איימן עודה אומר לכל עם יש זכות להיאבק בכיבוש

אני מסכים איתך שמבחינת איימן עודה ארץ ישראל היא פלשתין .זכותו לשקר ולהאמין בשקרים שלו.
הבעיה אינה איימן. יש עוד 2 מיליון איימנים כמוהו בישמעאל שיש להם ת"ז ומותר להם להצביע לכנסת.
אתה קצת מבולבל ונאיבי אם לומר זאת בעדינות ואם לא בעדינות אתה טיפש מהתחת אם אתה מאמין שהם ישתנו. הם לא משתנים כי זה ה DNA שלהם תתאסלם או תמות.
הבעיה היא המשטר במדינת ישמעאל. כל עוד ויש 2 מיליון איימנים מתוך 10 מיליון בכללי מדינת ישראל אינה מדינה יהודית והמשטר שלה הוא משטר דו לאומי ומדינה דו לאומית.
תפתח את התורה ותלמד מהתורה. מה זה לכבוש את הארץ? בתורה לכבוש את הארץ זה לבנות בית ולעבוד את האדמה ועוד בית ועוד בית ואחרי חמישה בתים נותנים שם לבתים השם של הישוב. באיסלם כיבוש זה רצח טרור דם ומוות. תתאסלם או תמות.
ביום הראשון שאחרי ה7.10 הייתי מכניס 6 הרקולסים עם חביות דלק קוקטייל של דלקים שמנים זרחן מגניזיום ועוד כימיה ושורף שם בצפון הרצועה 50.000 עזתים זקנים נשים גברים וטף ושופך מהשמיים כרוזים תברחו למצרים או תמותו. ואת האיימנים עודה ה2 מיליון מוסלמים הייתי מעיף לירדן .
אני כבר אמרתי שמדינת ישמעאל צריכה כיתות חיסול . לא רק כיתות כוננות אלא כיתות של 20 יהודים עם נשקים קטלניים פלאשט ועוד שיתפרסו ברחבי מדינת ישראל ויחסלו ערבים איימנים עודה . טיהור אתני קלנזינג זאת לא מילה רעה. מי שלוקח סכין ורוצח יהודי יהודי יקח פלאשט וירצח 50 .

evglev1

Well-known member
מנהל
בזיון שהוא ואחמד זיבי בכנסת
בזיון שהנבלה חנין זובי עם אזרחות ישראלית עדיין
ביזיון לאומי בערך כמו שחברי קונגרס אמריקאים היו נפגשים עם בן לאדן ואל בגדאדי ואחר כך חוזרים לקונגרס אמריקאי כאילו כלום.

למעלה