איייי

רשף כשף

New member
איייי

שלום חברים, פונה אליכם בבקשת עזרה תקף אותי וירוס שמלווה בחום גבוה, כאבים בכל הגוף, עומס בדרכי הנשימה. קיבלתי מהרופאה 3 ימי מחלה ולשמחתי ללא תרופות. שאלה לי- כיצד ניתןלהקל על הסימפטומים עם "תרופות סבתא"? אין באפשרותי לקפוץ לחנות התבלינים הקרובה ולכן בעצם אני שואלת על חומרים שהם זמינים בכל בית... דרך אגב, אלי- מה נסגר עם העופרת?

רשף יקרה

הלילה ליל ירח מלא ליל ירח מלא שגם בא עם היום הכי ארוך בשנה שזה אנרגיות הופכיות זה לא קל נסי אולי להתחבר לעצמך, ללבנה ולראות מה עולה תרופות סבתא : לגודש וליחה בצינורות הנשימה - עלי בצל ועליהם דבש 0אםשר גם איזה שן שום) חכי עד שהדבש יהיה ממש נוזלי וקחי תרופת סבתא ענקית ענקית - מרק עוף (זו גם תרופה סינית) עם ירקות כתומים וירוקים (בטטה, גזר, קישואים פטרוזיליה) עוד אחד - לקחת שן שום ולהצמיד עם פלסטר לכף הרגל להרגיש אם יש צריבה להוריד אמור לנקז רעלים מהגוף מים חמים עם לימון אמור להקל על גודש באברי הנשימה העליונים שתהיה לך רפואה והרפייה שלמה שלמה שלמה בשורות טובות דניאל

גלי ר

New member
../images/Emo24.gif דה ניא אל

תודה אהוב המילים שלך עזרו לי בצורה בלתי רגילה. "הלילה ליל ירח מלא ליל שגם בא עם היום הכי ארוך בשנה שזה אנרגיות הופכיות. זה לא קל" איזו הבחנה!!! זה היה עבורי לא רק הלילה הכי קשה השנה. אולי הלילה הכי קשה שאני זוכרת. לא הצלחתי להרדם. הרגשה שהכל הופך קשה מנשא. הייתי בטוחה שהאיש שלי ליד המחשב, רציתי שיבוא כבר לישון איתי. הנוכחות שלו תמיד מרגיעה אותי. קמתי, אבל הוא לא היה ליד המחשב. הוא ישב במטבח וקרא את "אבא עשיר, אבא עני". האיש שלי הוא איש הי-טק, מרוויח טוב אבל שונא להיות שכיר. והספר חיבר אותו מחדש לכל מה שהוא יודע. ואם נשתמש במשפט שאתה אמרת אז הספר הזה והלילה הזה חידדו את המרחק בין האנרגיות ההופכיות. וכל האנרגיה הגברית שהספר מדבר עליה: להיות עצמאי להשקיע ולהמר על הזדמנויות עסקיות, האנרגיה הזו פרצה בתחושה של חוסר שביעות רצון אצלו. ביקשתי שיבוא לישון איתי. הייתי מחוסלת, והוא ראה את זה, אבל בפעם הראשונה מאז שנפגשנו, הוא לא בא מיד לעזרי, אלא אמר שהוא רוצה להמשיך לקרוא. ניגשתי למחשב, רציתי להיכנס לכאן. הפורום תמיד מרגיע אותי ונותן לי כוח להתמודד עם דברים. אבל המחשב נתקע ולא עלה. השעה היתה אחת בלילה. ישבתי ליד המחשב ובכיתי. ממוטטת מעיפות. נגשתי אליו שוב וביקשתי שיבוא לישון איתי. אבל הוא דיבר על זה שהגיע הזמן לעשות כסף, ולהפסיק להיות שכיר ולעבוד כמו עבד, ודיבר על אבא שלו. הבנתי בדיוק על מה הוא מדבר ובכל יום או לילה אחר הייתי יכולה להיות שם בשבילו ולתמוך בו בתהליך שהוא עובר אבל לא אתמול בלילה. ריצרד באך בספר "גשר מעל ומעבר" אומר כי בין כל שני בני זוג שהם אחים לנשמה יש הסכם בלתי כתוב שבו בכל רגע נתון רק לאחד מהם מותר להתמוטט. זה תמיד היה ככה עבורנו, ופתאום אתמול בלילה - כל אחד מאיתנו נפל לכיוון אחר. אמרתי לאיש שלי שאני יוצאת לעשות הליכה ושיצלצל אלי לנייד כשהיהיה מוכן לבוא לישון. יצאתי החוצה. ליל ירח מלא. אור של כסף על כל המושב. לא הצלחתי להרגע. לא הצלחתי לעשות מדיטציה. הלכתי ובכיתי, בלי כוח לרצות כלום. כשחזרתי הביתה הוא בדיוק גמר את הפרק בספר, וניסה לבוא לעזרתי, להכין לי משקה חם, לעשות לי עיסוי ולנסות לעזור לי לישון. בסוף הוא נרדם, אבל אני לא הצלחתי, כל השפעות הכימותרפיה פתאום פרצו החוצה, כאבים בכל העצמות והשרירים, טעם של מתכת בפה. כל מה שהצלחתי לחסוך מעצמי על ידי מדיטציה ותרגילי נשימה. אפילו התופעה של יאוש, וחוסר יכולת לרצות או לתכננן מוגדרת כתופעת לוואי אופינית של הרעל שנקרא כימותרפיה. זהו. בסוף הגיע הבוקר. הכי מדהים בכל הסיפור זה שהתינוק שלנו, שתמיד מתעורר בערך כל שלוש עד חמש שעות ישן אתמול תשע שעות ברציפות, מתשע עד שש בבוקר. גלי

וואו גלי תודה תודה על השיתוף !!!|חי

ומה שלי נמסר עכשיו על הימים האלה... שיש הרבה דרמות עכשיו, ושוה לי לנסות ולא להכנס אליהן בהצלחה רבה לך יקירה !!! רפואה והרפייה שלמה העניינים ירגעו עכשיו לדעתי חיבוקק

גלי יקרה תודה על השיתוף../images/Emo24.gif

שולחת לך חיבוק מחזק. מקווה שהיום כבר האנרגיות השתפרו. גם לי היה יום לא קל אתמול....חבר טוב בעבודה נפטר אתמול. מוות לא סימפטי ולא מכובד שהעלה בי המון מחשבות בואו נכוון כולנו לטוב יותר דנה

לפני כשבועיים פגשתי במטופלת

שטענה שלא חל שום שינוי במצב הנזלת שלה. אלא לא שמה לב שבמקום לחסל 4-5 גלילי טישו בשבוע זה פחת ל 1. גם כן אינדיקציה. עכשיו אפשר להבין שריפוי נעשה מעל למודעות. כמו כן היא הפסיקה להיות עייפה ולהרדם תוך כדי עמידה. אבל הדבר הכי מעניין שסיפרה לי הוא שלאחר הרמדי התחילו להופיע אצלה חלומות חוזרים על רכבות. רכבות נוסעות, מחסומי רכבת, שהיא מתחת לפסים ורכבת חולפת מעליה. מענין מה לגריני היה להגיד על זה. אם הנושא של רכבת עולה לחלל האויר צריך לנסות לעסוק בזה ולהבין מה אירוע כזה בא לספר על מהלך העיניינים. רכבת היא כלי תחבורה שהמיוחד שבו הוא שהיא נעה בקו, ללא שוליים, מהירה, בלתי ניתנת לעצירה (אלא משליטה פנימית), אמביציוזית, אין לעמוד בדרכה והיא אינה מתחשבת בשום דבר שעומד מולה. חישבו על אדם שחי ככה. חישבו על מצב עיניינים כזה. מה השאיפה הגדולה ביותר של הרכבת ( נגיד שיש לה כזה דבר ), לרדת מהפסים= לרדת אל השוליים, לעלות על ההר הסמוך, לקפוץ אל חוף הים, לחיות חיים משוחררים ממגבלת הפסים ( דרך החיים ) אבל אם זה יקרה הרי זה אסון. כמו לרדת מהפסים.

diday

Member
יש יתרונות בלהיות עצמאי.

במיוחד בהיי טק. אתה עובד מתי שאתה רוצה. אף אחד לא מחייב אותך ואומר לך מתי לעבוד. אז: אתה עובד מתי שאתה רוצה ביום אתה עובד מתי שאתה רוצה בלילה אתה עובד מתי שאתה רוצה בסופי שבוע אתה עובד מתי שאתה רוצה בחגים אתה עובד מתי שאתה רוצה בתופשות אתה עובד מתי שאתה רוצה כל הזמן

גלי ר

New member
תודה אהובים ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה דניאל, דנה, אלישוע. תדעו שאתם עוזרים, והחיבוקים שלכם כולם הגיעו והרגיעו. ותודה גם לאחרים, שלא מדברים ובכל זאת מורגשים. יש סוג של תמיכה של הקשבה ושתיקה שהיא תמיכה רבת עוצמה - כל עוד יש לפחות אחד שכן מדבר ונותן כיוון. אתם נהדרים תודה
גלי

noati

New member
גלי....

קראתי אותך שוב ושוב ליבי נחמץ ונצבט עם זאת יש משהו כלכך יפה, אמיתי ואוהב במילים שלך אז מפה שולחת לך את המעט שאני יכולה חיבזוק <חיבוק וחיזוק:)> היי חזקה וזכרי שלהשבר זה חלק מהחוזק מותר להתפרק מידי פעם כדי לתת לכל הרגשות הקשים ואולי השלילים פורקן.

riki72

New member
היי גלי../images/Emo24.gifליבי איתך

ומקוה שהיום את מרגישה הרבה יותר טוב.

גלי ר

New member
תודה noati וריקי ../images/Emo24.gif

תודה על החיבזוק. אני באמת מרגישה יותר טוב. זהו, מחר יום חמישי הקרנה אחרונה. הסתימו שישה שבועות של ביקורים בהדסה עין-כרם יום יום. הסתימו כל החודשים של הטיפול הכימותרפי. סך הכל מספטמבר עד יוני, תשעה חודשים. איזה כיף שזה נגמר, ועכשיו נשאר לי "רק" לנקות את הרעל מהמערכת, ואז - להשאר בריאה לתמיד. noati, את כל כך צודקת בקשר לנושא של "להשבר" והחשיבות של זה. לפני כמה שבועות היה איזה משהו שהיה קשה עבורי וגרם לי לבכות אחרי שכל הטיפולים היתי חזקה והעברתי את הקטע בקלות. התקשרתי לאלישוע וסיפרתי לו כמה זה קשה ואיך פתאום אני בוכה. והוא רק אמר "סוף סוף!" איזה איש חכם! תודה
גלי

למעלה