זה באמת מגוחך.
לא בא לך לנסות בכל זאת, אולי השתנה לך הטעם במשך הזמן, ועכשיו כן תאהב סברסים?
לי קרה משהו, שאני בטוחה שקרה לרבים בני גילי: לא יכולתי לסבול קישואים וחצילים, למשל, והיום אוהבת מאד.
וכנ"ל לגבי שומר.
ואשר לכוסברה - הריח שלה היה גורם לי בחילה ממש. והיום אני משתמשת בה לא רק בבישול, אלא אפילו לפעמים בסלטים.
ושאלה: איך המתנדבים קוטפים את הסברסים? עדיין בשיטות הפשוטות של פעם, שמחברים במסמרים קופסת שימורים ריקה למוט עץ ארוך, ומכסה הקופסה פתוח ומחובר אליה, והוא זה שחותך את הפרי לתוך הקופסה?
או שכיום יש שיטה יותר מתוחכמת ויותר קלה?