איך אני מוצאת מילים לשירים של המדהימה הזאת?

divaDIVAdiva

New member
Dudi Sharon & jouel - חצי חצי

אתה יודע שגופי זה חצי חצי רק אתה יודע ומוכן להיות איתי.. אם תחשוב לרגע אתה תברח תחזור אחור תביט לרגע ולא תבין כבר איזה חור.. תנתק ת'מוח תן לברוח תשכח כבר מהכל לא סתם בלונדינית, אינפנטילית אם תחפש תמצא בי עוד אנ'לא נשברת ולא נותנת תשובה לכל בחור זה לא העובי זה רק היופי שזה יהיה לך ברור שוקולד מורחת על הגוף נהנית לי שרק ייצא הצוף.. תשפיל עיניך אל תהיה כל כך עצוב זה נגמר עוד רגע ותלך לשטוף תגוף.. תנתק ת'מוח תן לברוח תשכח כבר מהכל לא סתם בלונדינית, אינפנטילית אם תחפש תמצא בי עוד אנ'לא נשברת ולא נותנת תשובה לכל בחור זה לא העובי זה רק היופי שזה יהיה לך ברור

divaDIVAdiva

New member
Dudi Sharon & Jouel - Bombastos

hotel Jouel speaking _____ [מישו יודע מה היא אומרת פה? :D חח] check in - check out we have big big rooms bubbles in the jacoozy-moozy you can parking your tus-tus and eat some koos-koos לה מניינה קאמבק, ס'העא פצ'יסטה לה פצ'סטו מגסטה לה פגסטוס my breast is just bombastos your look is so disastor ס'העא לה מניינה קאמבק, ס'העא

divaDIVAdiva

New member
Dudi Sharon & Jouel - הלו יעקב

כל האנשים שנרדמו אנשי המסיבה בבית על האבנים שבמדבר אנשי המסיבה בבית הם האנשים שלא חזרו אנשי המסיבה בבית הם החלומות שנעלמו אנשי המסיבה בבית יעקב נרדם, על החולות הנודדים, אל השמיים בין עננים, שער נפתח המלאכים כולם קוראים לו "יעקב תקום, זה לא מאוחר אתה לא לבד בעולם" אבל יעקב ישן, ישן וחולם, על סולמות אל השמיים..

lielbino

New member
היא אומרת ..

בית מלון ג'ואל מדברת D: להגיע למלון ... לעזוב את המלון יש לנו חדרים גדולים גדולים bubbles in the jacoozy-moozy- לא הבנתי מה זה =0 אתה יכול להחנות את הטוס טוס שלך ולאכול קצת קוסקוס. לה מניינה קאמבק, ס'העא פצ'יסטה לה פצ'סטו מגסטה לה פגסטוס החזה שלי כרגע בומבסטוס תיראה זה אסון .. לה מניינה קאמבק, ס'העא

DORAMOR10

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואוו קטלנייי ג'ואלללל חחחח אני חולהההההההההה עליייךךךךך!! אז מתי אפשר לקבוע תאריךך אני רוצה לבוא להתארח אצלך במלון המפואר ולאכול קוסקוס חחחח נדיררר תודה רבה lielbino איך את פרשת את זה??. bubbles in the jacoozy-moozy ניראה לי שיש לנו ג'קוזי מוזי חחח

lielbino

New member
חחחחח

חחחחחחחחח מילים מצחיקות אבל השיר מושלםםםםםם [: זה מילים באנגלית לא בעיה לפרש bubbles in the jacoozy-moozy ניראה לי שיש לנו ג'קוזי מוזי חחח - חח כן זה משהו כזה =0

כפרעע יש כמה טעיות ב ANA JOLA

anna joulla anna joul joul akah aina wi akah my cos זה ככה... Ana Joulla ana joul joul Fakah Ainak wi Takol my COS asi asi as esa ala bas זה ככה... Hosi hosi hos bos alia bos

ELIRAN ZOAR

New member
שיחקתם אותה פה כולכם... אני מאושר עד הגג

והנה טל הוסיף את הפירוש האמיתי הנכון וההורס..

חחחח אלירןןן

אתה מאושר כאילו אתה הולך לשים פלייבק ולשיר עם המילים חחחחחחחחחחחח

למעלה