הבאסה שהייתי צריכה למחוק מלאאאא וידאוס של הופעות כי אח שלי התעצבן שיש לי בתיקייה 8 ג'יגה ובשל גרין דיי היה לי 6 ג'יגה....בהחלט עצוב...עכשיו זה ררק-1 וחצי ג'יגה... מה שמוזר זה שעו לא ראיתי וואייק מי אפ - על דאגה!
 

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifיופי נועה...

וזה מה שאני שאלתי אותך.. לא משנה... ניראה לי צריך לשאול גרין דיי ולא סוויט צ'ילדרן, כי על שני הדיסקים הראשונים כתוב "גרין דיי"... וזה אול אייג'ס, לא אייג'ן... לא נועה! נמחק לך כל הוודסטוק? וביהינד דה מיוסיק? איזה באסה... תיראי כבר את וויק מי אפ!!!! למה את מחקה?! זה נורא... בילי אליוט נראה אחד שיורק הרבה בקטע של "איי דיד ת'יס פור אוס" שחקן רע.
 

whatascene

New member
ממ..

יש לו קעקוע אחד של תמונות פספורט של אשתו, יפה ממש, ושל השמות של הילדים שלו, ועוד איזה זיליון אחרים בקשר לדיסקים, שניהם זה של גרין די, קרפלאנק וסלאפי.
 

O L g i T

New member
יש לו גם אחד שכתוב עליו אדריאן

ומתחת מלאכים מוזרים כאלה
 

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifזה מה"יומני גרין דיי

ובלינק182" נכון? חבל אבל שלא רואים טוב את הקעקועים....
 

WiseL

New member
אולי.....

סתם ראיתי את התמונה ושמתי כי זה קצת קשור.
 

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחחח...

ראית את הקטע המלא? שהוא גם מצחצח לשון? עדיין עושה לך את זה? לא, סתם, הוא עדיין חמוווד
 

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כן.. זה לא כל כך משנה......
 
למעלה