איך אפשר להצביע עבודה

איך אפשר להצביע עבודה

כשבאמצע מבצע כל כך טפשי ומיותר, במקום להיות אלטרנטיבה, במקום להתייצב ולומר, המבצע הזה מיותר. ביבי מוביל אותנו לאסון.
מנהיגת המפלגה, שאמורה להיות אופוזיציה, תומכת במבצע.

ההצעה להפסקת האש הייתה על השולחן בימים שלפני המבצע. חמאס כבר קיבל אותה, ישראל התעלמה.
עכשיו, שמונה ימים אח"כ, 140 הרוגים אח"כ בשני הצדדים, אלפי טילים על המדינה, השגים לחמאס שהצליח להכניס את המרכז וירושלים למעגל האש שלו, שהצליח לכופף את ישראל ולגרום לה להכריז על הפסקת אש חד צדדית, הצליח לגרם לאמריקאים ולמצרים ולישראלים לחזר אחריו בניסיון להגיע להסכמה, אחרי מליארדים מבוזבזים, חזרנו בדיוק לאותה נקודה שהיינו בה לפני המבצע, ובזה שלי יחימוביץ' תומכת.

איך אפשר לקחת אותה ברצינות?

וזאת הכתובת של הבלוג שלי- ברשומה האחרונה שלי ניסיתי להסביר למה שמאל מתון הם חבורה של ליצנים.
http://www.tapuz.co.il/blog/net/userBlog.aspx?FolderName=SMOL

haemek11

New member
מסכים עם הכל, פרט לפרט אחד, חשוב.

מי שגרר את ישראל למבצע הזה היה ברק, גרר אחריו (לקול עידודי התקשורת, שקושרת לאדיוט כתרים שלא מגיעים לו) את ישראל למעגל דמים, סתם. לא סתם, אלא בכדי לעבור את אחוז החסימה.

אותו הדבר הוא עשה בבחירות הקודמות, החל את "עופרת יצוקה" כמה שבועות לפני הבחירות, הפסיק את המבצע (סתם, ללא סיבה או השג או תכלי) ממש לפני הבחירות, גם שם האדיוט גרר את ממשלת אולמרט (זה למה יש דם רע גם כאן) לא היו מטרות, ללא השגים (להפך), המון המון הרוגים, סתם, אבל האדיוט הביא ל"עבודה" 13 מנדטים, כמו שהוא הבטיח למנגנון. של העבודה.

ברק יושב בכנסת על תקן של העבודה. למה העבודה החזירה כשלון שכזה, אחד ששר האוצר אמר שהוא זקוק יותר מכל לפסיכולוג, שיש לו רק דם רע, עם כולם, לפוליטיקה?
תשובה: בעבודה חשבו שהוא עוד יכול "להביא כמה מנדטים". וזה שהוא הורג אנשים בשביל זה? זה משני לכאלה שצריכים את המנדטים בכדי לשבת קרוב למנעמים

לא אחראי בעת לחימה להיות אופוזיציה מתלהמת

אפשר לעשות זאת לפני לחימה או אחריה, במידה והתוצאות גרועות והמטרות לא הושגו. אך אין זה אחראי לפעול כאופוזיציה, ובטח לא כאופוזיציה מתלהמת, בעת לחימה. כאזרח אתה יכול לכתוב את דעתך, גם אם אינה מתיישבת עם דעת הרוב, אך לא אם אתה עומד בראש מפלגה. בעת לחימה צריך להתאחד, כי אחדות זה כוח ופילוג זו חולשה אל מול האוייב. על כן, לדעתי לפחות, טוב עשת יו"ר מפלגת העבודה יחימוביץ' שנהגה כפי שנהגה והתנהלה בממלכתיות ולא בהתלהמות ובפופוליזם.

haemek11

New member
אני מאוד מקווה שאתה מצביע לעבודה.

כל קול נחשב.

בשמו של ביבי: תודה על היצוב משמאל. זה כבר הרגל כזה, שמביאים קולות מהשמאל ליצוב הימין בשלטון.

גם שלי תדרוש את תיק הבטחון?

Deicider

New member
שלי לא תדרוש את תיק הבטחון

ולא תצטרף לממשלה בראשות הליכוד, כי בכך היא תאבד את אמון מצביעיה והיא יודעת את זה. אבל כאשר הימין פועל בדרך שמייחסים לשמאל, אין להתפלא על התמיכה שהוא מקבל משמאל.

haemek11

New member
"בכך היא תאבד את אמון מצביעיה"... ואללה!!!

ההצבעה היא למפלגה, וכבר שלוש פעמים רצופות שהמפלגה הזו, "הצטרפה" לכל ממשלה אפשרית, ועכשיו אתה בא ומספר לי שאם העבודה תצטרף הפעם, "בכך היא תאבד את אמון מצביעיה"????

3 פעמים הם הצטרפו ואתם עדיין מרביצים בנו תוכחות שמה פתאום, שלי לא..., והיה והפעם יצטרפו (פעם רביעית) הם יאבדו את האימון שלך? אני לא מאמין שאתה כל כך (ללא כוונה להעליב, אבל אין לי דרך אחרת להגיד את זה) טיפש...

האם אתה צריך פעם רביעית כדי לאבד את האימון? בעוד זה שהצטרף לאולמרט שוב מספר 2 במפלגה המתה הזו? ושלי כבר אמרה שאין לה בעיה לשבת עם דתיים.

אתם משהו!

Deicider

New member
שלוש פעמים רצופות המפלגה הצטרפה

ובהחלט איבדה את אמון מצביעיה על הדרך והידרדרה לשפל של כל הזמנים - 13 מנדטים. היא איבדה את האמון שלי בתקופת ברק, שלי החזירה את האמון.

haemek11

New member
מה עשתה שלי שהחזירה את האמון???

או נשאל אחרת: למה פרץ עדיין שם, קרוב אליה, נושף בעורפה?

והאם שלי מחליטה? האם היא דקטאטורית במפלגה הזו, שהיא קובעת היחידה את הדרך?

שמו לכם, אתם רפי השכל, "סוס" חדש ש"יביא מנדטים" ויום אחרי הבחירות המנגנון יחל את המסחרה במנדטים תמורת המנעמים וההצטרפות הבלתי נמנעת.

וגם בבחירות הבאות ישימו לך "סוס" ואתה תגיד "ארבע פעמים רצופות המפלגה הצטרפה, ובהחלט איבדה את אמון מצביעיה על הדרך והידרדרה לשפל של כל הזמנים - 10 מנדטים. היא איבדה את האמון שלי בתקופת שלי, ה"סוס"החזיר את האמון."

סיסמאות ריקות. צריך לקחת לכם את זכות הבחירה: אתם משתמשים בזה לרעה כי אתם לא בוגרים מספיק.

haemek11

New member
Deicider: נאלמת? מה עשה שלי שאתה מאמין בה?

הכוונה חוץ ממתקפת התקשורת השקרנית, שקושרת לה כתרים לא לה, ואתם אוכלים את זה כמאכל תאווה ולא רואים את החכה שבקצה.

התשובה הפשוטה: כלום היא לא עשתה. זה אותו מסך עשן שהתקשורת השקרנית בונה לנציגי העבודה, כדי ששוב ושוב ושוב "יביאו מנדטים". עכשיו עושים זאת כבר פעם רביעית.

קל לתמרן אתכם, אתם פתאים והם יודעים זאת.

ItsikH

Member
אם היא דיקטטורית אז היא סטאלין, אם היא בובה אז "המנגנון" קובע - תחליט!

Deicider

New member

מעבר לכך, המבצע לא היה מיותר - כדי לשמר את כוחנו צריך להגיב לתקיפות החמאס ושאר הארגונים בעזה ולהפסיק להבליג. הפגיעות שחמאס ספג בעזה היו משמעותיות.

העם תומך בגישת הממלכתיות שננקטה - לראייה, המפלגה לא נחלשה בסקרים.

haemek11

New member
לא הגבנו על תקיפות ת"א וירושלים והרג אזרחים

אתה משתמש בסיסמאות מהתקשורת השקרנית, סיסמאות תלושות.
לא הגבנו, עשינו כאילו, כהרגלו של נציגכם, ברק, שירה על גבעות ריקות בלבנון, בזמנו, על שחטפו לו 3 חיילים והרגו 8 אחרים.

יש רק בעיה אחת בהסבר שלך.

שלפיו שלי תמכה במבצע מתוך איזושהי אחריות לאומית.

למה אחרי שהמבצע נגמר ו\או לפני שהוא התחיל, לא שמענו עדיין מילה משלי נגדו? או נגד הרמיסה המתמשכת של תושבי הרצועה?

יש שתי אפשרויות די ברורות לכך-
או ששלי באמת חושבת מה שהיא אומרת, ושהיא די מסכימה עם מדיניות ה- אין ברירה אלא להילחם בעזתים כל ארבע שנים פלוס מינוס, ובינתיים לדכא את תושבי הרצועה כמה שיותר עד שיהפכו למתונים יותר.

או שהיא לא חושבת כך, אבל אומרת את זה בשביל להגיע לעמדת כח ולנהוג אחרת. אני אישית מאמין שמדובר באופציה הראשונה, ושאם במקרה מדובר באופציה השניה, אני חושב שזה קיצור דרך שאסור לקחת. פוליטיקאים צריכים לומר בגלוי ובגאון את מה שהם מאמינים בו, ואם הרעיונות שלהם לא מביאים להם מספיק תמיכה ציבורית, הם צריכים לעבוד קשה ולשכנע מדוע הם צודקים. לא לנסות לגרום לאנשים להצביע עבור מדיניות שהם לא מסכימים איתה.

aaa123

Member
לא חזרנו בדיוק לאותה נקודה שהיינו לפני המבצע

המבצע עזר לבחון את מערכת כיפת ברזל וכתוצאה ממנו יהיו שיפורים במערכת בעתיד.
כמו כן גרמנו נזק לחמאס ,ומשמעות הדבר שבמלחמה הבאה נילחם מול חמאס יותר חלש יחסית לחמאס בלי המבצע.

כמו כן יכול להיות שהאיום בפלישה קרקעית גרם לאמריקנים להציע לנו דברים בתמורה להפסקת המבצע שלא היינו מקבלים בלי המבצע.

haemek11

New member
ללא ספק לא חזרנו בדיוק לאותה נקודה שהיינו

ללפני המבצע. חזרנו הרבה הרבה אחורה.

תודות לנציג שלכם, ברק, הוא הצליח להביא על מדינת ישראל עוד תבוסה עלובה ומעליבה, בדרכה לאבדון...

טילים של מחבלים פגעו והרגו אנשים בתוככי ערים מרכזיות, והאדיוט התחנן להפסקת אש, כי כבר קרוב מדי לבחירות מבחינתו.

aaa123

Member
לא מעט טעויות בהודעה שלך

1)ברק עזב את מפלגת העבודה ,ולכן אינו הנציג של מפלגת העבודה אלא נציג של מפלגה חדשה כך שאתה לא יכול לבוא בטענות למפלגת העבודה על החלטות של אהוד ברק(אני לא תומך במפלגת העבודה אבל שלכם בפורום הזה מתייחס למפלגת העבודה).
2)לא נראה לי שהתוצאה היתה שונה עם כל שר בטחון אחר כי ההחלטה היא של הממשלה כולה ולא של אהוד ברק ,וזה לא שהיה בממשלה תיקו ובגללל הקול של אהוד ברק המבצע נגמר בדרך שהוא נגמר.
3)בכלל לא ברור לי שחזרנו הרבה אחורה,והדבר היחיד שברור זה שלא גמרנו את החשבון עם החמאס.
האויב המסוכן שלנו זה לא החמאס אלא אירן,ואני לא בטוח מה היו ההשלכות של המשך המבצע על הסיכויים למנוע מאירן נשק גרעיני.

haemek11

New member
אחרי שנה וחצי בשלטון בשנת 2000 העם העיף את

האידיוט לביוב. העבודה החזירה אותו, ועכשיו הדגנרט הורס (כהרגלו) כל שהאדיוט נוגע בו.

למה החזרתם אותו? ופתאום הוא "לא שלנו"?

הבעיה היא לא אירן, הבעיה היא מפלגת העבודה שהורסת את המדינה בתאוות השלטון השררה והמנעמים שלה, ובכדי להשיג את כל אלה, אתם תמכרו את האמא שלכם.

הבעיה היא דגנרטים כמוך העמק

אלף פעם הסבירו לך שלבק אין שום קשר מזמן למפלגת העבודה, ואם אדונך השקרן הסדרתי ביביהו לא היה ממנה אותו לשר הביטחון שלו, הוא כבר מזמן לא היה רלוונטי. כך שאת כל הטענות מענות ושאר הירקות שיש לך יחצ"ן בשקל דגנרט שכמוך, תפנה לאדונך ביביהו שכבר 4 שנים מתעקש להחזיק את ברק לצידו, בגלל שהוא אפס מאופס בביטחון בדיוק כמו בחברה וכלכלה.

haemek11

New member
ברק הרג הרבה ערבים ו"הביא" 13 מנדטים.

במבצע עופרת יצוקה. העבודה השתמשה באותם מנדטים טבולים בדם, כי היא חייבת מנעמים, ולא משנה כמה מתו בשביל זה. זה העבודה שדרשה עבורו את תיק הבטחון, כמו שהיא דרשה את תיק הבטחון למוצלח אחר, פרץ

אני לא מבין למה אנשי שמאל בזים לראש הממשלה (שהוא גם נציג הימין) של שהוא לא מעיף את נציג השמאל, האיש שלהם, לביוב? אתה רואה כמה זה מגוחך? אתה רואה כמה השמאל מגוחך.

לא, אתה לא רואה. לא הכינו לך שורה בתקשורת, בכדי לצטט אותה, כחוכמה צרופה. אתה מציין מצוין מה נותר בשמאל.

למעלה