איי איי, עוד הודעה שפוכה...

Black Star

New member
איי איי, עוד הודעה שפוכה...

אני תכף צריכה לעוף מהמחשב, לא יודעת למה, אני פשוט צריכה. אבל החלטתי to drop a word... ראיתי היום חלק מטקס נערת השנה... גיליתי שם בין הרקדנים את הסולן מהלהקה הבוגרת אצלנו (אחלה בנאדם), מה שגרם לי לתהות לאן הריקוד יכול להוביל אותי, אם כבר... כי הבנאדם רקדן פשוט מדהים, היה יכול להיות בכל להקה מקצועית בלי שום בעיות... טכניקה מדהימה, נוכחות, קלילות, כל מה שרק צריך... וזה איפה שאני מגלה אותו? טקס נערת השנה? אז נכון, בכתוביות בסוף גיליתי שהוא היה עוזר כוריאוגרף, לא סתם אחד מהרקדנים, אבל עדיין... חבל שהריקוד לא טיפה יותר מוערך בארץ. עוד דבר בקשר לטקס- היה ממש חובבני, פשלות קטנות ומעצבנות.. והמון המון ישראליות, במובן הרע של המילה. הלהקה החדשה הזו, יוניסקס...הם מזעזעים. עשו ביצוע פשוט מזוויע ל``פרח בגני``, שזה כידוע שיר פשוט מעולה. הם לא יודעים לשיר, לא יודעים לזוז... הם גם לא נראים מי יודע מה טוב. אבל מה? לכולם יש גוף יפה. זה מה שקובע היום בעולם?! צורה?

יוניסקס...סורי אנשים..

עוד להקת מבחנה שהולכת לשחוט בנות שעושות ביד כאשר הן שומעות את השירים. ומי נדפק? אנחנו...

יההה איזה כלי אתה

קבעת שעוד להקה היא להקת מבחנה לילדות שטוחות בנות 12, יי! סתם שאלה, מה לא בסדר בזה? זה קיים, תלמד לחיות עם זה.

זה שאת שקרנית כולם יודעים..

הרי מי ירדוף אחרי עעכברת מעבדה כמוך... ידוע גם שאת עושה ביד רוב היום, חבל שאת מפחדת להודות בעובדה. מה קרה? מתביישת שאת לבד?

קורט קוביין

לא נמאס לך להתלונן על כל חצי דבר. יוניסקס? למה הם עשו לך משהו. הנה תראה יש אנשים כמוני שלא מעריצים אף אחד,אבל גם לא מבקרים. כמה אתה כותב? לא כל החיים הם כתיבה על המבחנה הככה והככה. אולי תמצא עוד נושא?????? מיכל.

פלויד

New member
אני מבין שכל הוויכוח הזה הוא

חלק מהריב בינכם, אבל אני חייב למחות. אף אחד לא צריך ללמוד לחיות עם מה שמפריע לו, אחד מהם צריך להשתנות או לחדול להתקיים. ככה זה טבעי. shine

פלויד

New member
אני מבין שכל הוויכוח הזה הוא

כשמישהו אוהב להקת בנים מסריחה ויש לו וויכוח עם מישהו שלא אוהב, אז בד``כ הוא יאמר שהשני ההוא פשוט מקנא בהם. אז אני שואל- האם אוהבי להקות בנים מסריחות שקועים כלכך עמוק באופרות סבון שנראה להם שכולם מקנאים בכולם בריל לייפ? shine

AshkA_

New member
ויכוח חסר תועלת

אני לא מבינה מה קורה עם כולם. כל הירידות האלה על כרסטינה, בריטני, הייפייב, יוניסקס ושות אני לא אומרת שאני אוהבתאת המוזיקה הזאת, אפילו להפך, אני די מתעבת אותה, אבל לכל סגנון יש זכות קיום. גם למזרחית בכיינית וגם למטאל כבד. אתם לא יכולים לשלוט במה שאחרים אוהבים. כל אחד מוציא במוזיקה פירוש שונה, לצרכים שלו. לומר לכם שאני נהנת ללכת למועדונים (לא שיש הרבה באילת למתחת 18), בכלל לא. אני שם וזה משעמם אפילו, כי זה רוטיני, בנאלי והדבר היחיד שיש לזה זה העובדה שזה מקפיץ. אישית עדיף לרקוד מוזיקה של רוק לפי דעתי, כי שם אתה ממש יכול להשתחרר, אבל עדיין. הדברים האחרים קיימים, וזה לא רע בהכרח. כל המסיבות שהיו אצלנו בחוף הדקל. כמובן שלא יצא לי להיות שם, כי עדיין אין לי תעודה מזוייפת כמו לחצי העיר, אבל אם אנחנו יורדים לחוף הסמוך אפשר לקלוט הכל ולראות הכל. כל האנשים שם ורוקדים באקסטזה (נחשו למה..). במצבי רוח מיוחדים אני אפילו מסוגלת להכנס לקצב, ואז אני יכולה להבין על מה כל הרעש. אז אוקי. יוניסקס הם רק גימיק ממחוזר, יש עוד הרבה כאלה. אני לא אסלח להייפייב לעולם על איך שהם הרסו את השיר של הקספרים ``אני אחלום לנצח``. אבל שוב. זוהי זכותם המלאה. והמחאה היחידה שאתם יכולים לעשות היא לא לקנות את הדיסק (אם יש כאלה שעדיין קונים...)

Black Star

New member
הטענה העיקרית כלפי הג`יפה

הם פשוט הורסים את המוזיקה. לכל סגנון *מוזיקה* אכן יש זכות להתקיים וכמה טוב שיש כל כך הרבה סגנונות שונים ומגוונים וכולם איכותיים! כל עוד זו מוזיקה אמיתית. פופ ממוסחר של ביצ`ני וכו`- זה לא מוזיקה אמיתית. זו מוזיקה שכתובה על פי נוסחאות, מולחנת על פי נוסחאות, ומצליחה בגלל הקליפים הצבעוניים עם החבר`ה היפים שלובשים בגדים מינימליים. זו מוזיקה, שלא עומדת בזכות עצמה. זו מוזיקה ששמה דגש על הויזואליות, ולא על מה שהיא עצמה מתיימרת להיות. זו לא מוזיקה. יאללה ביי ביי, יעל. Immerse Your Soul In Love --

למעלה