איילת מתוסכלת

madteacher

New member
איילת מתוסכלת

בעקבות השיחה שלה עם איתן בבריכה על ההצבעה לקרן הוא הבין היטב מאילו מניעים היא פועלת - בעיקר קנאה בדניאל, ומאז שובו מהדייט הוא מתעלם ממנה די במופגן. היא מנסה כנראה לסמס לו שהיא מעוניים לדבר איתו, אבל הוא משיב את פניה ריקם. לעומת זאת ענבר מספרת שראתה אותו מתבודד ושאלה לשלומו, והוא אמר שישמח לדבר איתה (ענבר) אח״כ. כאילו לא די בסיבות שיש לאיילת לקנא בפריחה של ענבר, עכשיו היא עוד תתפוס את מקומה כבת בריתו החדשה של איתן. ואני אומרת: מגיע לה! שתאכל את מה שהיא בישלה!!

madteacher

New member
ולעומתה

איזו מתוקה ענת. איתן ואורן החליטו לעבוד על בן הישן וסימסו לה שבן רוצה לדבר איתה. היא ניגשה אליו, והוא לא הבין מה היא רוצה ממנו. ואז שניהם נכנסו וצחקו עליהם. עכשיו הם מתכננים לעבוד על הבנות... מ ש ו ע מ מ י ם ! גם אנחנו...

noaxxx

New member
איילת הפכה ללא רלבנטית לוילה

היא התחילה בפול גז ועכשיו היא רק בירידה. אבל כנראה שזה היה בלתי נמנע כי זה האופי שלה...

איילת וענבר [צילי וגילי} הפסידו את מיליון

השקלים ברגע שחברו לציר הרשע והפכו להיות המשרתות של שלישיית המכשפות כרגע גם איתן לא מתייחס אליהן לאחר שבחרו בקרן לדייט והוא מחכה למפגרות בפינה

איילת וענבר נהגת המשאית נעלמו ברגע../images/Emo243.gif

שהתחברו לציר הרשע והפכו למשרתות של קרן פרצוף סוסה ריח מהפה אתי הפרחולה משיכון ז בטברייה וליהי לסת שבורה פרצוף מחורר

noaxxx

New member
אפשר היה להתייחס אליך ברצינות אם לא הכינויים

הדוחים שאתה לא מצליח להימנע מלהשחיל אותם לכל הודעה שלך.

תגידו המיכנסיים של ענבר שלא כובסו כבר 40

יום וליילה לא מלאים כבר בחארא ונודים? איזה מסריחה לא החליפה גופייה או מיכנס כבר חודש וחצי איכססססססססססססס

דיי3

New member
עירקי בפיתה, הבנו שאתה אוהב לדבר על

כל הנוזלים בגוף. חרא שתינה, קיא, פלוצים, סרחון, ועוד ועוד. זה כבר לא עושה רושם, זה סתם גורם לאנשים לקפוץ מעליך. אז לך תחרבן ותשאר שם כמה שיותר.

madteacher

New member
ענבר בשכרון חושים

מההתקרבות המעושה והמאוסה שלה לקרן. היא כל כך מאכזבת. מקווה בשבילה שתתעשת בקרוב ותפקח את עיניה המסונוורות כדי להכיר באמת. היא ממש מחבלת לעצמה במו ידיה ומאבדת את כל האהדה שאנו הצופים חשנו כלפיה. כל כך חבל לי בשבילה!!!

ענבר כמו אומרת לקרן אני אני סידרתי לך

את הדייט עם איתן איזה פאטתית הפכה למשרתת של הבחורה הכי שנואה אצל הקהל כמה טיפשה הענבר הזאת המיליון שקלים היו ביד שלה חחחחח

ענבר היית צריכה להמשיך בשתיקה שאפפה

אותך במשך חודש וחצי רק פתחת את הפה ופתאום גילינו כלוניקית מעצבנת שברגע שאת מתחילה לשיר אני מעבירה לאל גאזירה סייג לחוכמה שתיקה יא עלובת נפש איתן קלט אותך והימים שלך בוילה ספורים ביותר

billc

New member
נפלת, השתמשת בלשון נקבה

אז את בחורה שנרשמת לתפוז, ומתחזה לגבר וכנראה מנסה להריץ מישהי, בקרוב נגלה מי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וויאלי הפלצתי ../images/Emo6.gif

למעלה