איך אני מחזיר אהבה

מיפה את יודעת שאני מזל טלה :)......

אין מה לדבר איתה ניסיתי היא אוהבת אותי ככה היא אומרת אני רוצה שהיא תיהיה מאוהבת בי כי היא ילדה קטנה וככה אני ישמור עלייה מכול הצרות שהיא עושה רק שהיא לא רואה אותם בואו אני יגיד לכם את האמת לאמיתה עושים ממנה זונה כל מי שחרמן ניזכר בה והיא יש לה אופע חלש היא לא רוצה את זה אבל לא יכולה להתנגד {לא שאונסים אותה חס וחלילה } ביגלל זה אני רוצה שהא תיהיה קשורה אליי כדי שאני ידאג לה כי אין לה אף אחד אחר אם לא אוקיי עכשיו קיבלתם אמת עכשיו יש מישהו שיכול לעזור לי באיזה קסם קטנטן בבקשה אני באמת צריך עזרה פעם ראשוטנה בחיים שלי וזה לא בשבילי

ebony

New member
כל דבר שקורה לנו אנחנו

בוחרים לעשות אותו הנה אמרת בעצמך לא מכריחים אותה לעשות את זה אלה היא עושה את זה על דעת עצמה החלטה שלה עדיין אתה לא יכול לכבול אנשים אלייך רק כי אתה רוצה להגן עליהם זאת לא אהבה זה לחנוק אנשים מהמסלול הטיבעי שלהם מהנסיונות שלהם ,מהשיעורים שלהם. תקרא שוב את מה שכתבת אני חושבת שכל התשובות שלך נמצאות בהודעות שלך וחוץ מזה מי קבע שלשכב עם הרבה גברים הופך מישהי לזונה
חן

PurpleFilth

New member
אז אתה לא צריך את האהבה שלה.

אתה צריך את הכח רצון שלה. או זה, או לשלול ממנה חופש בסיסי (תלוי איך היא רואה את זה).

ebony

New member
אני חושבת שהבנתי את הבעיה

הוא מזל טלה קלאסי
ועכשיו לעיניין..... אני חושבת שאתה צריך לדבר איתה על זה ולא לחשוב על דרכים לקשור אותה אלייך או לתת קיק קטן לאהבה שלה אלייך אם היא לא אוהבת אותך אל תהיו יחד אם זאת איזו שהיא בעיה אצלה שנובעת מחוסר ביטחון עצמי או לא יודעת אז שתלך למטפל ותטפל בזה ואם אתה עדיין אחרי כל זה חושב שכישופים יעזרו אז תבדוק מה לא בסדר אצלך (לא מאשימה רק אומרת) כי לרוב הבעיה נמצאת אצלינו ומשתקפת אצל אחרים בדוק למה אתה מאמין שאתה צריך להכריח אותה לאהוב אותך ואני מצטטת "כמו שאני רוצה". מה רע באיך שהיא רוצה

judy21

New member
תשנה את החתימה שלך!!!

אל תהיה כזה שוביניסט ומתנשא. זה יכול לעזור לך.

למעלה