איך אומרים למישהו שהוא לא מנשק טוב?

אושר מ

New member
איך אומרים למישהו שהוא לא מנשק טוב?

או בכלליות איך מעירים על כאלה דברים לבן/בת הזוג הטריים? במקרה שלי ספציפית: התחלתי לאחרונה לצאת עם בחור. הוא ממש מותק של בנאדם, אבל מה? הוא בולע אותי כל פעם מחדש... איך אומרים לו את זה, מבלי לפגוע בו, ובאגו שלו?

מיטללל

New member
נו. זה ממש לא ככה

זה דבר שנורא קשה להגיד. ילד גדול ילד גדול.אבל כזו פגיעה באגו?

הייתי במצב עם החברה הראשונה-

לא נורא, עובר. חוץ מזה, אני מתאים את עצמי לבחורה שאני איתה, לומד את הצורה שהיא אוהבת... מה הבעיה? כל יום לומדים משהו חדש

סופה 20

New member
אממ פשוט וקל.......

תקשיב.... תנסה לא לבלוע לי את הפה...תיהיה עדין ... מה יותר קל מזה?

תנסי להגיד לו ככה

"בוא נתנשק הפעם לפי איך שאני אוהבת..." ופשוט תנשקי אותו ובטח הוא יתן לך להוביל.

אורית15

New member
בעיות בחניכיים?

לסת רגישה, ולכן הוא צריך להיות עדין יותר?.. את יכולה להמציא משהו בתחום הרפואי.. אבל עדיף להגיד את האמת "תפסיק לבלוע!!!" חחחחחח אני מצחיקה את עצמי;))

jessy19

New member
זה בהחלט יכול לפגוע באגו שלו...

אבל זה דבר שדי מטריד אותך אז פשוט בפעם הבאה שתתנשקו תנסי את להוביל את הנשיקה ולשלוט עליה יותר, או שתאמרי בחצי צחוק וחצי אמת שהוא עוד שנייה יבלע אותך והוא בטח יבין לבד.

yanshoof26

New member
תחשבי על זה כשירות לאומה

בחורה שהתנשקתי איתה בגיל 16 הסבירה לי "בעדינות" שאין לי מושג מה אני עושה ולימדה אותי איך צריך לעשות את זה נכון, ונכון שהיתה פגיעת אגו לשתי דקות אבל מאז 10 שנים שאני חב לה חוב משמעותי ..... וחוץ מזה אם לא תהיי כנה בדברים פשוטים כמו נשיקה, איך תוכלי להסביר לו על דברים הרבה יותר מסובכים שתרצי שיעשה כמו שאת אוהבת (לדוגמא סקס על שלל צורותיו) המפתח ליחסים מוצלחים הוא לדבר על הכל גם על דברים שעלולים קצת לפגוע, איך אחרת תהני איתו?....

lostharpy

New member
הצעה

תנשי לשחק איתו משחק, ותוך כדי ללמד אותו לנשק כמו שאת אוהבת. ככה לא תצטרכי לפגוע בו..

אטל81

New member
אפשר לנסות גם....

כשאתם מגיעים למצב של נשיקה, ואת לא אוהבת את "העניין", את יכולה פשוט לרמוז לו. את יכולה להתרחק ממנו, או להתחמק בצורה עדינה כזאת.... הוא יבין את העניין.... ואם זה לא הולך, תמיד אפשר להגיד לו ישירות בתור "ביקורת בונה". בהצלחה!!

לא ולא

אין כזה דבר מנשק גרוע זה שהוא מנשק אותך בצורה גרועה זה משהו אחד זה שאת מנסה לנשק אותו ורוצה שינשק אותך בצורה אחרת זה כבר משהו אחר אין כזה דבר את יכולה לבקש ממנו לנסות לנשק אותך בצורה אחרת כי גם את רוצה להחליף נשיקה בקיצור תכניסי את זה כדרך אגב
תאמיני לי שהוא כבר יבלע אותך

j i m m y

New member
שניה לפני שהוא מנשק אותך.. תעצרי..

ותגידי לו.. "חביבי, חכה שניה. תהיה עדין. תשרבב את השפתיים החוצה מעט, אל תפתח את הפה. תוציא לשון ותניח אותה על השיניים החותכות התחתונות, שתצא מעט החוצה, כן.. פרצוף כזה של מפגר.. נייס. עכשיו.. זה כמו ריקוד. אם משהו הולך חזק מידי - זה נופל, אם משהו הולך חלש מידי, זה גם נופל. צריך שיהיה.. דינאמי. צריך לזרום אחד עם השני.. אתה זוכר את השיר של שר? how can you tell if he love you so, it's in he's kiss, that's where it show.." וכמובן, הכל תוך כדי מבטים מצועפים ומלאי חנידלך...

Femdom

New member
מי בכלל

מי בכלל יצא אם בחורה שמצטטת שירים של שר!? אם בחורה הייתה אומרת לי משהו כזה אוטומטית הייתי משחרר אותה מהקשר על 21 נפשי. לא יכולת למצוא דרך מפגרת יותר להגיד לבחור שהוא לא מנשק טוב?

למעלה