איים אין אתלאביב סטייט אוף מיינד

עדכון מהשטח...

השקילה האקטואלית מראה 77... לא יודע למה היה תקוע לי בראש 72... מצד שני, באמת לקח לי המון זמן לזכור שאני כבר לא 67 כמו בגיל 18... יאללה יצאתי...

אישון36

New member
אם הוא לא אוכל

בעיני זה חוסר יצר מושלם...... אנורקס ? אנורקסיה זאת מחלה עם 10% מוות, אני מתאר לעצמי שיש מספרים בדוקים - אני לא יודע אותם. אישון. חצי אנורקס.

bioc1

New member
הוא אוכל. פשוט יש לו גנטיקה טובה

הוא לא משמין...

אישון36

New member
עזבי

אל תאמיני לזה. לי שנים הייתה גנטיקה טובה שהתבססה על פעילות ספורטיבית או על אכילה מסודרת. אין אכילה מסודרת (ולא משנה גודל המנה) ואין ספורט באופן סדיר - הגנטיקה נגדך. אישון. שיעורים בגנטיקה.

bioc1

New member
אני לא צריכה להאמין אני גרה איתו.

ולא הבנתי מה ניסית להוכיח... אני טוענת שהוא אוכל ולמרות זאת לא מצליח להשמין. גם אחים שלו ואביו רזים ואני יודעת כעובדה שהם אכלנים לא קטנים.

Miss Thang

New member
My bf is like that too.

his weight is about 80 kg, and his height is about 1.95 cm. he eats non stop (and he's really not paying attention to calories and shit), and stays slim! it's all about the genetics and your metabolism! In my opinion, Ishon is bitching only because he's fat... (don't have a hebrew keyboard).

avshalomat

New member
הי פיזקאית --

חוק שימור החומר
אם מישהו מחכניס יותר קלוריות ממה שהוא מוציא ישמין. רוב האנשים השמנים פשוט אוכלים המון הרבה יותר המון ממה שהרזים מגדירים כהמון. התקווה לאותם אנשים שמנים היא שאפשר למרות שיש נטיות התנהגותיות ותורשתיות לאהוב להיות שמנים. אפשר להתגבר על זה ושלנות את זה.

אישון36

New member
תמיד פחדתי מאנשים רזים מאוד

תאמת בעיקר בנות. אוכל זה ייצר, ונשים רזות תמיד חשבתי שזו בעיה בייצר, או שאילו אנשים שיש להם המון דברים מאוד חשובים ובגלל זה הם שוכחים לאכול. אני בתו אדם בלי דברים חשובים בכלל.....חש מוזר בנסיבות. אישון. לא חשוב.

נו, אולי יש בזה משו...

חוץ מסתם קינאה...
אז כמה ירדת בנתיים? בראיין כבר לא "רזה מדי", אבל עדיין יכול לאכול הכל בלי לחשוב על דיאטה...

אישון36

New member
כלום

אבל המאמץ נימשך. בכול אופן התחלתי במאמץ כן אמיתי של ספורט. אני לא מאין שגם ארד יותר מידי, אבל....חייב לחזור לכושר......ולנסות עוד מעט. אישון. תירוצים.

moi24

New member
אפרופו תל אביב...

מישהו יכול להמליץ על חוף די מבודד יחסית לשאר ביום שישי? עם הרבה צל? יש חיה כזאת??

למעלה