איים אין אתלאביב סטייט אוף מיינד

Harleydude

New member
איים אין אתלאביב סטייט אוף מיינד

או שגם סטייט אוף ליבינג? חזרתי לפורום, והגעתי לת''א. עברתי איזושהי תקופה של מעבר דירה (בעצם עדיין עובר) אבל המחשב והאינטרנט הגיעו אז מימד שלם נוסף לבית החדש דנדש. סלחו לי מעכשיו אם אני הולך לשאול שאלות פחות קשורות לפורום ויותר קשורות לזה שאני בקושי מכיר את ת''א(ואני יודע שהרוב פה תל אביבים). ואם כבר אני חייב אנחנו בעניין, moi24 - הבטחתי לך אירוח מלכותי בקריב שלי לא ?

moi24

New member
בכיףףףף

רק בעיה קטנה... יש מצב שה"אירוח" הזה יכניס אותי לדיכאון מתמשך, מאחר ולא יתכן שבחור בן 22 מתחזק בעצמו קריב בתל אביב, ואני עדיין תקועה עם ההורים (!!). אם עוד לא הבנת, אם יש מספיק אלכוהול - אני שם.

Harleydude

New member
זו שאלה של מה בא קודם

הביצה או התרנגולת, אם את שם אז יהיה הרבה אלכוהול
את רק צריכה להגיד מראש אם את בחורה של בירה, מרטיני או שאת בכלל בקטע של וויסקי? במקרה יש לך עסק עם ברמן

moi24

New member
זה כל מה שיש לך להציע?

ואתה עוד קורא לעצמך ברמן?? אני בשוק. רק תדאג להכין את המרכיבים הבסיסיים ואני כבר אאלתר משהו...

moi24

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

אם כבר, אולי תעשה חנוכת בית סלאש מפגש פורום סלאש הוט דייט? לכסות את כל הפינות.. אולי תרוויח כמה מתנות על הדרך...

Harleydude

New member
היי היי הייי

לא משנה כמה זמן הייתי ברמן, זה הדרינקס אוף צ'וייס שלי- גינס, מרטיני וויסקי טוב (עם דגש על הוויסקי). אבל בשבילך, אפשר להכין מה שתבקשי - לא לזלזל בכישוריי את גם עבדת בתחום? אממ האמת שאין לי בעיה בכלל, הבעיה היא יותר מרחבית, יש לי דירת סטודיו\חדר, לא יודע עד כמה היא יכולה להכיל את חברי הפורום, יהיה מ-א-ו-ד צפוף. ועל מה אנחנו מדברים כשאנחנו מדברים על מתנות?

moi24

New member
1. מקום זה לא בעיה.

מקסימום בראיין יעשה קצת דיאטה ויהיה בסדר.
2. לא בירמנתי אבל יצאתי עם לא מעט כאלה שהפכו אותי לשפן נסיונות. 3. מתנות? לא יודעת, אולי הגננת תארגן משהו מקופה קטנה...?

../images/Emo46.gif

70 ומשו קילו ביום טוב על 1.87 וצריך דיאטה?? רעה, רעה, פויה... ובקשר למתנה, זה בסדר, מג'נטית תביא את השוט...

moi24

New member
אל תעשה לי פרצופים

אתה התחלת! חוצמזה ששמתי לב שפורח פה טרנד דיאטטי לאחרונה (קרי אישון הקטן)... וכבר סטינו מהטופיק. מתי קבענו??

מה היה הטופיק?

אה, הבחור לא מכיר אנשים בת"א... נו, אז מה אנחנו מתערבים? אנחנו בכלל ירושלמים!

Harleydude

New member
לא משנה מאיפה אתם

למוי יש הזמנה חוצת ערים
(לא שלך אין... פשוט... יו נואו...)

למעלה