אייייי חביבת אלבי ויז

ז'אקו באמת נקשרים לרוב רק לאדם אחד...

אם רק אדם אחד מטפל בהם כשהם גוזלים - נגמר הסיפור.... הם יתקפו כל אדם אחר שמתקרב אליהם... והבעייה היא שאין כמעט מה לעשות אחרי שהם גדלים.. רק לסבול אותם מרחוק..
אבל מוזר שהוא לא דיבר. התוכים האלה בד"כ מפטפטים ואין שום דרך להשתיק אותם חוץ מהפתרון הטריויאלי
...

THE WIZARD 55

New member
והוא נקשר לאחי בלבד

הוא לא סבל את גיסתי
זה היה עוד נסבל... אבל כשתקף את הבת, אחי הוציא אותו מהבית...

כמו התוכי שיש לבן דודה שלי אין

התוכי הלבן הזה לא יודע איזה סוג הנוצות שלו על הראש מתרוממות כמו כתר אבל הצבע שלהם לא צהוב אלא לבן יעני אין בו שום צבע אחר הוא יודע רק להגיד ג'קווו והוא לא ג'קו בכלל ומי האמיץ הזה שיפתח את הכלוב שלו כדי לשחק איתו לבן דודה שלי בן 4 שנים היה האומץ להתקרב אליו (טוב הוא ילד קטן) הוציא לו את הבשר עד העצם

אי איי

הוא סגור בתוך כלוב ואף אחד לא מתקרב אליו הוא נשך רק פעמים בחיים שלו הוא נהיה ככה רק אחרי שסגרו אותו בכלוב בהתחלה הוא היה עומד על הכלוב שלו למעלה והיינו מלטפים אותו וכאלה זה היה לפני אולייי 6 שנים אם לא יותר תוכי גדול ישלנו אהה משו חבל"ז לפני שנתיים רק סגרו אותו בכלוב אחרי שנה שהוא לא יצא מהכלוב ואפחד לא התקרב אליו הוא התחיל לנשוך אני ובן דודה שלי ודוד שלו התחלנו כזה להוציא אותו מהכלוב ולשחק איתו בבית הוא כבר יותר רגוע עכשיו

יכול להיות שזה אמברלה קקדו?

זה תוכי ממש מתוק.. ומאד יקר.. הנה תמונה לדוגמא: http://www.oldworldaviaries.com/text/lewis/socialize_umb.htm

כה זה הוא

מה איכפת לי יקר או לא לא שלי לא קניתי אותו ולא אקנה אחד זה באמת עולה מאוד הרבה כסף מספיק שיש אחד שמשגע לי את הראש כל היום ג'קווו ג'קוווו ג'קוווו הוא אומר ג'קו כי הביאו אותו הוא היה קטן והיה לידו תוכי ג'קו אז איך שהתוכי הזה אמר גם השני אמר חבל על הזמן היה אז

איזה קטע.. מצאתי ז'אקו שקורא פסוקי קוראן../images/Emo70.gif

נשמע קצת כמו סינטיסייזר... http://www.youtube.com/watch?v=sn0d_q3j7_g&feature=related

ראיתי את זה בעבר

יפה לא כדאי להביא עכשיו תוכי גוזל לחנך אותו לברך על מזון ועל מים וכאלה בעברית נעשה ממנו סיפור גדול (אני ערבי אגב)

אמרתי

שאני אודיע לך שאני אעדכן את הכרטיס וכאלה אז עידכנתיי למרות שאין עדיין משו מעניין שמה לא ממליץ במיוחד להסתובב שמה

למעלה