איי איי, עוד הודעה שפוכה...

מה קרה להם בכלל?

לקספרים זאת אומרת... לכל אורך שנה שעברה שמעתי איזה אלבום מדהים שלהם (שהיה על קלטת חוקית אך דהויה) ... אלבום קונספט פשוט מדהים אם מעין קונספט של עליזה בארץ הפלאות...(שאת שמו איני יודע אם משהו יודע אז(השיר האחרון הראשון באלבום נקרא ``שילה``...) בקיצר לאן הם נעלמו? רדום ונוח לו.

hasaroot

New member
ירידות על בריני ספירס למיניהן

אז ככה: נכון שלכל בן-אדם יש את הזכות לשמוע כל מוזיקה שהוא רוצה, גם אם זה בריטני ספירס. אני אישית ממש אבל ממש לא סובל את כל הלהקות המזוייפות האלה אבל בנמיגוד לרבים אחרים אני חשבתי על זה הרבה והגעתי לכמה מסקנות למה אני לא סובל אותה ואת כל מה שהיא מייצגת: 1) היא לא כותבת את השירים של עצמה. 2) היא מקבלת מלא תהילה על שירים שהיא לא כתבה בעוד אומנים מצויינים שכן אמיתיים ושכן כותבים את השירים של עצמם מקבלים חשיפה רק בסופר רוק ב אמ טי וי (מאוחר מאוד בלילה). 3)מי שיצר (יקולל שמו) אותה עשה אותה כך כדי שהיא תצליח. 4)סיבה זאת היא בערך המסקנה או הגורם או מה שלא תרצו לכל מה שכתבתי למעלה: היא בובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רק רוצה לומר שכשדיברתי על בריטני ספירס בעצם דיברתי על כל המזוייפים, פשוט היא עוןשה הכי הרבה רעש כרגע. אפשר לתקן: אם כל מי שיודע מה זה מוסיקה אמיתית יתאחד (ויש הרבה) נוכל להבהיר את זה לעולם וא ללומר את מה שלימפ ביזקית אמר לפנינו :come and get it חיים בעידן בריטני ספירס :-( hasaroot

נעל

New member
מבצעים

מה רע באומנים שמבצעים שירים שלא כתבו? היו הרבה אומנים גדולים (ועדיין יש) שלא כתבו דבר בכל חייהם, ובכל זאת - הם אומנים לכל דבר. מבצעים, קוראים לזה. כך שנעל ממליצה לך לשקול לפחות את הטיעון הראשון שלך נגד בריטני ספירס ותעלומת זיופי הלהקות. נעל ;-)

MajoR_ToM

New member
אתה לא הראשון

שחשב על זה אל תגזים אם האהבה העצמית - כולם לא אוהבים אותה בדיוק בגלל הסיבות הללו משום מה אני חושב שנהוג לכתוב את הביזקיט עם ט לא יודע למה וציטוט הרבה יותר טוב ( עם היית חושב עליו ) לסיום - COME TOGETHER , RIGHT NOW כפי שהביטלס הייטיבו לנסח ( ויש לי קאבר של SOUNDGAREDN לשיר הזה ) ......... SHINE

avital_mz

New member
בריטני שפיחס

כל מה שנאמר על בריטני שפיחס זה נכון ואני מאמתת כל מילה עם מי שכתב את זה. אני לא סובלת אותה ובטח שיש מיליונים כמוני.וחוץ מזה שהיא מכוערת. ביי

לגבי יוניסקס

אז מה הם עוד להקת מבחנה? יש מישהו שמקנא????? בנים? יש להם אחלה קצב.

פלויד

New member
חובה להזין נושא

כשמישהו אוהב להקת בנים מסריחה, ויש לו וויכוח עם מישהו שלא, אז הטיעון העיקרי נגד זה שלא הוא, שזה שלא פשוט מקנא בלהקת הבנים המסריחה. אז אני שואל אם אוהבי להקות הבנים המסריחות באמת כלכך שקועים באופרות סבון שנראה להם שהחיים האמיתיים מבוססים על קינאה וכל זה. ובכלל, מה קורה פה? shine

נעל

New member
גם נעל מכירה

כמה מהמופיעות בטקס - בנות מהמקהלה שהופיעה לקראת הסוף. דווקא המקהלה הזו נבחרה בגלל שהיא מקהלה מאוד מכובדת שזכתה בכמה פרסים בתחרויות בחו``ל. נעל שמעה את המקהלה (לא בטקס), והיא די טובה. היא לא חושבת שהעובדה שהמקהלה הופיעה בטקס הזה, ובעוד כמה ארועים מתוקשרים, מורידה מאיכותה או מההערכה אליה. קרוב לוודאי שהם חיפשו אנשים כמה שיותר טובים לטקס הזה, גם אם בסוף הוא לא היה משהו (נעל לא ראתה אותו בכלל, הציפו אותה בשיעורי בית אותו יום). נעל ;-)

ואותו דבר במוסיקה

בכיתה ה` (מותר לכתוב ה` בפורום?) עשו לנו קונצרט על תקופת הבארוק, וכיכבה בו חלילנית באמת טובה מהתזמורת הסימפונית והיא הייתה מחופשת לבאך בצורה הכי מגוכחת שאפשר וניגנה בפני חבורת ילדים בני 10 שבכלל לא הקשיבו. ככה זה, לצערנו, מי שרוצה להתפרנס מאומנות קלאסית (ובמחול גם מודרנית, זה ממש מעצבן) צריך או לחיות חיים דלים (צום 3 ימים בשבוע) או לשאת את ההשפלה.

למעלה