איימו עלי ברצח

mishelli

New member
אני שמחה שיצאת מזה, ולא היתה לי כוונה לפגוע

בתגובה קודם. אם ילדיי יחליטו (הם עדיין קטנים) להיות גאים, זאת החלטה שלהם ואקבל אותם כמו שהם, אך אני לא חושבת שילדים בגיל כזה יכולים להיות בטוחים לגבי נטיותיהם, ואולי מישהו מעודד אותם להיות כאלו, כדי ליצור דור המשך.

Master Stav

New member
אחזור על השאלה

באיזה גיל על פי הבנתך אדם/אישה יכול/ה להיות בטוח/ה לגבי הנטיה שלו/ה

mishelli

New member
25 ומעלה

או שהם בטוחים שלא נמשכים למין השני. בכל מקרה, לכל אחד זכות להחליט על חייו, בתנאי שזאת באמת החלטה שלו, שלא היתה מושפעת משכנוע של מישהו.

מרענן לראות אותך כאן

כל הכבוד על הפורום החדש-ישן עצוב לשמוע את מה שעבר עליך... תחשוב שזה מה שעבר ועדיין עובר על מי שמלווה את הנוער מהברנוער ובמילותיו כדורבנות אמר שהוא לא בטוח שבימי הביניים היו גילויי הומופוביה מצד הורים לילדיהם כמו שהוא נתקל בחודשיים האחרונים -התנהגות שגובלת בקניבליות... חזק ואמץ

mishelli

New member
לדעתי, ילד בן 17 לא יכול להיות בטוח בנטיות

שלו. אין לי שום דבר נגד הגאים, חיה ותן לחיות, אבל למישהו בקהילה יש אינטרס שיהיה דור המשך, כי אחרת לגאים לא יהיו פרטנרים בעתיד.

Master Stav

New member
באיזה גיל הוא כן יכול להיות בטוח ?

18 ? 19 ? 25 ? אודה לתשובה כנה ומפורטת

Master Stav

New member
מה לגבי הצבא ? רשיון נהיגה ? הזכות להצביע ?

לתת להם רובים ביד בגיל 18 וללמד אותם להשתמש בהם לאפשר להם ללמוד נהיגה כבר בגיל 15 - טרטורון - 16 אופנועים 17 רכבים זכותהצבעה לכנסת ? נטיה מינית זה לא עניין של החלטה בניגוד ל3 השאלות שציינתי זה עניין מולד וככזה ...אין פה עניין של החלטה אלא של נכונות להיות שלם עם עצמך או לא .... המרכזים לתמיכה בנוער עושים עבודת קודש , לא לכולם יש הורים מבינים או מקבלים ....

mishelli

New member
גם הדברים האלו לא טובים

גרוע לתת נשק לילדים בני 18. רשיון נהיגה לפעמים זה רשיון להרוג, הזכות להצביע פחות חמור. איפה כתוב שנטייה מינית זה עניין מולד? יש על זה חילוקי דעות, לא? אני יכולה להבין הורים שקשה להם לקבל את זה, אבל אין להם ברירה, כי אלו אמנם הילדים שלהם אבל לא החיים שלהם.

Master Stav

New member
אז לא נעשה צבא

ולא ניתן רשיונות עד גיל 25 ? דווקא רעיון לא רע לגבי ההצבעה לכנסת ...צתודקת במילא המוסד הזה הוא בית ליצנים אחד גדול ...אם כי הליצנים האלו הם אלו שקובעים את מהלך החיים פה איפה כתוב .... אגודת הפסיכולוגים והפסיכאטרים הוציאה מזמן את הנטיות החד מיניות מרשימת הפיליות (סטיות ) אומנם עוד יש מתי מעט שטוענים שלא מדובר בנטייה אלא בבחירה מודעת אבל הרוב המוחלט משוכנע בעניין . אלו הילדים שלנו ומפה החיים שלנו , כל בחירה שיבחרו ילדי אקבל כול עוד הם שלמים ומאושרים איתה

JamesNox

New member
למישהו בקהילה יש אינטרס שיהיה דור המשך?

באמת? אז אנחנו הולכים ומפתים ילדים בני 17? שכחת שאנחנו גם אופים מצות מדם של תינוקות נוצרים.

mishelli

New member
חס וחלילה, לא התכוונתי לפגוע

המרכזים האלו, שתומכים בבני נוער גאים, אולי אם לא היתה את התמיכה הזאת, אז אותם בני נוער היו בוחרים בדרך חיים אחרת? זאת רק השערה שלי. אני לא חושבת שאתם כאלו (אופי מצות מדם של). אמרתי שגם אם ילדיי יבחרו בדרך זאת, אאחל להם בהצלחה. כל אחד ומה שבחר.

זה בדיוק העניין

זו לא בחירה שלהם להיות הומואים\לסביות

Marwa Blues

New member
אם אותם בני נוער היו בוחרים בדרך חיים אחרת

זה לא אומר שהם יהיו סטרייטים. יותר סביר שהם יאמינו שאין שום אופציה אחת לחיים ולכן יבחרו לחיות בשקר. כמובן שייתכן מצב שבו אדם בוחר לממש נטייה חד מינית למרות שהוא יכול גם לבחור להיות בדרך חיים אחרת. התמיכה שהמרכזים האלה נותנים לבני נוער גאים גורמת להם להאמין שהם לא פגומים ולפיכך מאפשרת להם לבחור את דרך החיים שמתאימה להם ולא את זו שנוחה לחברה. בתור ביסקסואלית אני יכולה "לבחור" לחיות את חיי עם גבר. בתור בת 17 החלטתי שלא להחליט על זה כרגע. אני מנסה כרגע לברר עם עצמי מה יותר טוב לי ומה פחות טוב לי וזה תהליך ארוך, טוב שהתחלתי אותו עכשיו ולא בעוד 8 שנים. גם אם ילד לא יכול לדעת בוודאות עד גיל 25 (או כל גיל אחר) לא אומר שלא צריך לקבל אותו כמו שהוא גם קודם לכן.

mishelli

New member
אני מאחלת לכולכם המון הצלחה בחיים

בכל מה שתבחרו לעשות בחייכם. אלו החיים שלכם וזאת זכותכם.

למעלה