אייך אתם מסדרים את הספרים

לא רק זה

יש נגיד ספרים שהתחלתי ולא סיימתי, ואז כשאני רוצה לקרוא אותם שוב, מצד אחד כבר די שכחתי מה קרה, מצד שני כל פעם שאני קוראת משהו שאני זוכרת, אני כזה חושבת שלמה אני קוראת את זה שוב אם כבר קראתי, ומדלגת. אז בקיצור, אני לא מתחילה מחדש ספרים שהפסקתי לקרוא באמצע
.

ToryMaster

New member
אע

זה גם אני עושה
אם התחלתי ספר והפסקתי באמצע, אני אמשיך מאותו מקום, אול יעמוד או שניים אחורה כדי להתעדכן, אבל בתכל'ס... אני לא אתחיל מחדש, זה ייתן לי תחושה לא שלמה של קריאה וחצי. אני פשוט אוהבת לקרוא שוב ושוב ושוב ושוב.

Britush

New member
אבל

רוב הספרים הם יותר מסתם עלילה, ולכן, לדעתי, גם אם יודעים מה יקרה בהמשך, יש הרבה אלמנטים בספר שאפשר להנות מהם.

אולי

אבל אם כבר קראתי משהו, אני לא ארצה לקרוא אותו שוב בשביל דברים יותר קטנים או עמוקים או שוליים. אני אעדיף לקרוא ספר אחר שיסחוף אותי למקום אחר...

ToryMaster

New member
../images/Emo12.gif

את רצה לאן שהוא? את בתחרות כלשהי? להספיק כמה שיותר בכמה שפחות זמן?

Athaclena

New member
קוראת יותר מפעם אחת

גם כי זה כיף, וגם כי אני סנילית לגמרי ושוכחת ספרים. אתמול דיברתי עם מישהו על ספרים שקראתי, ומחלקם אני לא זוכרת שום דבר, חוץ מההרגשה הכללית - אהבתי/לא אהבתי. מילא כשקראתי את הספר לפני 4 שנים (חולית או שר הטבעות לדוגמא), אבל שלשום קראתי סיפור קצר שוב, ולא זכרתי מילה אחת ממנו! וקראתי אותו לפני שנה-שנתיים...

ToryMaster

New member
אבל זה נפלא!

ככה יש לך כל פעם את ההנאה של קריאה ראשונה! (או משהו ודמה)

כמו חברה שלי

היא אמרה שאמא שלה שהיא רוצה כמה ספרים בשבוע הספר, אז אמא שלה שאלה איזה, והיא סיפרה לה. אז אמא שלה אמרה "את יכולה להשיג את כולם בספריה." וראיתי אותך היום בפורום אחר
.

sagiberg

New member
אני מסוגלת לקרוא שוב ושוב../images/Emo98.gif

ספרים שאני אוהבת . כל פעם רק מגבירה את ההנאה, כמו לאכול ממתק טעים

Britush

New member
ספר טוב במיוחד יכול להיות

כמו יין, שמשתבח עם השנים.
(מה כל הדימויים האלה פתאום?)

למעלה