איירון מיידן שלי

אסף Day

New member
גם אליס קופר ואוזי לא מאמינים בשטן

אליס קופר שחט על הבמה תרנגולות מפלסטיק כל הקטע הזה התחיל כבאחת ההופעות זרקו על הבמה תרנגול הוא בעט אל הקהל בחזרה את התרנגול (לפי מה שהוא אמר בטלוויזיה הוא חשב שהתרנגול לא אמיתי) והקהל קרע את התרנגול לגזרים. במקרה של אוזי הוא היה כל כך מסטול, כשזרקו לו עטלף לבמה העטלף לא זז גם במקרה הזה אוזי חשב שהעטלף עשוי מפלסטיק הוא נתן לו ביס בראש ותלש לו אותו והעטלף התחיל להתפרפר חסר ראש. מי שהדביק למוזיקה הזאת את כל השטניזם אלה של אותה תקופה האנשים שהיו בטוחים שהם מוסריים יותר מכולם ושהמוזיקה הזאת מקלקלת את הנוער הם אפילו תבעו את להקות כמו טוויסטד סיסטר הלהקות הוכיחו שהם לא סתם חבורה של מעשני סמים וזכו במשפט. זה כמו שפה בארץ פחדו שהביטלס ישחיטו את הנוער בארץ ובסוף הגיעו לארץ אנשים כמו 50 סנט שהליריקה שלהם יותר כבדה מהביטלס שרוב השירים שלהם היו על שלום. זאת הבעיה אנשים אוהבים להדביק סטיגמות.

מחייב תגובה

אוזי נגס בעטלף... אין ממש טעם להכחיש זאת. מסטול או לא, הוא נגס בבעל חיים. שנים היו לי בחילות כשהייתי שומע את bark at the moon... איפשהו בשנות ה- 90 יצא לי לראות ראיון מוקלט עם אליס קופר לפני הוצאת אלבומו hey stupid (דווקא אלבום לא רע בכלל)... באותו ראיון הוא אמר שהוא די מתנצל על אותה הופעה עם תרנגולת מסכנה... אני חושב שהסיפור על התרנגולת שאליס קופר מלק לה את הראש על הבמה הוא מעבר לאגדה אורבנית, כמו גם הניסיונות לייפה את זה ע"י סיפורים כמו "תרנגולות מפלסטיק". ועדיין, אין כל קשר בין המקרים הנ"ל לבין עבודת שטן זאת או אחרת. רק כדי להדגים כמה קל לעשות מניפולציה עיתונאית ובכך לשהחיר דמויות אלו או אחרות. Up the Iron

Beautiful Scar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo199.gif

אתה ממש מדהים. אם הייתי במצבך, לא הייתי אפילו מסבירה לו על איירון, הייתי מתעלמת. היו בזמנך בכלל חולצות של איירון מיידן? ח, אני אוהבת לדבר על איירון עם מי שמבין מה אני חווה כל פעם מחדש שאני שומעת אותם. :]

למעלה