איך אף אחד מהדיירים לא חושב לרגע שזה לא פייר

ינאיB

New member
איך אף אחד מהדיירים לא חושב לרגע שזה לא פייר

כלפי יוסי שכולם נהנים ומתפנקים ויוסי עובד קשה אף אחד לא חושב לרגע לעזור את הבזיון הזה? לדעתי הם יאכלו אותה בגדול בגלל זה מהאח הגדול. יגידו להם שמה שעשו היה בלתי חברי לחלוטין הם לא רק שלא חושבים לרגע שזה לא מוסרי אלא גם צוחקים על זה ומוסיפים חטא על פשע. כולל הבת שלו. מה שמוכיח שכולם כולל כולם חבורה של אינטרסנטים שיאכלו אחד את השני בכל מחיר.

YanMen

New member
זה פשוט גועל נפש...

רק על זה מגיע לכולם לעוף ושיוסי יזכה

no nick 1989

New member
באמת מגעיל...

וסבבה,הם לא רוצים לגלות לו כי אז הם יפסידו במשימה וירד להם התקציב-מובן. אבל לפחות תראו איזשהם רגשות בעניין,כי נראה שזה לא מזיז להם בכלל.. וזה דוחה.. היחיד שנראה לי מרגיש שזה לא בסדר זה איתי כי הוא היחיד שנכנס ישב כמה דקות לבד והסתכל על המסך והנהנן בראש כזה כאילו במחשבה של "זה לא בסדר בכלל"..

יניבל1

New member
חבר'ה להירגע בבקשה

אתם לוקחים את עצמכם יותר מדי ברצינות ומטיפים לחברים הוילה מוסר. אל תשכחו שאתם רוב היום מציצים לאנשים זרים ואחרי זה מרכלים עליהםפה בפורום (ואני בטוח שבחיים שמחוץ לפורום עושים עוד כמה חטאים קטנים)

אם לא המוסריות אז הטימטום,

כ"כ קשה להבין, שאתה מצולם אל מול מדינה שלמה
אלו לא החיים הרגילים, הם נמצאים במשימה ואפילו הם לא עירערו על כך מעט האם על זה הם נבחנים... אבל היי, זה התקציב שלהם...

יניבל1

New member
אני ועוד אחת ניהלנו על זה דיום בפורום

בשורה התחתונה, יש יחס של סיכוי-סיכוי לאחד שירצה להלשין על החברים(בצורה חסוייה כמובן)

u r a n i a

New member
ההצצה שלנו היא מעצם הגדרת התוכנית הזאת

וזה כולל לדבר עליהם ולחוות עליהם דעה. ודווקא משום כך הייתי מצפה מהם להיות יותר ערניים למה שקורה ופחות סוציומאטים..

יניבל1

New member
אל תיתממי

יצר המציצנות נמצא בך, פשוט עד עכשיו לא התאפשר לך להוציא אותו לפועל בצורה מקסימלית (אלא אם את מתקינה מכשירי ציטוט בבתים של בחרים שלך מבלי שידעו) אבל עכישו כן מתאפשרת לך האפשרות הזו, ואת מנצלת אותה עד תום. והתחמקת אגב כשהעלתי את עניין הרכלנות שלכם

u r a n i a

New member
ברור שיצר המציצנות קיים בי ובכולם פה-

זה טבעי ואנושי. אני לא רואה בזה שום פסול כל עוד זה נעשה כחוק. "רכלנות" זה עניין של הגדרה. כשאנחנו מביעים את דעתנו על המשתתפים - (ואתה מאוד חלק מזה), זו לא רכלנות בעיני, כי זה חלק מהתוכנית. אם אנחנו צופים בהם - סביר להניח שגם תהיה לנו עליהם דעה ונביע אותה כאן. בשביל זה הפורום הזה קיים.

יניבל1

New member
גם כשהם עשו חיים במקום לעזור לא זה נעשה כחוק

אז למה את באה אליהם בטענות? ומה זה השטות הזאת "אני מרכלת עליהם כהם חלק מהתוכנית" את מרכלת עליהם כי את כבר מכירה אותם טוב כמו את החברים שלך והאופי שלהם מפריע לך אז את פורקת כאן עול , זה נקרא לרכל , ואני לא אאמין לך כשתגידי שאת לא עושה את זה.

u r a n i a

New member
אז זהו, שהם ל א חברים שלי,

ואין לי שום מחוייבות אליהם. ההגדרה של "רכילות" היא לדבר רעה על מכר שלך מאחורי גבו מתוך כוונה רעה - זה לגמרי לא מה שקורה כאן. "האח הגדול" הוא תכנית טלויזיה שבה אין לנו שום קשר אישי עם המשתתפים. הם נוטלים חלק בתכנית/משחק הזה מתוך הסכמה להיחשף. שזה אומר גם להיחשף לביקורת של הצופים, שזה מה שאתה מכנה מתוך בורות - "רכילות". הם נמצאים ביחד באותו מקום, יש ביניהם אינטראקציה, ויש מחוייבות מסויימת במסגרת משק הבית והתקציב - הם צריכים להתחלק בו ולהשיגו במאמץ משותף. אם הייתי חלק מקבוצה כזו, אני בטוחה שלא הייתי נוהגת כמוהם. ואין טעם שתתווכח אתי על זה, כי אתה לא מכיר אותי.

יניבל1

New member
תראי

כשערן ,לדוגמא, מתנהג בצורה מצ'ואיסטית הוא לא עושה את זה כי זה חלק מהמשחק, זה מי שהוא , וגם אם הוא מקצין את זה בשביל התוכנית בבסיסו הוא עדיין כזה, ככה שכשאת (סתם לקחתי אותך כדוגמא) נכנסת לפורום וכותבת שאת שונאת את ערן כי הוא מאצ'ואיסטי , זה בדיוק כמו שבכיתה שלך נניח יש ילד מתלהב ומעצבן שמפגין כל היו את המאצ'ואיזם שלו וזה כל כך משגע אותך שאת מרגישה צורך לספר על זה לחברות .

נועה21

New member
הלוואי שעושים להם הפוך על הפוך

הלוואי שיגידו להם שהם נכשלו במשימה בגלל שהם לגלגו שיקרו והשפילו ככה את יוסי

יניבל1

New member
במה זה יועיל ליוסי אבל

הם סתם ישנאו כולם את יוסי וינדו אותו לחלוטין

יNOT

New member
זה לא משנה, מבחינתם הם יפסידו בגללו

ההפקה עשתה טעות שבחרה להיטפל רק לאחד. וגם אם הם לא ישנאו אותו...אז מה הם יישנאו את עצמם!?, נראה לך באמת ההפקה תצליח לחנך את האנשים האלה?! הם פשוט יבינו שהמשחק הוא לעשות מה "רבי עקיבא" היה עושה ולא להתנהג בצורה אמיתית.

יניבל1

New member
וואלה?

יענו אתה אומר רבי עקיבא במקום לספר ליוסי היה רץ עם החבר'ה לקפוץ על הטרמפולינה

למעלה