איך אפשר לדעת שהבחור מעוניין?

alicia1

New member
מה דעתך על ליזום?

אני בעד ליזום, מה דעתך? אסביר... אני יוצאת עכשיו עם בחור ביישן בטירוף, ואם אני לא הייתי יוזמת נשיקה אולי עד היום לא היינו מתנשקים ואולי לא היינו ביחד בכלל, מי יודע. יש גברים שפשוט לא "יודעים" לקרוא התעניינות אצל נשים... איך חברותיי ניסחו את הצורך בלנקוט יוזמה בעצמי ולא לחכות: נכון שזה מלחיץ ויהיו לך פרפרים בבטן, אבל מה כבר את יכולה להפסיד. אני שמעתי לעצתן וכשאזרתי אומץ נישקתי אותו על הלחי כמובן ברגע שישבנו אחד ליד השני ולא בפרידה ואז הוא הבין ונישק אותי חזרה. את מרגישה במתח? מרגישה שהוא מעוניין במשהו אחר ולא ידידות? לפי מה שאת מספרת הוא מעוניין. אם את לא רואה עצמך מנשקת אותו בפה, נשקי אותו על הלחי, געי לו בפנים... משהו שידידות לא עושות. אני אוסיף ואומר שאחרי שדברים טובים קרו ביני לבין חברי שאלתי אותו למה הוא לא ניסה, והוא אמר שלא היה בטוח שאני רוצה. זהו, אני בעד שיוויון גם בדברים כאלה - שקשים לשני המינים...

בתור אחת שהייתה בסרט הזה....

אז ככה, הייתי שנתיים (!!!!) בסרט כזה עם כל הצהרות האהבה ולישון ביחד ו"אני אוהב אותך ונמשך אלייך אבל... עד שהבנתי שיש שפ סריטה רצינית בכל מה שנוגע לאינטימיות ומיניות ושלא נראה ךלי שבזמן הקרוב הוא בכלל יוכל להתמודד עם זה אז חתכתי לא יכולה לטפל בכל העולם וזה הגיע למצב שזה ממש עשה לי לא טוב - כי התחלתי לחשוב שזה בגללי. אזש יכול להיות שהוא יכול להיות ידיד נהדר שלך אבל קודם כל את צריכה לברר מה קורה וא"חכ להחליט אם זה מה שאת רוצה ממנו אם כן - סבבה אם לא - תחתכי ומהר!!! אם הוא באמת רוצה אותך - הוא יעשה הכל כדי לא לאבד אותך הכי חשוב - תהיי כנה עם עצמך ואיתו בהצלחה!!

take out

New member
תגובה

תשאלי אותו אם הייתה לו מישהי כמה ועד לאן (הגיעו) בדרכך שלך. אם כן והרבה הוא: א. לא סגור על עצמו(תעזרי לו להחליט) ב.לא רוצה אם לא: הוא לא יודע מה לעשות או איך. אם את מרגישה פעילות עויינת מצד החזה שלו (לחץ דם גבוהה) הוא רוצה אבל אין לו מושג מה הוא אמור לעשות. לסיכום אני בן אני מכיר את שני המצבים מקרוב לפי מה שסיפרת הוא מעוניין אבל או שהוא לא סגור על עצמו או שהוא לא מבין שהוא אמור לעשות משהו ואיך אני יודע שזה חסר טעם אבל אם את צריכה עוד עזרה ואני נשמע לך מספיק סמכותי זה הטלפון שלי: 050892159 שי-לי (שם של נקבה אבל אני לא)

benzvitz

New member
את לא לבד

אחותי - את לא לבד- יש לי אותה בעיה עם בחור - ידיד טוב - מצד אחד הוא שולח רמזים - אם זה לפעמים אחיזת ידיים או שפעם אחת הוא נישק אותי קלות על השפתיים אבל אח"כ כלום. בקיצר מה שלדעתי הכי טוב במקרה הזה (אבל קצת קשה) זה לתת לו להתבשל קצת במיץ - ואז יותר ויותר ליצור מצבים אינטימיים - ואין מה לעשות קצת ליזום נגיעות, חיבוקים, מסאזים. למרות שזה קצת ילדותי, אבל ככה תראי אם הוא באמת מבקש אותך כידידה או יותר.... (זה לפחות מה שאני הולכת לעשות) בהצלחה!!

אני מתערבת איתך שהוא

מזל דגים!!! הייתי באותו סיפור, עד שהתחלתי לצאת עם אחר... ואז הוא נפגע. אני ממליצה לך לשבת איתו לשיחה, עד כמה שזה מביך. בטוחה שאתם מדברים בחופשיות על כל נושא אחר, רק לא על היחסים ביניכם. בהצלחה.

B14

New member
בלי לחץ!!!

היי לך, אני חדשה בפורום. תני לדברים לזרום - בלי לחץ!!!! כדאי לבדוק גם האם הוא פנוי רגשית כרגע לקשר. (האם אין איזה אקסית חברה/אישה בתמונה??) מאחלת לך הצלחה!!!

yaeliki

New member
אף אחד לא חושב על האפשרות שאולי

שאולי הוא הומו?? ומעוניין רק בידידה ולא משהו מעבר?

למעלה