איך אפשר לדעת שהבחור מעוניין?

sweet illusion

New member
איך אפשר לדעת שהבחור מעוניין?

הכרתי בחור שמפגישת ההכרות הראשונה לא ברור היה מה טיב היחסים ביניינו. אני זרמתי עם הידידות משום שלא ראיתי מצידו שום כוונות של מעבר... אבל פגישות הקפה האינטימיות (אחד על אחד) התרבו, הקולנוע נהפך למקום בילוי מועדף, ולא זכור לי סוף שבוע אחד שחלף ללא הנוכחות שלו... ולמרות הכל, הוא לא אומר כלום ולא עושה שום דבר על מנת "לעבור שלב". אני אומרת - ידיד, אבל ממתי ידיד רוצה להחזיק ידיים? אני אומרת - ידיד, אבל ממתי ידיד לא מסיר את העיניים שלו ממך במועדון? אני אומרת - אולי "יש מצב" ונוגעת לו ביד, ברגל - ומצידו שום תגובה!! אין לי בעיה ליזום - אבל מה אם הוא לא בקטע? אני לא יכולה להרשות לעצמי פדיחות כיוון שההורים שלנו חברים ועמיתים לעבודה... זהו, אני בדילמה רצינית. למה הגברים כל כך מתוסבכים, ואחר כך עוד מפילים עלינו את האשמה של הסיבוך שבו הם שקועים... אשמח לשמוע תגובות...

אם זה עד כדי כך מביך

פשוט חכי עד שיהיה יותר ברור. יכול להיות שגם הוא נבוך מאותה סיבה. אין דרך לדעת כלום. מה שאצל אחד הוא סימן לעניין רומנטי, יכול להיות תוצאה של חמימות/שיעמום/פלרטטנות אצל האחר.

eden79

New member
תתרחקי

אני מציעה להתרחק ממנו קצת.אולי הוא בעצמו מתלבט ועצם הריחוק יגרום לו להבין מה הוא רוצה. אני לא הייתי יוזמת שום דבר, אבל גורמת לו להבין שאם הוא יזום, הוא לא יתאכזב.

sweet illusion

New member
תודה רבה, שמחה להצטרף לפורום ../images/Emo6.gif

רק חבל שלא גיליתי על קיומו כאשר יצאתי עם גבר בן 40, גרוש + 3 כל כך הרבה שאלות יחלו להפטר אם רק הייתי יודעת שיש עם מי להתיעץ... אבל לעולם לא מאוחר מידיי - צרות עם הגברים רק מתחילות בגיל 21.

zapww

New member
אולי הוא מיתבייש ופשוט לא יודע איך

להגיב ..אולי הוא טמבל?

sweet illusion

New member
לקחתי את זה כאפשרות סבירה

אבל אתמול בלילה התבררו והתבהרו כמה דברים לגביו כאשר מצאתי את עצמי יושבת אתו ב 2 לפנות בוקר בפאב מקשיבה לפילוסופיות על גברים-נשים ומה שביניהם... כפי שהבנתי הוא מחפש "עומק" ו"אינטלגנציה" באישה, ורק על אבני יסוד אלו הוא יכול לבנות קשר כזה או אחר עם הבחורה. בקיצור, אחרי 3 שעות של פטפוטים יכולתי רק לחשוב על דבר אחד: אחרי כל כך הרבה פגישות, נוכחת כבר לדעת שיש לך פרטנרית ברמה מספיק "אינטלקטואלית" על מנת שתמשיך להפגש אתה... אז מתי כבר תנשק אותי?????? אוקיי, בשלב זה אני אסתפק לפחות בחיבוק, נגיעה קלה... משהו...

206ינה

New member
טוב תקשיבי..

שמעי.. בן -אדם כזה לא שווה בכלל מאמצים שלך וכניראה שהוא בכלל לא מתאים! והוא כנראה לא עוד לא התבגר! ואת סתם מבזבזת זמן עליו. תגידי לו שזה לא מתאים לך .. ו.. יש הרבה דגים בים!!

206ינה

New member
טוב תקשיבי..

שמעי.. בן -אדם כזה לא שווה בכלל מאמצים שלך וכניראה שהוא בכלל לא מתאים! והוא כנראה לא עוד לא התבגר! ואת סתם מבזבזת זמן עליו. תגידי לו שזה לא מתאים לך .. ו.. יש הרבה דגים בים!!

אני דווקא חושב..

שאת צריכה לשבת ולדבר איתו "יחסינו לאן ?" מה הציפיות שלך ממני,ולאן אתה חושב שהקשר הזה אמור להתקדם.. או שפשוט תזרמי עם הקשר ואני מבטיח לך שתמיד תופתעי מחדש..

תראי קטע מטורף...

אני נמצאת בדיוק באותו מצב שלך.... אני פשוט לא יודעת מה הוא רוצה.. מצד אחד הוא כל היום שולח הודעות, מתקשר, אנחנו הולכים לכל מקום ביחד, יוצאים בשישי ביחד אבל מצד שני הוא מתנהג כאילו ידידים אנחנו, אין מגע, אין אהבה, קשה קשה..
אני מאופקת לבינתיים, זורמת, נראה לאן זה יוביל, אני לא בלחץ... אני יודעת שאם אני ישאל אותו לגבי היחסים אני יביך את עצמי ברמה שלא תתואר.. פשוט לזרום. זה הפיתרון לדעתי... אגב.. גם אני חדשה

sweet illusion

New member
אולי נעביר להם סדנה...

או שיעור ב"איך לחזר אחרי אישה"... האמת חשבתי לדבר איתו, אבל מה הטעם? אם הוא לא נמשך מספיק בשביל להפגין זאת במגע, כנראה שהמשיכה שלו לא מספיק חזקה... לגבי ה"דגים רבים בים" - איך נבדיל בין ה"שרוטים" לנורמלים? לפני כחודש נפגשתי עם "דג" כזה. לא, הוא לא היה פילוסוף. דווקא ההפך - נגע... יותר מידיי!!! בפגישה השניה מצאתי את עצמי בדירה שלו עושה לו הרצאה על כך שאני לא "מהבנות הללו"... בולשיט! אם הוא רק היה פחות אגרסיבי ולהוט להיכנס לי לתחתונים - אולי הייתי הופכת לאחת "מהבנות הללו" אין גברים "בין לבין"? תמיד הם נוטים לקיצוניות כזאת או אחרת...

עדי בת 20

New member
מה לעשות

לפי דעתי אם אתם מספיק קרובים אחד לשני- תיזמי איתו שיחה.. מנסיון- זה הכי טוב ומבהיר את העיניינים.. אולי אז הוא יפתח בפנייך, יראה שגם את מעוניינת ותצאו מהשיחה הזאת חברים.. כי לי נראה שהבחור כן מעוניין והוא פשוט ביישן או מפחד לעשות את הצעד הראשון..

שושה 23

New member
אני מציעה ליזום, אבל ברמה נמוכה

כלומר תגששי, תתחילי איתו בצורה מאוד עדינה אם את רואה המשכיות מצידו אז תזרמי עם זה הלאה, אבל אם את רואה שהוא נעצר ונרתע תביני את הרמז בנוסף אם הוא ידיד ואת חושבת שהוא מעוניין בך נסי ליצור מצב בו את מספרת לו על יציאה עם מישהו אחר, במצב הזה או שהוא יתחיל לקנא ואז תביני שהוא רוצה ממך משהו, ואז תוכלי להגיד שבסופו של דבר הבחור השני לא מצא חן בעיניך, ואם הוא לא מקנא ואפילו מעודד את הקשר תביני את הרמז היה לי ידיד שהבין מה הוא מרגיש כלפי רק אחרי שהפסקתי להיות מושגת לגביו, והתחלתי לצאת עם אחרים ברגע שחשבתי שהוא לא מעוניין בי יותר, הוא פתאום התחיל לחפש אחרי, תנסי לבדוק גם את הכיוון הזה האם את שם כל פעם שהוא מתקשר, תהיי קצת בלתי מושגת, אולי זה יעיר אותו בקיצור תגששי

fistouk

New member
מגבר לאישה

יכול מאד להיות שהוא חושב בדיוק כמוך.. אולי היא לא מעוניינת? זה קורה המון. לכי על זה , תנסי להשתמש בנשק הנשי שלך לפיתוי, תרמזי על כוונות אחרות ותראי תגובה. יכול מאד להיות שהוא מחכה לזה. זהו.

מסכימה

נצלי את הכח שלנו - של הנשים כמובן אולי הוא בחור ביישן מעט ואת זו שפשוט צריכה לעשות את הצעד הראשון אם לא נשיקה אז לפחות לדבר על מערכת היחסים הבלתי מובנת... בהצלחה

reviatia

New member
אולי../images/Emo4.gif

אולי הוא בעל נטיות שונות????? קרו מיקרים מעולם !תנסי ליזום ואם יצליח יכול להיות שהוא רק ביישן

למעלה