איך אני שונא שזה קורה

• פותח הנושא Kagg6
  • פורסם בתאריך

Kagg6

New member
איך אני שונא שזה קורה

אז לפני חודש וקצת החלטתי לקנות את הגלקסי 3, תמיד רציתי צבע שחור אבל היה רק כחול או לבן אז קניתי את הכחול...
הלכתי לחנות רשמית של סמסונג בתל אביב ושילמתי 4000 של על מכשיר חדש ומקורי ישר מהיבואן.. החלטתי ללכת על בטוח.
כששאלתי בחנות אם צפויה ירידת מחירים אמרו לי "מה פתאום! המחיר ישאר ככה עוד הההרבה זמן..."

והיום, כבר החליטו להוציא בסמסונג גם את הצבע השחור, ולא מספיק הבאסה על זה, עכשיו אני רואה שהמחירים ביבואן ירדו ב500 שח... וכל זה בהפרש של חודש וחצי מהקניה שלי לעצם היום הזה..

ממש ביש מזל טכנולוגי אם ניקרא לזה ככה

GM1988

Well-known member
עדיף לא למהר לרכוש דברים,

אם אפשר להמתין בסבלנות להצעה שתהיה יותר נוחה.
לפני כמה חודשים מאד רציתי לקנות לעצמי מחשב חדש, והסתובבתי ומצאתי את המחשב המושלם והדגם שרציתי,
אך המחיר שלו לחלוטין לא נוח לי כרגע. אפשר, אך ... לחוץ? לא. אפשר לחכות? כן.
החלטתי לחכות, ולהפתעתי - היום יש מגוון יותר רחב (אחרי חודש-חודשיים בערך) של מחשבים מהדגם הזהה שאני רוצה, ובמחירים זולים במיוחד שמאד משתלם לקנות לי. עדיין לא רצתי לקנות אותו, ואני ממשיך להתעדכן ולקבל מידע.

מאד ממליץ לברר ולבדוק לפני שרצים לרכוש מוצר כלשהו, כדי שלא תקרה הבאסה שקרתה לך.

goldy

New member
ככה זה מחשבים מאז ומעולם

באותה מידה בדיוק יכלו להגיד לך "זה המכשיר הכי טוב שיהיה אי פעם ויש לך רק חמש שניות להחליט".

רגע רגע רגע....

מישהו אמר לך:
"אתה עכשיו קונה מכשיר ב4 אלף שקל אחרת אני יורה בך ? "

לא נראה לי..
קיבלת תמורה לכסף נכון או לא ?

אז למה התלונות ?

מחירים הטלפונים תמיד בירידה. ומי שיגיד לך אחרת משקר.

אלא אם היה לך מזל לקנות מכשיר לפני שנה לפני שתפסו את ה"העלמת מס"
של חלק מהיבואנים שהביאו טלפונים עם מס נמוך משמעותית
ומכרו טלפונים במחיר נמוך .
מה שהביא להקפצה של המחירים בקרוב לאלף שקל.

אני קניתי לפני כשנה גלקסי 2 ב-2340(היה אז המחיר הכי נמוך בזאפ)
ובחודש אחרי הוא ירד ב200 שקל כמעט..
ואחרי הבלגן עם היבוא.. המחיר קפץ בקצת פחות מאלף.
ועכשיו הוא פחות מ100 שקל פחות ממש ששילמתי.

-כלל לחיים -תמיד תיהיה מרוצה ממה שקנית.
אל תבכה על כסף ששילמת,
באותו זמן הסכום היה כזה שאתה מוכן להוציא תמורת מוצר X .

Puskas

New member
מצטער אם זה יפגע אבל אתה תמים

תמים מדי לבריאותך וחייך...
הרי זה ידוע שכשיוצא מוצר חדש לחברה גדולה אז המחיר בהתאם,
זה ידוע גם שכל מוצר יורד לאט לאט עד הירידה המשמעותית שמגיעה ברגע שיוצא דגם חדש יותר.
גם היום אגב, ב-3400 שקל (3300 יש בכמה מקומות) לא שווה לקנות את הS3..
אחרי שיצא אייפון 5 יש סיכוי שהמחיר של S3 ירד בעוד 100-150 שקל..
עוד חצי שנה הוא יהיה בקושי 3100 ואז מי שלא קריטי לו להיות מוביל שוק, יכול לחכות עד שיצא S4..
מי שחשוב לו להיות חדשני שיקנה עוד כמה חודשים ב-3100 ככה.

Kagg6

New member
מה שקרה

לא היה עדיין תאריך יציאה לאייפון חמש, לא היה מושג לאף אחד מה הולך להיות ומה שהיה לי זה מכשיר נוקיה מתקופת הברזל שהפסיק לעבוד.

כל השאר היסטוריה, אני יותר מתוסכל על הצבע, למרות שאנשים יגידו שזה לא משנה, אבל כל כך רציתי את השחור:(

הירידה ב500 ש"ח זה פשוט היה רק לסבוב קצת את הסכין

Kagg6

New member
כן אני מכיר

שמע זה לא שהכחול גורם לי להקיא, גם ככה יש לי כיסוי שחור למכשיר, זה העיקרון שמשנה...

בכל אופן, זה שיעור לחיים - חיפזון מהשטן, פעם הבאה אחכה קצת יותר, סכ"ה אני דיי מרוצה מהמכשיר.

einat162

New member
חתיכת קפיצה אם היה לך "נוקיה מתק' הברזל"

יש לי נוקיה 2630 דגם משנת 2007 וכשהוא יפסיק לעבוד / חלקים יתרופפו יותר מידי אני אקנה נוקיה C2-01 (אני די סגורה עליו , אלא אם יעלם מהחנויות עד אז....) כרגע עולה בסביבות ה 450 ש"ח ויש בו בדיוק מה שאני רוצה (בניגוד לנוכחי... זה יהיה שידרוג).

בכל מקרה, אם אתה מתבאס מהצבע- תקנה קייס / חיפוי כמו שהציעו לך פה.

Kagg6

New member
חחחח

כן מה שהיה לי כבר היה חצי מת, הסוללה ניגמרה לי 2-3 פעמים ביום, הוא בקושי זז, השמע היה נוראי לא הבנתי מה אומרים בצד השני ועוד כל מיני שלל הפתעות...... המכשיר היה מסנן על פי שיקול דעתו שיחות והודעות לדוגמא.. חחח

על הגלקסי הייתי חם כבר הרבה זמן, חיכיתי בקוצר רוח ל3, בגלל זה קרה מה שקרה, בכלל במקור קניתי את הגלקסי בהשקה הרישמית ב 6.6, אבל זה סיפור אחר ארוך ומעצבן שלמדתי בוא לקח חשוב.

goldy

New member
אה נו

אז תגיד ששתי הברירות היחידות שהיו לך הן "לשלם יותר מידיי" ו"להיות מנותק".

Kagg6

New member
בעקרון

הייתי יכול להסתדר על מכשיר אם הייתי יודע שהמתנה קצרה הייתה שווה את זה כל כך

זה מה שיש לי :)

כבר כמה חודשים, ביקשתי את הטלפון הכי זול בחנות. לפני היה לי נוקיה אחר ענתיקה, בשחור לבן אפילו

לא סובלת סמארטפונים, בעלי מבקש ממני לפעמים לעשות משהו/למצוא משהו/להתקשר למישהו משלו ובא לי לשבור אותו.

EdisonGirl

New member
אני ישבתי על הראש של דייוויד שישדרג

היה לו טלפון מוטורולה עתיק יומין, אבל קטן וחמוד. בסופו של דבר הוא נפל על הזדמנות לאייפון 3G, ומאז אנחנו מתקשרים הרבה דרך האינטרנט בלבד. זה שווה את זה. על שיחות והודעות הוא משלם לרשת הסלולרית בקושי 30 ש"ח ל- 3 חודשים...

הסיפור על מותו המסתורי של הנוקיה העתיק שלי

בעלי מגיע עם סמארטפון חביב (גלאקסי גם כן) "זה גדול, זה מגניב, את תמותי על זה, זה נהדר, את חייבת! הייתי קונה לעצמי אבל יש לי את הבלקבארי" ואני שכל חיינו המשותפים רק חוזרת ואומרת לו שזה גועל נפש של דבר ושייתן לי לחיות עם הקוביה שלי בשלום לא הבנתי איפה נכשלתי... בכל אופן סירבתי לקבל את המתנה ודרשתי שיחזירה לחנות.
בבוקר התעוררתי כשעל הריצפה הטלפון העתיק והאהוב שלי מפורק למליון חלקיקים קטנים כאילו מישהו הטיח בו פטיש 5 ק"ג. "מה קרה?" שאלתי, "לא יודע" הוא ענה... בחיוך ממזרי, "זה היה ככה כשקמתי, אולי נפל מהשולחן?" (והתרסק ברמה שהפלסטיק היה שבור לחלקים? כן בטח!)
"איזה מזל אבל" הוא אמר "שבדיוק אתמול קניתי לך טלפון חדש..."
טוב, לקחתי אותו, התנהלתי איתו בערך שבוע... אפילו SMS לא הצלחתי לשלוח, בכל פעם שבאתי לענות לשיחה ניתקתי, ובטח שלא השתמשתי בשירותי האינטרנט. בעבודה לא הפסיקו לצחוק עלי.

אחרי שבוע הבלקבארי שלו התאבד (בחיי שאני לא אשמה) אז קפצתי על המציאה, הבאתי לו את הגלאקסי ורצתי לקנות משהו שאני יכולה להסתדר איתו.

נ.ב
הטלפון שלי צבעוני ויש לו מצלמה, גם הוא מתקדם מדי עבורי...

EdisonGirl

New member
אוי

אם מישהו היה רוצח לי את הטלפון, או כל חפץ אחר לצורך העניין, גם אם הוא ישן נושן וגם אם זה לטובתי, החדשות בעמוד הראשון למחרת היו (למשל במקרה שלך): "גבר מצא את מותו ליד מכשיר סלולרי מרוסק, סיבת המוות: רצח על בסיס נקמה".

אלה "הפתעות" שבאמת ובתמים אסור לעשות לי. למזלי כל מי שמכיר אותי יודע.

למעלה