איייי

שלום רשף ושלום לכולם.

זו הזדמנות אולי לברר עיניינים. שלחתי לך מסר. העופרת ? נראה לי ששקעה אל תהום נשייתה
תרגישי טוב. אליש

רשף כשף

New member
תודה אלי שוע וחברים

אבחנת ה"וירוס" בוטלה ובינתיים מצבי השתפר לעין ערוך משהרופאים גילו בגדולתם שיש מצב לשתי מחלות שונות באותו אזור- גם פטריה וגינלית (שקיבלה את הטיפול המתאים) וגם דלקת בשלפוחית השתן (שסבלה מחוסר התייחסות)... מתברר ששתי אלו נפוצות מאוד בקרב בנות ישראל בימים האחרונים. מה, כולן חזרו ביחד איתי מסיני? צויידתי באנטיביוטיקה המתאימה (לפני האוכל) לאחר שחומי עלה לשיאים בשלושת הימים האחרונים ללא טיפול נאות. הנטורופת בבית המרקחת צייד אותי גם בכמוסות חמוציות וכמוסות אסידופילוס (אחרי האוכל) על הדרך... אני רק צריכה לזכור לקחת כל אחד בזמן הנכון:) ובמלאי בדיקות דם ושתן לשנה שלמה. מה אומר ומה אגיד, לפחות הטעות בזיהוי במקרה זה לא עלתה לי באשפוז.

אז מהי

האבחנה ולמה אנטיביוטיקה, בגלל החום? האם מצבך השתפר בעקבות האנטיביוטיקה? על הדרך - לפי ההומיאופתיה אין שתי מחלות דרות באדם בעת ובעונה אחת. יש רק מחלה אחת עם כל מיני ביטויים פיזיולוגיים ורוחניים. לכן הטיפול הוא בעזרת רמדי אחת. "לפחות הטעות בזיהוי במקרה זה לא עלתה לי באשפוז". לפי הניסוח הזה אני מבין שלא הייתה זו הפעם הראשונה ושהיו אישפוזים בעבר, זה נכון רשף?

רשף כשף

New member
האבחנה...

גם פטריה וגם חידק- האנטיביוטיקה לחידק כמובן. לא, לא היו אשפוזים בעבר, אבל לפי הרופאה, חום שמלווה לדלקת בשלפוחית השתן מצביע על סיבוכים שהביאו את המחלה לכליות ועל כך היו מאשפזים בעבר. לא, לא היו אשפוזים בעבר (טפו טפו). לגבי החום- השפעת האנטיביוטיקה מתחילה כ 48 שעות מתחילת הטיפול ומכיוון שאלו עדיין לא עברו (קיבלתי את האנטיביוטיקה רק אתמול בערב) עדיין לא ניתן לדעת. תודה.

למעלה