N noaxxx New member 7/8/11 #35 ואם כבר אנחנו במצב רוח מוסיקלי הערב..../images/Emo79.gif http://www.youtube.com/watch?v=ICMm2xvqkF8&feature=related
ואם כבר אנחנו במצב רוח מוסיקלי הערב..../images/Emo79.gif http://www.youtube.com/watch?v=ICMm2xvqkF8&feature=related
ע עירקי בפיתה New member 7/8/11 #42 ../images/Emo101.gifכן אבל בנו אותו קרוב לאברבנאל שם ישימו בסוף התכנית את אתי ענת יוני ליז לירון תרצה ליהי וקרן הסוסה עם הריח בפה
../images/Emo101.gifכן אבל בנו אותו קרוב לאברבנאל שם ישימו בסוף התכנית את אתי ענת יוני ליז לירון תרצה ליהי וקרן הסוסה עם הריח בפה
ב בוףברכה New member 7/8/11 #8 היה לה מבט זגוגי..בעיניים ..כשישבה על הספסל ב חצר ......בהתה...הייתה נראית קצת חיוורת..
E easternstar New member 7/8/11 #17 אבל איך החברה שלה ענבר מדברת כרגיל כאילו כלום? עכשיו ענבר וענת צוחקות. אתם בטוחים?
ע עירקי בפיתה New member 7/8/11 #54 לא קיבלה שטרוגול כבר 45 יום לכן התעלפה צוות הרופאים באברבנל עבר ידאג שהיא תקבל זיייייין
M meytula New member 7/8/11 #12 איילת במצב הזה בגלל קרן וקרן וענבר לא מפסיקות לצחוק למרות שחברה שלהן התעלפה.כשאתי התעלפה כולם היו במתח
איילת במצב הזה בגלל קרן וקרן וענבר לא מפסיקות לצחוק למרות שחברה שלהן התעלפה.כשאתי התעלפה כולם היו במתח
N noaxxx New member 7/8/11 #19 קרן אולי הגורם, אבל איתן הוא הסיבה למצב של איילת. כבר יומיים היא מנסה לנהל איתו שיחה והוא מתחמק ממנה כמו ילד קטן.
קרן אולי הגורם, אבל איתן הוא הסיבה למצב של איילת. כבר יומיים היא מנסה לנהל איתו שיחה והוא מתחמק ממנה כמו ילד קטן.
E easternstar New member 7/8/11 #25 מה זה משנה מי הסיבה? מחברה מצופה לדאוג ולא להעביר צחוקים כשאולי משהו קרה לחברה הטובה שלה. כל פעם ענבר מפתיעה אותי מחדש.
מה זה משנה מי הסיבה? מחברה מצופה לדאוג ולא להעביר צחוקים כשאולי משהו קרה לחברה הטובה שלה. כל פעם ענבר מפתיעה אותי מחדש.
N noaxxx New member 7/8/11 #31 meytula כתבה ש-קרן, רק תיקנתי..לא להתנפל לא התייחסתי למה שענבר עושה או לא עושה לאור המצב.
N noaxxx New member 7/8/11 #37 ../images/Emo140.gif הכל טוב, היה לי נדמה שמישהו התנפל ../images/Emo6.gif
ע עירקי בפיתה New member 7/8/11 #44 איך איתן יבחר מבין 14 חולות נפש חחחחח אולי בסוף הוא ישכב עם יוני הבלוטון