איילת מתוסכלת

merilue

Well-known member
סליחה,בת חחחח

כן גם אני נוטה להאמין שאורטל תחזור ובגדול למשחק,למרות שהיא עשתה טעות פטאלית,ביום שהיה את כל הבלגן סביב נושא הסוויטה,היא בחרה טיימינג גרוע גרוע לבוא ולדבר עם איתן כביכול "ניצלה" את את הזמן בכדי לדבר אל ליבו-כל בחורה ברת דעת יודעת,שעדיף לא להתקרב לגבר שכ"כ "דלוק"(כלומר עצבני וארסי)שעדיף לחכות שהסערה תחלוף,לכן לא הבנתי מה היא חשבה לעצמה באותם רגעים היה נראה לי מהצד שלא הייתה לו כ"כ סבלנות אליה,ורצה שתעוף לו מהעיניים-היה קצת מביך בשבילה אבל הזמן יעשה את שלו,ואם היא תמשיך את משחקי הטיזינג המאוד טובים שלה,היא תקטוף הרבה פירות

24שעות1

New member
למה מגיע לאיילת - בגלל שלא עשתה כבקשתו

ולא בגלל קנאתה לדניאל הצביע לקרן. אלא בגלל אהבתה לקרן - וחשיבותה שהמשחק לא מתבסס לשחקנית אחת בלבד. איילת בהחלט צדקה ואיתן יצא אדיוט מושלם

ליאורי13

New member
איתן לא מתנהג כבוגר מספיק

ועושה פרצופים של נעלב אם לא מסכימים לדרך שלו, הוא לא מתעלה על עצמו ברוב המקרים איתן כסוליסט של התכנית מאכזב

24שעות1

New member
והנה ליז מציעה עצמה לאיתן -מודיעה לו אני

רוצה להכנס למערכת איתך.

merilue

Well-known member
מה???????????לא!!!!!!!!!!!

אם זה נכון-אוי לטעות היא הבטיחה אין ספור פעמים לדניאל שהיא לא תעשה כלום,בגללה(דניאל) אם תעשה,רוב הסיכויים שהיא תשרוף את עצמה למה,למה להבטיח הבטחות שווא ברגע של חולשה?למה?

24שעות1

New member
ליז שוכחת מהר מה היא מבטיחה

ובאמת בלי קשר ליז לא מחוייבת לדניאל ואף אחת. היא באה למשחק על הרווק. ובל נשכח שמתחילת התוכנית הייתה חזק בענין שלו. הלואי והתפתח גם בינהם משהו - ואז נראה דרמות - ונראה את ליז כפי שראינו בתחילת המשחק

../images/Emo4.gif מעניין כמה קילו חארא יש לענבר בתחתונים

בדרך כלל נהגי משאיות יכולים לא לעשות קקי 24 שעות ענבר לא חירבנה כבר 40 יום
הקקי יוצא לה כבר מהפה
מעניין מתי תחליף כבר מיכנסיים ותיתן קפיצה לבריכה

madteacher

New member
לא חבל

לבזבז את אוצר המילים העשיר והמגוון שלך על הפורום הזה? נראה לי שיהיה לך הרבה יותר מעניין ופורה בפורום של וואלה. אתה תהפוך שם לכוכב! באחריות!! מומלץ בחום!!!

למעלה