איים אבודים ב-
אנשים

777חסויה

New member
נשמע בדיוק כמו שוקולד השחר ../images/Emo13.gif

גם שם מרגישים את השמן, הגרגרים וטעם כלשהו של קקאו לא איכותי. אותו ממרח עם תווית אחרת
למזלי נמנע ממני ה"תענוג" של טעימת ממרח צבאי או מאכל צבאי כלשהו, חוץ מריזי ביזי
ואם כבר שוקולד, אז עדיף לקחת חצי פיתה, 3-4 קוביות שוקולד מריר ולשים בטוסטר לחיצה - זה ממרח שוקולד אמיתי וטעים! וגם יש בונוס, הוא גם יותר טעים וגם יש בו פחות (הרבה פחות) קלוריות.

../images/Emo69.gifB-( אני ממש ממש לא מסכימה!

אולי את נתקלת פעם בקופסא עם הרבה שמן,כי אני כבר שנים איתו ורק פעם אחת היה יותר מדי עד שנאצלתי לזרוק אתו. המרקם חלק ולכן אין גרגרים

777חסויה

New member
זה לא שנתקלתי - את פשוט התרגלת לאכול ממרח שמן

כשמתרגלים אז כבר לא שמים לב.. בכל אופן, את יודעת מה אומרים.. על טעם ועל ריח...

../images/Emo11.gifשוקולד השחר לא מוצף שמן.

רק פעם אחרת קרה שהיה לו המון שמן אבל בכללי בקושי יש לו. אני לא אוהבת את השוקולד פרה,פשוט כי כבר התרגלתי לשחר. חמאת בונים תמיד הגעילה אותי
אבל הבמבה עצמה תמיד הייתה לי טעימה

777חסויה

New member
לא רק ששוקולד השחר מוצף בשמן - זה ממרח שמן

זה שמן עם קקאו. ואם את חושבת שאין בו הרבה שמן אז... אללה יוסטור
לא כל אחד יכול לאכול חמאת בוטנים, אצל האמריקאים זה המאכל הלאומי
במיוחד כריך חמאת בוטנים וריבה
באמת קשה להתרגל לחמאת בוטנים בפעם הראשונה.. צריך לתת לה כמה וכמה נסיונות כדי לחשוב שזה טעים אבל מצד שני.. עדיף לא להתרגל.. בכפית אחת (כפית, לא כף!) יש כ-88 קלוריות

אני רואה שאת מאוד מקפידה על הקלוריות.

ולכן זה נראה לך כל כך הרבה. מוזר שהמון אוהבים את השוקולד הזה למרות שהוא נוטף בשמן לטענתך,זה ממש לא ממרח שמן. אבל טוב,אני לא אנסה לשנות את צורת החשיבה שלך...

777חסויה

New member
ברור שמקפידה. לא עד כדי טירוף אבל צריך לאכול

בריא. אי אפשר לחיות רק על מתוקים ועל מאכלים עתירי שומן, אם לא שומרים על תזונה נכונה, רואים את זה. וגם מי שלא מקפיד על תזונה (אני אישית לא מכירה כאלה, לא נשים ולא גברים) לא אוכל ממרחי שוקולד וכד' על בסיס קבוע. דרך אגב, זה שאנשים אוהבים אותו לא אומר שהוא לא מוצף בשמן - בדיוק כמו כל מאכל שומני, מטוגן וכו'. מעבר לכך, זה ממרח השוקולד הכי ותיק שיש, אנשים התרגלו אליו וכפי שאת יודעת, קשה לשנות הרגלים. עכשיו אנשים כבר מתחילים להיפתח לעולמות חדשים ומגלים טעמים חדשים ולא נשארים תקועים אי שם מאחור (הכוונה אינה לממרח שוקולד אלא לאוכל והרגלי חיים בכלליות בחברה הישראלית). ולא נראה לי שצורת החשיבה שלי דורשת שינוי כלשהו, לפחות לא בנושא הזה
בכל אופן, כפי שכבר נאמר.. על טעם ועל ריח, אין להתווכח. כל אחד אוכל מה שטעים לו ולאף אחד אין זכות להיכנס לאדם אחר לצלחת. ושלכל אחד יהיה בתיאבון
דרך אגב, אם כבר מדברים על שוקולד השחר, יצא לי לטעום את ממרח הנוגט של "השחר" (יש לו טעם של שוקולד לבן) והוא דווקא היה ממש טעים!

נויה XY

New member
אמ...

בסופר לידי יש.. ש בסניף חוצות ועוד איפשהו.. ות"א מלאה... P: * יחי במבוטלה!

XDDDDD

לא הייתי אומרת להשמין,אבל לא צריך לספור כל קלוריות של מה שאתה מכניס לפה.

נויה XY

New member
חחחחחחחחחח גם וגם :p

אני חולה על במבה עם שוקולד! זה מדהים זה כל כך חכםםםםםםםם זה טעיםםםםם ןאין לי בעיה עם כל שוקולד העיקר שוקולד! וביסלי אני כבר מזמן הפסקתי לאהוב.. אבל כשהייתי קטנה אהבתי לעשות במסיבות יומולדת בטיש מהבמבה והביסלי כמו כולם P:

למעלה