איך אוכל לדעת מה סוג הבניה בבניין שלי

והנה תמונה, בצד ימין, של קרומים לתקרות

שימו לב לפירמדיות הברזל שנועדו לחיבור מושלם בין הקרומים, המונחים ע"ג האלמנטים הטרומיים של הקירות ובין יציקת הבטון הקונבנציונלית שנוצקת עליהם בכל קומה.

וגם הקורות העגולות הן טרומיות

בצילום הרכבת לילה (שלב הריתוך לקורות האופקיות) לאחר פירוק העגורן. ההנפה ע"י מנופי אבי שפרקו את העגורן. מנוף ענק שנקרא בלשון האדריכלים "וואחד מנוף" ובלשון אנשי המקצוע 250 טון למטר.

בניה טרומית חלקית הראתי דברים דומים קודם

בנוסף 2 קומות ראשונות הן קונבנציונליות לא הראת ממה עשויה הליבה של הבנין

תגיד לי, אני במשפט פה?

אז לא הראיתי, אז מה? גם לא הראיתי איך הקירות רתומים ומרותכים לרצפה ובינהם. אני אומרת לך שכל הקירות החיצוניים הם קירות נושאים, כמו גם חלק מקירות הפנים ושני הפירים של המדרגות. הקירות שאינם טרומים הם מילואות ונבנו בשלב מאוחר קמעה. מה זה משנה ממה עשויות שתי הקומות הראשונות? כל ה15 שמעליהן זו בניה טרומית וכל השלד הוא טרומי. אתה שואל אותי אם אל האלמנטים הנושאים הם טרומיים - אז אני אומרת לך שכן. אתה רוצה הוכחה משפטית ומסמכולוגיה - פנה ל"מנרב הנדסה בע"מ" ותמסור ד"ש לקונזיצקי ממני. בנושא זה אתה טועה, ביג טיים. ומעבר לכך אני לא הבנתי מה ההבדלת בין בניה טרומית לבניה מתועשת לפי הגכדרתך. מה שכן הבנתי הוא שהגדרתך היא רק שלך ואף אחד אחר לא מכיר אותה.

יכול להיות ששיכללו את הבניה הטרומית

בשנים האחרונות זה לא סותר את העובדה שהבניה הטרומית הקודמת לא הצליחה לעלות מעל 8 קומות אם היו יכולים היו בוודאי עושים זאת זה מאוד משתלם

אתה מבלבל מושגים וממציא אחרים. SORRY

נתחיל מזה שהשואל שאל איך יודעים אם הבית בנוי טרומית או לא ואף אחד לא ענה לו עדיין... נמשיך מזה שאין לך מושג בתחום ולפחות ב7 שנים האחרונות בונים "אחרת ממה שאתה חשבת שזה בניה טרומית" (אני מאמינה שיותר, אבל לא יכולה להעיד על כך מניסיוני) נמשיך עוד ונספר לך שהמילה פריקסט מתייחסת לאופן ההכנה (נוצק לפני ההבאה לאתר) וגם הקירות הנושאים הם פריקסטים. וגם לבנות משרביה. וגם מילואות שנוצקו מראש והורכבו על שלד קונוונציונלי. בניה מתועשת היא מכלול של שיטות שהמשותף בינהן זה שהן לא קונוונציונליות, ועשויות מאלמנטים מתועשים. גם בניה טרומית היא מתועשת. לגמרי. אגב, לשואל ששאל ממה עשוי הבית שלו לא חשובות ההגדרות האישיות שלך. ואם במקום לקבוע קביעות (שגויות, אגב) היית מסביר מה האפשרויות ואיך מזהים כל שיטה (לשיטתך) אולי היה טעם בתשובות שלך.

מה שחשוב הוא שהבית של השואל לא טרומי

זה שהקרבת לבנין טרומי אחד לא עושה אותך מומחית בתחום גם ביובל גד וגם באשטרום גם ברמט פריקסט זה אלמנט לא נושא הכי מצחיקה זו ההצהרה שלך " בניתי " לא רק שלא בנית אלא גם לא תכננת בלעדית השתתפת בחלק קטן של התכנון

rehud

New member
למה שלא תפתח את הגרמושקה של הבית

מן הסתם זה כתוב שם. הרי אמורים להיות חישובים סטטיים ואין אפשרות לעשות אותם בלי לדעת את צורת הבניה.

צודק ! שיחפש בגרמושקה את החישובים הסטטיים

יש רק 2 בעיות עם זה לרוכש דירה בבניה רוויה אין גרמושקה בגרמושקה אין חישובים סטטיים

rehud

New member
וואו, כמה שאתה חכם ומעודכן; מדהים...

בכל מקום מסודר במדינת ישראל היום, הגרמושקה נמצאת באינטרנט, יחד עם כל שאר התכתובת והניירת. צריך רק לדעת לחפש. ואם זה לא באינטרנט (או למאותגרי מחשב), אז ניגשים לועדה המקומית, פותחים את התיק ומסתכלים.

למעלה