ברוך הבא, עטוף באור!../images/Emo24.gif
בניגוד להאפי לי, לי נדמה שאולי דוקא מעבר הדרגתי יכול להיות בעל סיכויי הצלחה טובים יותר. בסופו של דבר - הדרך הנכונה לשינוי בשבילך תלויה לא מעט במי אתה, ובתפיסת עולמך. כדאי להכניס לתפריט היומי מאכלים צמחוניים ולהוציא עבור כל מאכל צמחוני מאכל מן החי. יש בכך ערובה מסויימת שלא "תישבר", וגם זה יאפשר לך לעבור לתפריט צמחוני מאוזן ומגוון. שכן, המטבח הצמחוני הוא באמת מאוד מגוון, וחבל יהיה אם תיפול באותו פח בו נופלים כל כך הרבה אנשים, שחושבים שלהפוך לצמחוני זה "לאכול את מה שאני אוכל עכשיו - רק בלי הבשר". האפי לי, כך אני מתרשם מתגובתה, שאבה כוחות למהלך הזה (שהיה די בבירור ויתור גדול בשבילה) מאמונה חזקה בדרך. היא נחשפה לחומר הסברתי בנושא תעשיות המשק, ואף קראה את "שחרור בעלי החיים" - ואימצה תפיסה מאוד לא טריויאלית, (לצערנו, בעולם של ימינו) - בדבר
זכויות לבעלי חיים. אני מתרשם שהיא ידעה בתוך תוכה בכל מאודה
מהו הדבר הנכון לעשות, והיא עשתה את הדבר הנכון הזה
. עם זאת, לא מעט אנשים שמחליטים לעשות שינוי פתאומי, פשוט נשברים בדרך - כך שלעיתים - תפסת מרובה - לא תפסת! עטוף באור יקר: עד כמה אתה נחוש לעשות את המהלך הזה? האם אתה איש של "בליצים", או איש של "תהליכים"? אלו שאלות שרק אתה תוכל לענות עליהן, ועל כן, בחר לך את הקצב הנכון בשבילך כדי לעבור לתזונה היותר רחומה שבה אתה חפץ, אני - כמוך - רוצה שתצליח! כפי שאולי כבר התרשמת, הפורום הזה הוא פורום מאוד חברי, ואנחנו כאן גם בשבילך. נשמח מאוד אם תשאר, ותכתוב כאן, בפורום זכויות בעלי חיים. פורום נוסף שעלול לעניין אותך הוא
פורום צמחונות וטבעונות, שעוסק בנושא זה בדיוק, ובו תמצא גם מתכונים. אני מקוה שבמקביל למהלך החשוב הזה בדרך חייך, תערוך גם מחקר קצר "מסביב", בנושאי זכויות בעלי חיים. מומלץ בחום לקרוא את "שחרור בעלי החיים".
להלן סקירה על הספר. ניתן לרכוש אותו במחיר עלות מעמותת אנונימוס, וגם מהאגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי חיים. (
ניתן גם דרך ibooks) מומלץ לבקר באתרי עמותת אלו. יש בהם חומר רב. תשאר באזור! מומלץ בחם להשתמש בשלל הפיצ´רים של הקהילה שלנו (למעלה יש "קישורים", "מאמרים" "גלריות", וכד´) נשתמע שי משולם