אייך פותחים את העין השלישית?

netad169

New member
תאונה חזיתית = רעיון מעולה

גם מצחיק וגם נכון. זה רגע השוק, הרגע שבו קולטים שרואים. מכאן מתחיל תהליך של אימון, התנסות, פיתוח, הפנמה. אני לא חושבת שאני יכולה לשים את האצבע במדויק על הרגע הזה שלי. אולי מישהו אחר.

למה צריך לפתוח את העין השלישית?

אני זוכרת במדויק את הרגע שלי זה קרה אני לא חושבת שאפשר לפתוח את העין השלישית אני כן חושבת שמי שצריך לתקשר בראיה זה יגיע אליו ומי שלא, יעשה כמה אימונים שרוצה זה לא יקרה

motiloveme1

New member
שלום לך תודה על העידוד

אני מצליח לראות אור סגלגל בקוטר של גרגיר פלפל או נקודה קטנה לצורך העניין, אבל אני חולק על דעתך כי יש תרגילים כדי לפתוח את העין כל אחד יכול. ידוע שלפני כמאה שנה ההודים היו מנקבים עצמם עם קיסם כדי למקד את האנרגיות בעין השלישית. אפשר לבצע פתיחה של העין ע"י טיפול מדיטציה ורייקי אני מכיר אנשים בעלי יכולת לראות את ישויות ללא גוף והילות. שיהיה לך חג שמח בברכה מוטי.

בהצלחה...

אתה מכיר אנשים בעלי יכולת לראות ישויות ללא גוף והילות? וואוווווווו כאילו מה חשבת שמתקשר שיש לו את יכולת הראיה רואה? סרטים מצויירים? זה מה שאמורים לראות... נשמות אנרגיות יישויות וכו' אבל אתה מתעסק בעין השלישית ועוד באיזור מסויים שלדעתי הוא סתם הגדרה אז תמשיך (אני מעודדת כי רצית עידוד) למרות שלדעתי אתה מפספס כאן משהו אבל שיהיה בהצלחה לך וחג שמח

motiloveme1

New member
זה העין השלישית

בס"ד יקירתי העין השלישית זאת שמעניקה לנו יכולת לראות דברים שעשויים מרוחניות. כלומר גוף אסטראלי לדוגמא. שתביני אני לא מתווכח כי אוליי את יכולה לספר לי משהו שאיני יודע וכך אלך ללמוד על כך בצורה יותר מורחוות.

אולי שאלת ברצינות

אבל אתה לא יכול להגיד שזה לא מצחיק אני צחקתי מאוד

DEL7

New member
זוכרת מתי זה קרה לי

ביקשתי לראות דבר מה חשוב בחיי ויום אחד חשתי מעין הנחיה פנימית לקרוא פרק בתנ"ך בו סופר על אליהו הנביא והעוזר שלו שרצו להגן על עצמם מול צבא האויב, ואיתם יחד רק קומץ לוחמים מישראל העוזר של אליהו חשש מאוד לחייו, אז ה' "פקח את עינו" (ככתוב)...כדי שיצליח לראות את המלאכים, העומדים ומגינים עליהם סביב ידעתי שזה קשור למה שהולך לקרות לי, אך לא ידעתי כיצד לאחר מס' ימים, בעת שטיפת הכלים במטבח זה בא המראה היה מופלא ראיתי מי עמד מאחורי ומצידי, בלי להזיז את הראש צרחתי מהפתעה, ושמטתי את הצלחת (מזל שלתוך הכיור) לדעתי, זו היתה מתנה רגעית שקיבלתי כדי להזכיר לי הדבר לא קרה שוב, אולי בגלל הפחד שלי בוקר נפלא לכולכם

מגי 336

New member
מה דעתכם, האם דרך העין השלישית

ניתן לראות משהו שיקרה בעתיד? איך יודעים אם החזיון הנראה הוא עתידי או משהו שקרה בגלגול אחר?

אפשרי לראות את העתיד

ומתקשר שרואה יכול לראות כבר את הבחירה שתעשי מבין האופציות שנפתחות בפניך

מגי 336

New member
תודה, אני שואלת על משהו שאני ראיתי

כמו תמונה מסרט שהוקרנה אל המקום בו אמורה להיות העין השלישית, סצנה נהדרת שהלוואי ותתגשם, אך אולי הראו לי משהו מהעבר? האם יש דרך לדעת?

מגי - לא נקבע פה אמיתות! אך...

אם ישנו מקום בין הגבות שכינויו הוא העין השלישית, אז המראות המתקבלות מ"ממקום" זו יתקבלו בדיוק באותו אזור במוח בו הראיה הרגילה מתבצעת. העין השלישית היא לא "עין" או איבר ראיה במובנם הרגיל. זהו אזור רגיש היכול לקלוט שדרים או הולוגרמות הבאות לידי ביטוי דרך מרכז הראיה הרגיל.

מגי 336

New member
תודה אפרים, אני מבינה את זה שהעין השלישית

אינה איבר ראיה במובן הרגיל, אלא מרכז אנרגיה, "צ'אקרה" האם תוכל להרחיב בבקשה בנוגע למה שכתבת על "שדרים" / "הולוגרמות" - מהיכן הם משודרים בעצם? מהעבר? מהעתיד? מהתשוקות והרצונות שלנו שיתגשמו מראות כאלו בחיינו?

למעלה