איטס אלייב! איטס אלייב!!

healing drug

New member
יש הוא חי!

6 ג'יגה בשביל גרין דיי!! ואאו לי יש רק 5 וחצי ג'יגה חחחחח ופתחו mtv2 קמתי ככה בבוקר מוקדם פתחתי תטלויזיה ואני רואה את וויק מי אפ...זה עניין של מזל... אה וזה תמונה של היד שלו אפשר לראות בברור...

healing drug

New member
נמ למה התמונה לא מופיעה :p

טוב לא משנה :\ תגידו לבילי יש קעקוע חדש? רק תסתכלו על יד ימין שהוא מחזיק את המיקרופון...

sk8er girl 26

New member
העע דיי!!! הסרט הזה רדף אותי חודשים

היו לי סיוטים, פאניקה,פחד וכמעט השתגעתי!!!! לא ישנתי בלילה!!

healing drug

New member
איזה רודף אותי...XDDD

כל הסרט (הראשון והשני) אני צוחקת- הוא היה ממש מצחיק השני...ובכלל לא מפחיד מילא הראשון היה למה לצפות אבל השני היה ממש מצחיק במיוחד הקטע שאמא הזאתי אומרת והאילים שנכנסים במכונית I'm not your fuckin' mama" XDDDD

healing drug

New member
מת לצעוק זה סרט אדיוטי...:p

הצלצול זה סרט טוב (אבל הראשון- השני קצת ירד)...ברצינות ישבתי שמה וצחקתי חצי סרט...וגם צחקתי כי בטעות עפה לי הקולה על שני ילדות שלא הפסיקו לדבר...

riotgirl28

New member
חברה שלי הרגה לי את היד מפחד..

בשני..זה היה חולני שהיא טיפסה למעלה...עכבישששש

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifיווו איך אני וחברה שלי צחקנו

על הקטע הזה!!!! זה קרע אותי מצחוק!!!!! חולני, כן. מצחיק, כן, מאד!

DoDaDa

New member
רייט יו אר...אני נהנתי מאוד..חחחח

כל הפאקצות צרחו ואני וחברה שלי מתנו מצחוק...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני ראיתי אותו בקולנוע

יחד עם נועה ("Do Da Da") והעיקר אני אומרתי לה כל הזמן לפני הסרט "אבל נועה, אל תיהיה פחדנית ואל תיסתכלי בקטעים המפחדים.." ובסרט עצמו, היא ראתה כל הזמן ולא פחדה ואני רבע סרט ישבתי אם ידיים על העיניים, אבל עם רווחים בין האצבעות... כי בפעמיים היחידות שהיראו את הפנים מתעוותות (בהתחלה, ואז עם החבר של ריצ'ל) אז כיסיתי ת'עניים, כי אני מהקטעים האלה ספציפית ממש מפחדת... כשראיתי בסרט הראשון תפנים המעוותות של הילדה, זה רדף אותי.. ממש מפחיד.. ומת לצעוק סרט ענק!!!

healing drug

New member
כן היא ספרה לי משו על זה...

לא נורא כל אחד מפחד ממשו...חוץ ממני שאני לא מצאתי שום פחד XS אממ את בפורום ג'קאס או שנדמה לי?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifרשמתי שם הודעה אתמול,

שאלתי עם כריס הומו.. איך ידעת? ראית שם אותי? או שחסימת הפרטים שלי לא עבדה ואנשים יכולים לראות באיזה פורומים אני נמצאת? אני מתה על ג'קאסס!!!

healing drug

New member
חח פשוט זכרתי שיש תכינוי הזה

גם בפורום ג"ד...אני מתה על ג'קאס!!!!! אני עושה ג'קאס רואה ג'קאס- וכל מה שקשור בזה...:p טוב נחמד לדעת שיש מישו מהפורום הזה בג'קאס חוצ ממני רגע קוראים לך רוני?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifכן..

אני חברה של נועה, היא סיפרה לי שדיברתן באיי סי משהו על זה שאת בג'קאסס אז מה זאת אומרת בדיוק? כי היא אמרה לי שהייתה לך סיכה ברגל בגלל זה... וזה נשמע נורא כואב.. חחח, כמו בג'קאסס.... תוכנית ענקית, הם פשוט קוראים אותו מצחוק.. אני גם אוהבת ווילד בויז...!

healing drug

New member
ווילד בויז זה גאוני

וויוה לה באם זה אלוף!!!!! אממ יש לך אייסי למה אם אני יתחיל לפרט פה מה אני עושה במסגרת ג'קאס אני לא יצא מזה... עניין הסיכה אויש זה היה כזה כיפי...כאב כיף כזה...חחחח

למעלה