איילת התעלפה ופונתה מהבית בטח יחזירו אותה מחר בבוקר
K Klayhamn New member 7/8/11 #10 זה מדהים אבל --- לבן אדם יש כח מאגי -- כל אחת שהוא מתעצבן עליה מתעלפת ויוצאת מהוילה... זה VOODOO?
L Lichy7 New member 7/8/11 #18 ../images/Emo6.gif חייבים לחבר אותו לכדורי הרגעה התרגז על את.. הבחורה סיימה במיון עם התקף חרדה התרגז על איילת.. הבחורה מעולפת באמבולנס רק שלא יתרגז על ליז, כי פה אני לא אחראית לתוצאות
../images/Emo6.gif חייבים לחבר אותו לכדורי הרגעה התרגז על את.. הבחורה סיימה במיון עם התקף חרדה התרגז על איילת.. הבחורה מעולפת באמבולנס רק שלא יתרגז על ליז, כי פה אני לא אחראית לתוצאות
N noaxxx New member 7/8/11 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif העיקר איתן אמר שהוא לא מאמין במאגיה
2 24שעות1 New member 7/8/11 #56 Lichy7 את מעלפת חחחחחחחחחחחחח שמעת את דניאל כמה נסיון בחיים יש לילדה. תמיד מפתיעה את הבן זוג עם ג'אצטים במיטה
Lichy7 את מעלפת חחחחחחחחחחחחח שמעת את דניאל כמה נסיון בחיים יש לילדה. תמיד מפתיעה את הבן זוג עם ג'אצטים במיטה
L Lichy7 New member 7/8/11 #57 ../images/Emo6.gif שמעתי שמעתי בדיוק מה שדיברנו עליו! חתיכת ניסיון יש לילדה.. וכל כולה.. בת 24..
ע עירקי בפיתה New member 7/8/11 #51 אפילו ב7 תכניות הישרדות לא היו פציעות כאלו חבורה של נמושות נפולת הקיר מפונקים חולניים בגוף ובנפש שבאו לשבת בבריכה כל היום ולאכול בלי הכרה
אפילו ב7 תכניות הישרדות לא היו פציעות כאלו חבורה של נמושות נפולת הקיר מפונקים חולניים בגוף ובנפש שבאו לשבת בבריכה כל היום ולאכול בלי הכרה
K Klayhamn New member 7/8/11 #2 מה? אני צופה עכשיו ולא ראיתי שום דבר על זה -- איך יודעים? מישהו דיבר על זה?
ע עירקי בפיתה New member 7/8/11 #50 לשנות את שם הפורמט../images/Emo101.gif 24 חולות נפש ו7 אישפוזים בבית משוגעים