איך אני מרגיש היום?

zoharshushan

New member
איך אני מרגיש היום? ../images/Emo38.gif

כל מה שעליכם לעשות הוא להגיב להודעה זו כאשר -נושא ההודעה- יהיה סמיילי שמתאר איך אתם מרגישים היום.. ו-תוכן ההודעה- יהיה למה אתם מרגישים ככה... אלעד אתה חיים :) לילה טוף!

Purple Mushroom

New member
../images/Emo1.gif

אין אייקון כזה שיתאר את אלו שנימצאים בשעות הללו טרוטי עיניים מול המחשב . אני מאוד רוצה ללכת לישון .

eden456

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo199.gif../images/Emo178.gif

אאאמממ היום קיבלנו תעודות היה גרוע .חחח אבל מה שמשמח בכל העניין
שממחחחרר חופששש רק רציתי לשתף אותכם בשמחתי (וכן אני יודעת שזה לא הכי מעניין
)

Lee Roni

New member
../images/Emo132.gif

חרשתי את מחברת היסטוריה כמו שלא חרשתי משו בחיים שלי ואני מרגישה לפלפית רצח... :p

../images/Emo199.gif |חיבוק

כי התעוררתי עכשיו ולא ברור מה הולך בחוץ.
כי התגעגעתיח אליכם נורא :] הייתם מאמינים?
החדש של חמי רודנר גרוע. אופיר :]

../images/Emo24.gifהרבה זמן לא הייתי כאן

לכן אני מחבקת את כולכם והיום אני מרגישה מצויין , חבר טוב חוגג יום הולדת אצלי בבר המונמון מזל"טים ואני מארגנת הכל, כנראה שגם סבלימינל והצל ופישי הגדול יבואו לברך את איש המוסיקה היקר שחוגג, רק אמיר לא יגיע הוא במקסקו עד שבוע הבא....תעשה חיים אמיר, איתי בדרך....

zoharshushan

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo63.gif../images/Emo184.gif... ../images/Emo38.gif

-כמו לירוני,...חרישה להיסטוריה...מחר מבחן מטורף.
- חחח אותו הדבר כמו למעלה.עוד 10 דקות נכנסת לאטרף של לימודים.
- הייתי צריכה לקחת 8 כדורים היום ): 2-ריטלין. (אני עוד לפני שהתחיל הטרנד ש"זה כיף להיות לקוי למידה") ו6-כדורים של אצות.. עזבו,משהו בגלל הדיקורים הסיניים..זה טוב,תנסו :) אוחח איזה יום. לאחרונה,הריטלין גורם לי לפזר אהבה...אני מוצאת את עצמי מתקשרת לחברות שלי,בהארה שאני אוהבת אותם. אלעד אני אוהבתותך,בלי שום קשר לריטלין :) זוהר המרוטלנת...

eladi88

New member
לאיזה את מתכוונת?../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

האצות או הרטלין? חחחחחחחחח בדיוק היום היה פרק של סאות'פארק על זה שכולם לוקחים רטלין........

ובניגוד אלייך,

אני לא חושבת שזה כל כך מצחיק... זה אפילו בכלל לא מצחיק... זה מאוד מצער

eladi88

New member
מה מצער../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

יש אנשים שזה עוזר להם... צריך לקחת דברים ברח טובה אור...

לפני שאתה אומר

משפט כל כך.... אדיוטי (סליחה, כן) תשאל, תברר, תחשוב... תרופה זה לא. וזה כבר לא מקום לדעות

pishkashit

New member
תרשי לי לחלוק עלייך.

זו כן תרופה, היא קיימת ברשימת התרופות והיא נצטרכת ע"י אנשים שבאמת צריכים את זה. *ובלי קשר לדעות הקדומות והידועות על התרופה הזו. ועל השימוש בה. נכון, זה סוג של סם. כמו רוב התרופות שנצטרכות בשוק, אבל כן, זוהי תרופה.

תרופה זה משהו מאחה, מרפא. לא?

בניגוד לסם שמוגדר כסם, שאתה יודע שאתה הולך לצרוך סם... לפחות הוא לא מתחפש לשם "תרופה" ויש הבדל גדול בין "תרופות" הנפש, לתרופות הגוף. יש.

ואם כבר רשימות

את יודעת שברשימת החומרים האסורים של ארה"ב הוא אחד מהמרכיבים היותר משמעותיים בריטלין? וזה אותו חומר הנמצא בקוקאין, אגב וקוקאין הרבה יותר מומלץ....

למעלה