אייך פותחים את העין השלישית?

העתיד הוא קבוע

ומשתנה לפי בחירות שנעשות זה ברור. ושאלה הראויה להישאל היא האם יש חיה כזו "עתיד" .........................................היכן אני יכול לבדוק אם אני יונק טוב? זה כבר שנים רבות שאני יונק בהתלהבות רבה, ופתאום עלתה לי שאלה וחידה

ובכן אני קוסם

וקסמתי עליך קסם שתעני את ולא אחר, והרי זו לעובדה כי מציאות שנקבעה היא קבועה. כשאת אומרת "כתובה לך", למה בדיוק את מתכוונת? ומי זה שכתב? ומדוע? כמו כן אשמח לשמוע את הבנתך על - מי הוא הבוחר? ובהמשך יש עוד המון שאלות אחרי שתתני תשובה או שתיים.

maysabel

New member
תראה מה מצאתי..

בריחופיי ברשת כאן אולי זה ידבר אליך אם אגלה לך "סוד"-לי יש חור -מין צלקת כמעט בלתי נראית עוד מהילדות ממש במיקום של העין השלישית ומאז שנקשרתי אל אזור זה למרות שהוא לא מיקום פיזי בדיוק במקרה אמא שלי קראה את הספר אז של לובזנג ראמפה -העין השלישית הבנתי שהשנה הוא יצא לאור בעברית-אולי הוא יעניין אותך מצרפת כאן מה שמצאתי היום וחשבתי עליך- אליי זה לא דיבר כל כך אבל..זה עניין לגמרי אינדיווידואלי למה מתחברים.. חג אורים שמח(תרתי משמע ועין)

rucale

New member
מאיזה, תודה על הקישור!

צפיתי, ממש נפלא! תודה רבה ,שבת שלום וחג שמח, רחלי.

motiloveme1

New member
תודה על התגובה.

אם יש מישהו אחד לפחות שחושב עליי זה כבר עושה לי טוב וגורם לי להסמיק. בקשר לעין אני מקוה שהיא תפתח אני מתחיל לראות אור קטן בקוטר מאוד של מנורת לד בצבע לבן סגלגל בהיר. חג שמח בברכה מוטי.

maysabel

New member
תגלה לי למה..

למה אתה מקוה שהיא תיפתח? הרי היכולת קיימת..מה שצריך להיפתח זה הרגישות ,הנכונות לראות,היכולת להכיל מה שרואים.. כמובן שזה בא מחיבור בפנים והארת פינות בעצמך..אז הדברים כבר באם מעצמם לא? אז למה להתמקד בדיוק ב"קליפה" עצמה?

motiloveme1

New member
אין לי מושג מה זה קליפה.

אני בראשית דרכי בעניין המושגים. אני עוד לא התחברתי למדריך.

למעלה