איך אני מרגיש היום?

eladi88

New member
חחחחחחחחח../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה את מאושרת??

zoharshushan

New member
אני מאושרת כי זה מוזר ../images/Emo38.gif

כי יש כאן וויכוח על ההשלכות של הריטלין....ואני מודעת לגמרי להשלכות,ואור צודקת במיליון אחוז.... (לא בטוחה לגבי הקוקאין..לא ירשו לי להגיע עם קוקאין לבצפר) אבל הריטלין עוזר לי...מפקס אותי,ואיפשהו גורם לי להיות מאושרת... אתם מכירים אותי בדר"כ כאחת שקופצת ומאושרת,ויש שאומרים משוגעת...אבל בלי הריטלין אני בדר"כ במצב ההפוך לגמרי...וזה לא כיף בכלל. כן,אני יודעת שזו תלות בכדור...אבל כרגע זה מה יש-ועם זה ננצח.

זו הייתה הערה לא כל כך רצינית

אבל כן.. לעיתים הקוקאין הוא לא הרסני, והריטלין הוא תמיד הרסני... ככה שבפרופרציות, אני בהחלט הייתי מעדיפה להמליץ על קוקאין.

zoharshushan

New member
קוקאין לא הרסני?! ../images/Emo38.gif

על זה אין ספק,הוא תמיד הרסני! תמיד... בכל זאת,קוקאין עדיין מוגדר כסם.. וריטלין עדיין מוגדר כתרופה!... בואו נפסיק עם זה,ושכל אחד ואמונתו יחיה :)

זאת בדיוק הבעיה.. ואלה לא אמונות,

אם היה לך כח, או יותר נכון- אם לי היה כח... היית שומעת דברים שלא מאוד בא לך לשמוע אבל אם יש לך זמן וחשק לדעת מה את לוקחת כל בוקר, פשוט תקני את ספר הפסיכאטריה הגדול... ותקראי כמובן, שום מידע "חוץ" אין לך שם. בסך הכל כל מה שלימדו באונברסיטה את אלו שרושמים לך מרשמים בקלות יד נוראית. מידע שאף מוח בריא לא יכול לעכל, זה פשוט מזעזע. אבל "זה מה שלימדו אותנו באקדמיה" אז זה בטח אמיתי, נכון? גם אני חשבתי ככה. פשוט חיידק טורף הפסיכאטריה הזאת. ולא נפתח דיון על קוקאין... זה מיותר... לא מתמצאת בחומרים הנצרכים כסמים, אז אני אקח את כל המילים שאמרתי עליהם. על התרופות למינהן אני כן, ויש הרבה מה להגיד...

eladi88

New member
העיקר........./images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

שאני חולה עליך

אתה יודע שגם אני....

אם זה היה מכוון אלייי בכלל :) אבל אל תגיד דברים כל כך חסרי משמעות בעוד שהנושא הוא מאוד משמעותי.

NecroSight

New member
עכשיו בשביל ליישב את הרוחות כולםפ

באים איתי ומעשנים ביחד איזה פרח..

למעלה