איך אומרים למישהו שהוא לא מנשק טוב?

seeyou

New member
הוא בולע אותך כל פעם מחדש?

תגידי לו שאוכל טוב אוכלים לעט,לא בולים אותו וכך נענים יותר זמן.. את יכולה להדגים לא איך טוב לך יותר! הרי אתם זוג! צריכים ליהנות אחד מהשני באותה מידה!

bad b0y

New member
כמה דברים

1) מאיפה יש את התמונות האלה עם הים כמו שאת/ה שמת seeyou 2) את ממש לא תפגעי בו פשוט תגידי לו מזה אתה מנשק אותי כאילו אתה מזה רעב כאילו אני אוכל.. זה די מצחיק גם והוא יקח את זה לתשומת לבו בלי תחושה של זה שהוא מנשק גרוע

seeyou

New member
והוא יקח את זה לתשומת לבו ......

הטון עושה את המוזיקה!! בחיים צריך לדעת איך ומתי להגיד דברים לכן,יש שוני בין להיות נשית ובין להיות נקבה... צריך גישה לכול דבר במיוחד בכול מה שקשור בינו לבינה.... ....מאיפה יש את התמונות האלה .... מאינטרנט....ישנם מאות אתרים.....

emh

Member
ויש עוד קצת.....

יש את הקטלוג השני ויש גם את הקטלוג השלישי אני מציע לך להיכנס קודם לקטלוג השני ורק אחר כך להיכנס לקטלוג השלישי אבל אולי אתה תרצה קודם לבדוק את השלישי ובסוף להציץ בקטלוג השני בכל אופן, גם השני וגם השלישי זה אחלה וזה פחות או יותר כל התמונות שקיימות. השני השני השני השני השני השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי

לעניות דעתי

שלום, דבר ראשון.. את צריכה לעצור אותו ולהגיד לו שהוא מנשק נורא מיוחד אבל.. בוא ננסה בדרך שלי. תוכלי להסביר לו איך את אוהבת ומה.. פחות לשון, יותר רוק.. מה שעולה על רוחך.. :) בהצלחה.. מקווים שנשמע ממך לפני שתבלעי שוב, יונה

MrListen

New member
טיפ ממומחה לאומנות הדיבור:

אני מייחס חשיבות רבה לנושא העברת מסרים, והאמרה שאומרים לנו בכיתה א, שאפשר לומר הכל השאלה איך, נכונה כמעט בכל המקרים, גם במקרה זה. במקום לומר שאת לא אוהבת איך שהוא מנשק, או שהוא בולע אותך, אימרי לו כיצד את אוהבת שמנשקים. "נורא כיף לי להיות איתך, ואני רוצה שתדע איך הכי כיף לי להתנשק, כדי שיהיה לי עוד יותר כיף איתך". מכאן הכל טכני ואת יכולה להגיד לו מה שבא לך. במקום להתרכז בשלילי, יש תמיד להתרכז בחיובי, ולנטב את האדם שמולך לנסות להשתפר, ולא לגרום לשקוע בטעויותיו וכשלונותיו. ודרך אגב, לדעתי אין כזה דבר נשקן גרוע (אולי רק במקרים קיצוניים מאוד) זה עניין של טעם. אני וחברה שלי למשל, דווקא כן אוהבים "לבלוע".

Rinushkaa

New member
קרה לי לא מעט..

לאו דווקא "בליעה" היה אחד שעשה לי מערבולות בפה כאילו אנחנו באיזו תחרות.. פשוט אמרתי לו בעדינות "אתה ממהר לאנשהו?" והתחלתי להרגיע עם הלשון שלי.. לאט לאט הוא תפס והתחלנו להנות.. בסוף גם קיבלתי מחמאה שאני מנשקת פצצה
~אבל זה לא מעניין..~ אחר דחף יותר מדי את הלשון וכמעט חנק אותי. גם הוא קיבל הערה עדינה בסגנון של "מותק, פחות לשון" אין בזה חוקים.. תהיי תקיפה ועדינה גם יחד ומשם תקחי שליטה. תוך כמה זמן הוא יקלוט.. בהצלחה

reviatia

New member
תראי לא יודעת איך זה אצלך אבל,,,

אני קובעת לפי הנשיקה איך הבחור במיטה !!!{ואם הוא נשקן גרוע אז במיטה הוא בכלל נפילה}

Devilish Angel

New member
מניסיון-

כל מי שאת רואה שמנשק גרוע, תנסי "ללמד" אותו איך להתנשק בדרך שאת אוהבת... אם הוא "בולע" יותר מידי צצרחקי טיפה... תני לזה להראות כמו משחק כזה... כאילו שאת מנשקת בקטנות בשביל להתגרות בו... ואז תני לו נשיקה קטנה על השפתיים... כזאת עם שפתיים סגורות אבל ארוכה ולאט לאט תתחילי לפתוח את הפה (בלי לשון!) וכאילו תתנשקי איתו כמו בסרט אמריקאי (מכירה? כזה פותחים את הפה אבל בלי לשון) ותסגרתי את הפה כל פעם... ככה לפי קצת מסויים אני חושבת שבסוף הוא יבין את העיקרון... עד לפני איזה חודש וצי יצאתי עם נשקן גרוע במיוחד... עבדתי על זה קצת ובסוף הוא קלט :) אבל זה אם את לא רוצה להגיד לו ואת צריכה לנסות את זה ממש טוב ולהתאמן על זה...

shany al

New member
מה שבטוח הם מתעלמים מרמזים...ולכן:

פשוט אומרים לו: (חצי שניה לפני שהוא בולע אותך), לא!!! אתה מנשק זוועה (קטסטרופה או כל מילה בסיגנון שתבהיר לו חד משמעית שהוא עושה לך הפוך מהרצון להתנשק איתו...), ולכן יש לך שלוש אפשרויות: 1. ללמוד לנשק (אותי כמובן...). 2. ללכת למצוא משהי אחרת (שתיגעל,כמובן, מהנשיקות שלך). 3. והאופציה השלישית היא הצעתך (פתוחה להצעות). :) או שאת עלולה להיתקע אם הגועל נפש ולפני שתדעי לא תוכלי לסבול אותו יותר וזה יגמר מהר מאוד...(מנסיון) בהצלחה, שני

חחחח

שני מה נסגר איתך,? אין שכל אין דאגות אה? אם הבן אדם כל כך חמוד למה להיפרד ממנו רק בגלל איך שהוא מנשק... ולכותבת קחי עצה ממי: את אומרת לו תשמע, אתה מנשק בסדר אבל אני אוהבת שמנשקים אותי בעדינות/לאט לאט/ כמו שהתרגלתי וכו'. וזה הכל, זאת לא בעיה בכלל... אם את זה את מפחדת להגיד מה יהיה בשעתיד כשיהיו לך הרבה בעיות איתו ותפחדי לאמר לו את מה שאת חושבת?

°SparkL°

New member
אולי תנסי ככה....

תגידי לו "יש לי רעיון!! בוא ננסה להתנשק קצת אחרת.. נניח ככה..." ותסבירי לו את ה"רעיון" שלך.. בלי לומר לו שהוא מנשק גרוע.. רק תגידי לו שאת חושבת שזה מגניב שתנסו משהו שונה קצת..

או משהו שפחות יפגע לו באגו...

כי אני בספק עם אנשים אוהבים שמתיחסים אליהם כאילו הם ילדים קטנים... תבואי אליו לאט ובשקט, כמו שהיית באה להודיע לו שאתם נפרדים. "אני מאוד אוהבת אותך ומאוד כיף לי להיות איתך... אבל... אני לא יודעת איך לספר לך את זה (להסתכל בעניים) אתה פשוט מנשק גרוע, (וכאן את מתחילה כמעט להתחרפן, אבל בעדינות) אתה בולע אותי כל פעם, זה בלתי נסבל (את מתארת את ההרגשה שלך כשהו מנשק אותך) ואז או שהוא מתחיל לשקוע בדיכאון, או שהוא שואל אם את נפרדת ממנו בגלל שהוא מנשק גרוע. את אומרת :"בכל מקרה, יש רק דבר אחד שאפשר לעשות במקרה כזה (מסתכלת לו בעניים עם חצי חיוך חצי זדוני) ואומרת: אני פשוט הצטרף ללמד אותך איך מתנשקים כמו שצריך... (וההמשך ידוע) או משהו כזה.. :) אפשר גם משהו פחות דרמטי, אבל במקומו הייתי רוצה שתודיעי כך... אלה אם כן את עצלנית... אז פשוט תגידי לו... משהו קטן- את לא יכולה לקיים קשר עם בן-אדם אחר בלי לפגוע בו, אין אחד בהיסטוריה האנושית שהצליח. תפסיקי לנסות לא לפגוע באנשים על חשבון הכנות! חשוב מאוד.

זה לא כל כך קשה....

פשוט תסבירי לו איך את אוהבת להתנשק וגם תכווני אותו כמו בריקוד תקבעי את הקצב ואיך כל הקטע. לי היה גם כן מישו שהיה לא בולע אלא מוציא כמויות מסחריות של רוק ובכלל הנשיקה שלו לא היתה משו אבל אחרי ש...ככה הסברתי לו איך כן והכתבתי את הקצב ....בואי נגיד שמאז, נתקלתי רק בעוד בנאדם אחד שמנשק ככה.... כי הנשיקות שלו השתפרו בטירוף פשוט שנינו התאמנו את עצמנו!!

undervision

New member
הנה...

לא קראתי את כל ההודעות כי זה היה פשוט יותר מדיי... כעקרון הייתי במצב שלך פעם.(למרות שאני בן..
) מממ... זה לא יתן לך כלום תאמרי לו שהוא לא טוב. נכון יותר לעודד התנהגות שאת כן רוצה. ולכן אל תאמרי לו שהוא נשקן גרוע. עדיף שאת תכווני אותו לכיוון שאת רוצה. את יכולה לומר שככה אני לא הכי אוהבת, בוא ננסע ככה,מה דעתך? ותלמדי אותו, כשהוא כבר יראה שאת ממש נהנית, וגם תאמרי לו את זה. ככה תעודדי את ההתנהגות שלו, לנשק אותך באופן שכן רוצה. בהמשך כשהוא כבר ידע מה את כן אוהבת. את יכולה בעדינות לומר לו, שבאופן הזה את לא הכי אוהבת. ואולי לא ננסה ככה. אבל לא רצוי ההפך, כי לא כדאי להשאיר אותו במצב שבו, את אומרת לו שאת לא אוהב את הסגנון הזה, בלי שהוא יודע מה את כן אוהבת.. בכל אופן,לתקן בזהירות.. ואם לומר שככה לא אוהב בעדינות... מין הסתם לא צריך לומר את המילים, אתה נשקן גרוע.. מה גם שזה סובייקטיבי. אני מכיר בנות שאוהבות(ואף מבקשות),שיבלעו אותן....

למעלה