איך אף אחד מהדיירים לא חושב לרגע שזה לא פייר

יNOT

New member
כרגיל ההודעה שלי נמחקה...

בקיצור אין סיבה שהוא ייקבל חסינות... ואם תחשבו על זה תבינו לבד למה....

יNOT

New member
צר לי לא הבנתי אותו ../images/Emo4.gif כנראה שאני באמת סתום

כמו שאתה ואולי אחרים חושבים, אשמח אם תוכל להסביר לי את המסר.

u r a n i a

New member
פשוט לא יאמן. גם עינב לא אומרת על זה כלום?!

הצצתי רק עכשיו ואני מבינה שהבזיון הזה נמשך... לדעתי "האח הגדול" מנסה אותם - בוחן אם הם יסכימו למצב כזה שאחד עובד בזמן שכל השאר חוגגים. אם זה כך אז מגיע להם לאכול אותה ובגדול בהמשך. שיוסיפו רק לתקציב של יוסי, ואותם יעבידו בפרך

erez87

New member
להזכיר לכם שיוסי לקח את הקוד

בלי לחשוב שזה לא פייר לרגע...

shiki24

New member
מה פתאום הוא התלבט המון לפני שלקח את הקוד

וגם אחרי שלקח את הקוד לא רק שהוא לא עשה עם זה כלום הוא גם אמר להם שהוא לקח אותו - דבר שידע שיהיה לרעתו, הוא היה כנה בניגוד למיקי המכשפה

קפרי

New member
התכוונתי לכתוב שאם אני רואה משהו בסופר, מספיק

שארצה לקחת אבל אפחד להתפס, נקראת מניאקית וגנבת. העובדה שהוא המבוגר מכולם (הרי אתם חושבים שבגלל זה הוא כל כך מסכן והוא לא) לא נותת לו לגיטימציה לכלום. החברים הצעירים ואפילו הבת שלו עינב לא הסכימה והוא כן בלי להסס, זה שהוא פחד להיתפס אחר כך, לא אומר שהוא לא נבל. כתבתי צודק כי לא קראתי את ההודעות הקודמות קודם, לכן זו דעתי כעת.

זה אמור להיות משחק..לא??

ואם אף אחד לא יקח, ואף אחד לא יקח את הסיכון. אז מה שווה כל המשחק הזה????? נמאס רק מריכולים ואוכל. הוא רצה לשחק את המשחק...הוא לא הבין את ההשלחות. הוא פשוט ניסה לזרום.

קפרי

New member
לי אין בעיה, לא עליי הבלאגאן והבושה אני רק צו

צופה מהבית ונהנית או לא, ולפעמים שלא תחשוב/י גם אני מעלה חיוך, או צוחקת ,וגם אני רוצה לפעמים אקשן, אני לא מושלמת ולא אלוקים אבל הוא לא האדם שהייתי רוצה להזדהות איתו (וסליחה לכולם אבל לא איכפת לי להשתעשע מהשטויות שלו מידי פעם) ובוודאי שזכותו לשחק את המשחק והוא לקח על עצמו כל סיכון, לכן אני לא מרחמת אבל בין הדמויות כל אחד מתחבר למשהו, וכפי שמי מכם התחבר ליוסי ו/או לעינב , אני התחברתי לאחרים. זכותם, זכותכם וזכותי וכולנו מביעים כאן דיעות או מקלידים להוציא מה שיש, כרגע אין לי בעיה, כשתהיה - אפרוש. כל טוב!

זו זכותך....

כמו שנאמר: "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.." אני קוראת את ההודעות שלך... וכל הודעה שלך את כותבת שהוא "שיכור" וכו'....... וכל הודעה לא שמנה על מי מדובר את חייבת להזכיר את השמות של עינב/ויוסי הבנו שאת לא סובלת אותם........וזו זכותך. לדעתי, יש הרבה יותר גרועים מיוסי ועינב!!! ואני יכולה לתת לך מלא דוגמאות...........

כמה דברים שאנחנו לא יודעים..

כאשר יוסי התחיל את המשימה, מצלמה 1 היתה עליו 10 דקות.. באיזה שהוא שלב גם מצלמה 2 היתה עליו.. ומצלמה 3 ו-4 לא הראו אף אחד מדיירי הוילה. אחרי 10 דקות כבר היה אפשר לראות גם את החבר'ה בוילה, אבל כל אותו זמן לא שמעו אותם(בערך 15 דקות), אלא רק את יוסי. לכן, אנחנו לא יודעים מה הם אמרו, אולי חלק מהם מחו, אבל לא שמענו, אז אנחנו לא יודעים, אולי היתה הצבעה, אין לדעת, אולי נראה את זה ביום ראשון בשידור החי. עכשיו, ברגע שהם החליטו שהם נותנים ליוסי לעבוד והם מבצעים את המשימה, אז כבר אין דרך חזרה, גם אם מישהו היה אומר היום שזה לא בסדר וצריך להפסיק עם המשימה הזו, זה כבר היה מאוחר מידי, כי ככה גם יוסי היה עובד לחינם וגם הם היו נכשלים במשימה כשנשארו רק יום.. או יומיים לעבודה. בקשר לעינב, היא אמרה שאין לה מה לעשות בוילה בלי סיגריות ואם ירד להם מהתקציב ולא יספקו לה מספיק סיגריות היא תפרוש, כנראה שזה יותר חשוב לה ואני מתאר לעצמי גם לחבר'ה האחרים שמעשנים.

רק לי נמאס שבכל משימה יוסי קשור?????

הבנו שההפקה רוצים לקדם אותו ושיהיה חביב הקהל.. אבל דיי!! רבאק1!! כל משימה !!! כל דבר שקשור במשימה הוא!!, הקוד? אצלו. היחידי שעובד? הוא. דיייייייייייייי

כי הוא היחיד שלוקח את הסיכון של המשחק

השאר חננות שעסוקים בלרכל כל היום

למעלה